Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam pojma!  (Pročitano 12723 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Mozda ja ne bih razmatrala "zastave" kada bi mi neko konkretno rekao sta moze "zastavi" da fali, a ne samo da kritikuje, bez navodjenja makar jednog jedinog arfumenta!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Panasonic je fantastican telefon moj komsija ga ima vec oko 10 meseci.Ima slike bolje od t610 sto doduse i nije tesko ali su losije od Motorole sa druge strane ima ekran od kog su jedino Sharp-ovi bolji ja bih licno pre izabrao motorolu ali ni ovo nije los telefon pa ti vidi...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
A zanemari ove zaludjenike Nokiom opste je poznato da Nokia svoje telefone previse naplacuje sad se oni nece sloziti samnom ali...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Citat: storm cloud
Dokle cete sa tom 7610? Pa nemam nameru da dam toliko para, eto zasto necu taj telefon!!!!!!!

Imam sad jos jednog kandidata. Sta mislite o Panasonic X70? Kakav je u odnosu na SE Z600 i Motorolu V525?

Aj ti blago chiki, uzmi onaj medaljon Panasonic G70 i reshen problem brate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Ako si ti meni cika, onda ti ja ne mogu biti brat nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Kupi motrololu i uzivaj.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sta ima fali?
Svi proizvodjaci od reda sem Nokie u svoje telefone ugradjuju jeftine delove i software koji za njih razvijaju najcesce je i nekvalitetan i nedovrsen. Da ne govorimo o cinjenici da su svi telefoni koji se ovde motaju dekodirani i software-ski i hardware-ski skrpljeni da te bog sacuva.
Pogledaj unutrasnjost juga i bembare.
Necu da pricam o alufelnama, klimi i ostalom, jer sa Nokia telefonom s60 pa cak i s40 serije ti imas kompletan zaokruzen proizvod, ali o kvalitetu onih osnovnih komponenata dakako mora biti reci.
Svaka cena Nokia telefona je OPRAVDANA, to ce ti reci svaki serviser.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A inace, svaka prica o drugim proizvodjacima osim Nokie i preklopom je smesna, jer je opste poznato da kod svih nabudzenijih telefona flat kabl crkava kao lud .. Nokia ima par telefona na preklop, papreno su skupi, ali zato kad kupis ne razmsljas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa mislim stvaaaaaaaaaarno. Smiley Lepo je voleti nesto i hvaliti ga, ali ti ga bas pretera. Pa kako sada nokia ispade najbolja i kada je preklop u pitanju? Smiley Pa zar nije motorola napravila prvi telefon an preklop i pravila ga ko zna koliko godina dok niko drugi to nije radio. Naravno ne mora to nista da znaci, ali kada je sam kvalitet flat kabla u pitanju i kada je motorola u pitanju nisam cuo da dolazi cesto do kvarenja. Nokija je tek sada skoro izbacila prvi telefon na preklop, tako da stvarno niko ne moze da predvidi kako ce se ti telefoni pokazati u narednih par godina, kada se tek i moze videti kvalitet kabla.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa kako sada nokia ispade najbolja i kada je preklop u pitanju?

Lepo. Pravi telefon od najkvalitetnijih materijala.

Citat
Pa zar nije motorola napravila prvi telefon an preklop i pravila ga ko zna koliko godina dok niko drugi to nije radio

Nije. Tacno je da su napravili prvi telefon, ali je nokia mnogo pre modela 7200, 6800, 2650, 6260, 6170, 7270 napravila komunikatore i to serije 9000, 9110, 9210, 9210i.
To sto je neko nesto napravio prvi ne znaci da ga danas pravi najbolje.
Jugo je bio revolucija pre 20 godina, cak smo ga i izvozili, pa nesto ne vidim da smo sa njime daleko stigli Smiley
Motorola ma koliko nekad imala kvalitetne telefone i ma koliko se trudila da danas to odrzi, to nije moguce, bilo je dok si imao telefone od titanijuma ili kvalitetnih materijala koji nista od opcija nisu imali, ali sada crkavaju ko lude, to ce ti takodje potvrditi serviseri. Naravno cinjenica je da je samsung ubedljivo najgori po tom pitanju.
Svi Nokia telefoni imaju apsolutno opravdane realne cene , sad sto neke prodavnice pojedinacno deru, to nije bitno u celoj prici, niko vas ne tera da kupujete u njima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.