Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нема посла...куку нама  (Pročitano 2596 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung GT-S7580

U Tavankutu je aktuelna berba višanja, poslodavci tvrde da plaćaju 13 dinara po ubranom kilogramu i da spretniji radnici dnevno uberu od 100 do 120 kilograma višanja,

Koga ovi lazu  Smile

Da
javio se jedan na komentarima tamo,covek sa iskustvom jer ima svoje visnje..kaze da je fizicki neizvodljivo da skupis toliko kilograma dnevno Smile

Па, то све зависи ваљда колико су вишње крупне, ја знам да неки људи уберу по 150 кила.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Неће нико да ради на селу и то је сва мудрост. Знам доста људи који у граду живе као подстанари и раде понижавајуће и бједно плаћене послове док на селу имају своје напуштено имање и кућу гдје би куд и камо молги пристојније и љепше живјети.
Јесте, на село дођеш и све се само створи.

Јесте. Али кад си свој на своме бар имаш колико толико љепши живот.
Фино је имати ту пасторалну слику о селу али стање на терену је другачије. Већина сеоских посједа је мало, исцјепкано и са нејасним катастарским стањем.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mrgi  Smile

Kakva filozofija jbt...svi se seljaci sjatise u grad pa sad ajmo gradjani da beremo tresnje, visnje ....  Smile

Posla ima, ko hoce da rmbaci, naravno ali danas su svi fini i nikome ne treba novac. Mene samo nervira politika pritisaka na "neradnike" jer je netacna a poslodavci su cesto prevaranti (ko mislii drugacije, nije u pravu).

Naravno, ko nije radio teze fizicke poslove , ne ume da ceni zivot  Smile

Paradox sadasnjice  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
prvo sertifikat o neskodljivosti pesticida i lista koriscenih, pa onda trazi radnu snagu..

a ne da ti beraci padaju u vocnjaku i povracaju jedni po drugima i zavrsavaju deset dana na detoksikaciji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Mislim da se ovde totalno masa poenta. Kao da postoji neko uverenje u ideju da ako uzivas u bolu, ako posedujes dovoljno veliku mazohisticku crtu licnosti, ako uzivas da se mucis, da ce te to nekako izgraditi kao licnost (u pozitivnom smislu)!? Da, postoje i takvi poslovi, na koje da bi se privikao moras da prsnes sa zivcima ili da dolazis na posao pod blazim uticajem alkohola ili nekih sedativa, kako bi ti dan sto pre prosao i kako bi oziljke sto lakse podneo.

Obicno je tako...internet obiluje ljudima koji su radili sve i svasta, prosto se zapitas kako je to moguce, kada se ne skidaju sa istog? Kako je moguce da sa toliko radasnih ljudi, eto postoje rupe na putu ili djubre pokraj istog!?

Poljoprivreda je lepa, zaista moze da odmori coveka, medjutim, ovo nema veze sa poljoprivredom, vec sa modernim robovlasnickim sistemom, odnosno sa ekonomskim sistemom. Dok je u nekim delovima sveta, berba nekog voca i povrca dobrano automatizovana, kao i sadnja, postoje delovi sveta gde to nije slucaj. Zasto?

"Radna mesta" se trebaju ukidati i stvarati uslove da ljudi rade, a ne da posluju! Ne, to ne kazem ja, vec priroda tako nalaze. Trka za profitom uzima sve resurse i pretvara ih u jeftinu, djubretarsku tehnologiju i novac, ostavljajuci za sobom pustos. Prirodna ravnoteza se debelo drma. Bilo kako bilo, priroda ce dati zavrsnu rec, uvek je u pravu i tako treba da ostane.

U sustini, glavni problem nedostatka posla u svetu, sve dublje ekonomske krize i nemogucnost izlaza, nisu banke (njihova politika je samo katalizator) vec je to tehnologija. Apsurd kapitalizma: Broj ljudi na planeti raste, a broj radnih mesta (usled uvodjenja automatizacije i kresanja troskova) opada. Dakle, posotjeci sistem ce se urusiti sam od sebe, pitanje je vremena.

"Ljudi bi morali da shvate da osam sati provedenih u preduzeću mora da donese bar toliko da se ne razmislja o tome kako da preživiš do kraja mjeseca. Ovo nije srednji vijek. Ako od svoje plate ne mogu da žive normalno, njihova obaveza je da reaguju, da štrajkuju, da iskažu svoj bunt.

Taj osjećaj sopstvene bezvrednosti, to polivanje govnima, meni strahovito ide na nerve. Svi mi kao da imamo neku rupu na savjesti, ko da smo puterom namazani po glavi pa ćutimo. Sad se Ijudi preispituju po sistemu: lako bih ja ustao protiv rastućeg fašizma, ali mi je prababa po majci katolkinja, pa će neko reć' da sam hrvatski špijun. Oni ne shvataju da problem nije u tome, već u potpuno razbijenom dostojanstvu.Niko ne treba da se drži poslovice koja kaže da je ćutanje zlato, jer su je izmislili robovi, a ne slobodni i dostojanstveni Ijudi."

Rambo Amadeus

Jeremy Rifkin
NEW TECHNOLOGY AND THE END OF JOBS
http://www.converge.org.nz/pirm/nutech.htm

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
Неће нико да ради на селу и то је сва мудрост. Знам доста људи који у граду живе као подстанари и раде понижавајуће и бједно плаћене послове док на селу имају своје напуштено имање и кућу гдје би куд и камо молги пристојније и љепше живјети.
Јесте, на село дођеш и све се само створи.

Јесте. Али кад си свој на своме бар имаш колико толико љепши живот.
Фино је имати ту пасторалну слику о селу али стање на терену је другачије. Већина сеоских посједа је мало, исцјепкано и са нејасним катастарским стањем.

И зато ти је боље да у граду преживљаваш радећи на градилишту или као смећар у комуналној служби.  Smile Увије ми је занимљиво то како је градско говно слађе од сеоског. Посебно кад на селу имаш своју кућу, њиву, башту, воћњак, када можеш опуштено да држиш свиње, кокоши или шта већ.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2014, 18:51:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
LG Nexus 5
@Lazar

Ne treba cistiti podrume ako si alergican na prasinu, ne treba skakati u dubinu ako ne znas da plivas, ne treba jesti kikiriki ako si na njega alergican i slicno. Zavisi dakle od coveka do coveka. Ne treba osudjivati nikoga ko ne moze iz zdravstvenih razloga, kao ni one koji zaradjuju dovoljno ili ne moraju da rade iz 101 rozloga. Treba osudjivati onoga ko prosi, a nece da radi, ko kuka nad svojom sudbinom, a ne zna nista da radi i njima slicne.

@Crazy

Poenta je da su ti trebale pare, nisi ti to radio jer obozavas da se cvrljis na suncu i da smrdis na znoj.

U Tavankutu je aktuelna berba višanja, poslodavci tvrde da plaćaju 13 dinara po ubranom kilogramu i da spretniji radnici dnevno uberu od 100 do 120 kilograma višanja,

Koga ovi lazu  Smile

Da
javio se jedan na komentarima tamo,covek sa iskustvom jer ima svoje visnje..kaze da je fizicki neizvodljivo da skupis toliko kilograma dnevno Smile

Jadan ti je taj sa iskustvom.

Prosle godine sam brao u svom selu visnje, baba pravila sok. Ja bez ikakvog iskustva sam nabrao ovih sest komada:

I to onako lagano, nisam radio za dnevnicu, malo piva, malo branja, pa pauza od 12h do 16h. U ovakve gajbice staje sigurno jedno 10-12 kila, a mozda i vise. Niska stabla, nista penjanje, samo sa zemlje i sa stolice.

Mozda napisem doktorat iz branja visanja i otvorim oci mnogo iskusnijim beracima.

Taj osjećaj sopstvene bezvrednosti, to polivanje govnima, meni strahovito ide na nerve. Svi mi kao da imamo neku rupu na savjesti, ko da smo puterom namazani po glavi pa ćutimo. Sad se Ijudi preispituju po sistemu: lako bih ja ustao protiv rastućeg fašizma, ali mi je prababa po majci katolkinja, pa će neko reć' da sam hrvatski špijun. Oni ne shvataju da problem nije u tome, već u potpuno razbijenom dostojanstvu.Niko ne treba da se drži poslovice koja kaže da je ćutanje zlato, jer su je izmislili robovi, a ne slobodni i dostojanstveni Ijudi."[/b]

Rambo Amadeus

Tako je. Onda ramba nazove aagencija da snimi spot za sladoled od 35 sekundi i inkasira 10 000 evra. (deset hiljada evra)

Kul stori bro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
Ja sam kao klinac brao vishnje, uberesh 100kg opushteno, josh stignesh i da pojurish neku devojchicu medj redove... ako zapnesh mozesh i 150+kg i to kao nevesht IT-evac... jbg meni to klincu bilo zanimljivo, sedam dana u berbi i odem sa tim parama gde hocu ili upgrejdujem komp...

@laza, kakve crne opekotine, pa beresh ispod drveta  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
LG Nexus 5
Jbg, ispasce da sam te nagovorio da me podrzis. Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2014, 18:50:18 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153

Tako je. Onda ramba nazove aagencija da snimi spot za sladoled od 35 sekundi i inkasira 10 000 evra. (deset hiljada evra)

Kul stori bro.

Covek ima troje dece (ako se ne varam). Da mogu, dao bih mu 100 000.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.