Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:39:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemačka: Počelo zabranjivanje burki  (Pročitano 11132 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pazi u SSSR, Jugi, Albaniji, Bugarskoj,... svuda je odmah posle revolucije zabranjeno nošenje burki, feredža i zarova. Vreme je da i Evropa stigne do emancipacije žene.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 

Берлин,данас.
Повратак у мрачну прошлост!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Religija od nikog nije napravila covjeka a kad razmjernik povecamo na nivo naroda i nacija... Smile
Nije tacno. Religija je instrument zestokog vladanja. Vidis i sam kako se komunizam srusio na Darvinizam.
Ti si od majmuna a ja cu sada da te ubijam, teram u gulage, bacam u krecane jer sam jaci.
Ili kako kod nas drutvo dobija finalni udarac kada kler se upajtasi sa boljsevizmom.
Nisu metka ispalili.
Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali ako ne bi bilo Boga, trebalo bi ga izmisliti.
Biblija, Kuran, Tora ti daju osnovne nacine ponasanja. Samo primeni deset Bozjih zapovesti i svet ce biti lepsi.
Nije to u pitanju ima ili nema. U pitanju je da je sve ispolitizovano.
Moj jedan rodjak je emigrirao 50-ih u SAD, Clevelend. Kada je malo ojacao, odjebao je crkvu a imao dva maloletna sina. Pozvali su ga i rekli mu: tvoja ubedjenja mogu biti bilo koja, ali ako budes zabranio deci da idu u crkvu bice naopako.
I kod nas je bilo nekada tako. Od sluzbene mise krecu niz drugih aktivnosti koje zivot znace.To je nacin ponasanja, sticanja veza, ugovaranja poslova, pozivanja na druzenja, poslovne sastanke itd.
Nije to nasa religija, narocito sadasnja: zeno Sveti Nikola jebe u nebeskoj Srbiji tri puta bez vadjanja. Kandisi mu ikonu, sine nakarikaj krstachu da se vidi ko si i udri po pravoslavstvu.Ili ides u crkvu pa pucas balone. Pre nego sto odes zalepis zvaku za stolicu, oltar ili gde vec.
Drugacije je i kod nas to izgledalo. To jeste jedan strahovito bitan element. U dzamijama se sklapaju poznastva, ali i druzenja za terorizam, pazljivo se bira.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 21:49:26 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Nije tacno. Religija je instrument zestokog vladanja. Vidis i sam kako se komunizam srusio na Darvinizam.
Ti si od majmuna a ja cu sada da te ubijam, teram u gulage, bacam u krecane jer sam jaci.
Komunisti su imali svoju religiju u vidu komunizma.  Smile Nisu oni puno uzimali Darvina u obzir.

Citat
Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali ako ne bi bilo Boga, trebalo bi ga izmisliti.
Tacno, zasad.  Smile

Citat
Biblija, Kuran, Tora ti daju osnovne nacine ponasanja. Samo primeni deset Bozjih zapovesti i svet ce biti lepsi.
Zalosna smo mi bica kad neko treba da nam napise sta treba a sta ne treba da radimo

Citat
Drugacije je i kod nas to izgledalo. To jeste jedan strahovito bitan element. U dzamijama se sklapaju poznastva, ali i druzenja za terorizam, pazljivo se bira.
U nedostatku kafane, mora se naci alternativa.  Smile

« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 22:16:28 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Свака забрана и цензура свега онога што никоме лично не штети је бесмислена и непотребна. Додуше ово је више сукоб цивилизација. Док је у исламским држава забрањена голотиња, педерлук и љубљење изван куће у Њемачкој се брани покривање лица. У оба случаја се на потпуно исти крше људска права, само што се разликује начин на који то људи доживљавају.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Citat
Komunisti su imali svoju religiju u vidu komunizma.  Smile Nisu oni puno uzimali Darvina u obzir.

Citat
Tacno, zasad.  Smile

Citat
Zalosna smo mi bica kad neko treba da nam napise sta treba a sta ne treba da radimo

Citat
U nedostatku kafane, mora se naci alternativa.  Smile

Bato delujes kao cist anarhista. dakle imas deset Bozjih zapovesti. I ati sada onako komunjasrki: necu ja da meni neko pise. Postoji aksioma. verovao ili ne u Boga ima da se drzis njih jer na njima pociva ceo pravni sistem: ne kradi, ne tumaci lazno (ne lazi), ne ubi.
Kako bre nisu se kleli u Darvina. Pa ti onda ne znas kako su isterivali veru iz naroda. Nemoj biti smesan. Ovaj sto sada kenja krstace tata mu je prijavljivao, tukao, ismejavao, nipodastavo ljude sto idu u crkvu.
Hajde jel si bio ziv 90-ih? Koliko se krstilo i bezh u pravoslavce, doso djavo po svoje. Krali smo, plackali, ubijali, lagali. Mora Amfiloh da nm da chagu da smo gi vernici, Velkiki Srbi, jebalo majku.
Ne bude bre naivan. Darvina su propagirali u svim knjigama.
Kad su reformisali crkvu stavili svoje udbase. Sve do jednog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Bato delujes kao cist anarhista. dakle imas deset Bozjih zapovesti. I ati sada onako komunjasrki: necu ja da meni neko pise. Postoji aksioma. verovao ili ne u Boga ima da se drzis njih jer na njima pociva ceo pravni sistem: ne kradi, ne tumaci lazno (ne lazi), ne ubi.
Nisi me razumio. Svaki normalan covjek treba da te vrijednosti ima usadene u sebi, da mu ne treba tamo neka knjiga da ga podsjeca na osnovne socio-prirodne aksiome.

Citat
Kako bre nisu se kleli u Darvina. Pa ti onda ne znas kako su isterivali veru iz naroda. Nemoj biti smesan. Ovaj sto sada kenja krstace tata mu je prijavljivao, tukao, ismejavao, nipodastavo ljude sto idu u crkvu.
A narod je bio toliko jak u vjeri da je za 5 godina prestao da ide u crkvu.

Citat
Ako cemo da tjeramo mak na konac, vjerovanje u Darvinovu evolucija i vjera u Boga nisu nespojive stvari. Darvin ne pita: "Ko", vec: "Kako". Druga stvar kako je prost narod to tumacio. Nadam se da nisi pobornik predavanja kreacionizma kao zvanicne teorije na casovima biologije.

« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 22:33:06 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Nisi me razumio. Svaki normalan covjek treba da te vrijednosti ima usadene u sebi, da mu ne treba tamo neka knjiga da ga podsjeca na osnovne socio-prirodne aksiome.

Citat
A narod je bio toliko jak u vjeri da je za 5 godina prestao da ide u crkvu.

Citat
Ako cemo da tjeramo mak na konac, vjerovanje u Darvinovu evolucija i vjera u Boga nisu nespojive stvari. Darvin ne pita: "Ko", vec: "Kako". Druga stvar kako je prost narod to tumacio. Nadam se da nisi pobornik predavanja kreacionizma kao zvanicne teorije na casovima biologije.

Covece mladji si pa ne znas. Ne zameram ti. To su svuda bile knjige protiv biblije, skole su strogo pazile da imaju neke aktivnosti kada su neki jaci verski praznici, nedeljom itd. Profesori su bili zaduzeni da objasnjavaju novo vreme novu ideologiju. Nije izricito bilo zabranjeno, ali jebi ga kad svi idu u jednom smeru a ti u drugom, kako ce gledati na tebe? U crkvu su isli stari ljudi. Iskren da budem ja sam isao, jer citanje Apostola za Uskrs je donosilo kintu, a ja sam mogao da kupim trenerku da me cure zagledaju. Smile Smile Smile
Kako ti sada tumacis? nema Boga, a ubija bez sudjenja? Sta je to?
To sto ti pricas da ima ugradjeno, pa ugradjuje porodica vaspitanjem te vrednosti ili gde vec odrastas.
Koliko puta vidis mamu kako klincu kaze: ne diraj to, nije tvoje, ne smes to dok mu ne usadi.
Ne pozeli nista sto je tudje je jedan od aksioma.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 23:11:00 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Cudi me recimo kako se jedan broj (veoma mali) uklopio u nemacko drustvo gde je kult rada imperativ opstanka.

Pa vecinom su Turci od muslimana dosli. I to najveca beda, seljaci iz brda gde koza pase pod rucnom. Taj nije sedeo i filozofirao vec radio od jutra do mraka na njivi. Ujedno, izfiltritao se i deo kada su dosli u Nemacku. Posto su maltene nepismeni, niko nije znao jezik pa nisu mogli da krivudaju i muvaju, ako ne radi i krade, ima kartu nazad, da vise nikad ne dodje. A Turci bas i ne drze do kurana, malo su jaci od bosanskih muslimana. Izuzetaka uvek ima ali opet manji procenat. Dignu frku, oce da prave dzamiju pa je na kraju prave pet godina jer ne mogu da sakupe pare.

Берлин,данас.
Повратак у мрачну прошлост!

Kakva bre mracna proslost. Dosla murija i posle pet godina sudjenja isterala par pankera iz skvota, posle malo jurnjave po ulici i to je to.  Smile Smile

Свака забрана и цензура свега онога што никоме лично не штети је бесмислена и непотребна. Додуше ово је више сукоб цивилизација. Док је у исламским држава забрањена голотиња, педерлук и љубљење изван куће у Њемачкој се брани покривање лица. У оба случаја се на потпуно исти крше људска права, само што се разликује начин на који то људи доживљавају.

Pa ne brani im niko da nose burku, ali nemaju pravo da to rade na poslu u drzavnim ustanovama. Nek nadju neki drugi poso i stvar u redu

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Znas kako, Nemacka je napravila i sada veliki ekonomski bum, napredak. U sred krize.
Ali bato, kada je Merkelova rekla: stedite, oni su stedeli. Imaju jaku industriju i zamajac je krenuo.
Nemcima svaka cast. Vuku sva ova evropska g*na za sobom, ali nemaju kud, jer ako ih odjebu svi nagrnu tamo za pape. Jedino Srbi idu kod Putina.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:39:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.