Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema krečenja bez dozvole države  (Pročitano 9356 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
šta bre , boli me uvo za ovakav zakon , ja sa svojom privvatnom imovinom mogu da radim šta god poželim...

Ok, a sad zamisli da komsija pored tebe odluci da se pozabavi organskom hranom i zapati svinjac u svom dvoristu tik pored tvoje kuce. Ili da na terasi zapati kokoske ?

Je l' bi i to podrzao?
Zato i postoje neki zakoni koji treba da budu zdravorazumski i da vode do kvalitetnijeg zivota svih.
To ne bi trebalo uslovljavati sa "500e" a kad se najzad i desi, bice ovo mnogo lepse mesto za zivot
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
to shto se nekom ne svidja kako izgleda necija kuca ne znachi da je time ugrozen .
Nije ugrozen ali si mu napravio ruglo pred kucom. Osim toga, i nekretninama u okolini  pada vrednost zato sto neki lenji dziber voli da parkira novog Mercedesa pred svojom nikad dovrsenom kucom.
To treba hapsiti
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 19:15:18 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

Nije ugrozen ali si mu napravio ruglo pred kucom. Osim toga, i nekretninama u okolini  pada vrednost zato sto neki lenji dziber voli da parkira novog Mercedesa pred svojom nikad dovrsenom kucom.
To treba hapsiti

ono shto ti smatrash za ruglo je tvoja stvar ,a pravo na raspolaganje imovinom je osnovno prirodno pravo . mozda se i tom "dziberu" ne svidja shto stanuje pored tebe i smatra da ti njemu smanjujesh vresnost imovine ,ali to mu ne daje za pravo da odluchuje shta cesh ti da radish sa njom .

Ok, a sad zamisli da komsija pored tebe odluci da se pozabavi organskom hranom i zapati svinjac u svom dvoristu tik pored tvoje kuce. Ili da na terasi zapati kokoske ?

svinjac ili kokoshinjac moze da te ugrozi ako njihov smrad ulazi u tvoj stan i ometa ti zdravlje ili komfor . ali ako se taj smrad ne oseca i nichim drugim te ne ometa , onda svakako ima pravo da drzi koje god zeli zivotinje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
E aj' vazi, jebem im mater, ovde svi dizu kucerine, lokale, kafice kako im se digne, kakva dozvola bre...Nama pregradjuju u zgradi ljudi kako sta stignu jer gospoda hoce veci stan...Zazidali u zgradi pozarni izlaz(pozarni izlaz!:weirdface:) da bi prosirili stan, neki lik iznad mene evo vec godinu i po dana skoro svako jutro u 8 busi li busi nesto, vecito neki radovi, jebes kucni red...Kurac je dobio dozvolu za to  Smile Lik u ulici ispod mene gradi pivnicu, pivnicu eeeeej, na mestu gde po svakom urbanistickom planu to ne bi smelo da se radi...I oni hoce dozvolu za krecenje stana?!Aaaa leglo lopova, narkomana, mito na sve straneeee...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 19:34:13 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
mož neko da mi da link na pp za download zakona o gradjevini ? hocu da tuzim investitora.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ono shto ti smatrash za ruglo je tvoja stvar ,a pravo na raspolaganje imovinom je osnovno prirodno pravo .

Nesto si ti  pogresno shvatio pitanje prava i slobode- tacnije, zaboravio si obaveze.
Imovina ( plac, zemljiste) ne znaci da si car na svojoj teritoriji od 5-6 ari.
Pored tvog "kraljevstva" zive i drugi pa naravno da nece da slusaju kako im serviras Shemsu Suljakovic na 300dB u 2 ujutro.
Osim toga, ne moraju ni da gledaju kako pravis deponiju u dvoristu ili kako si dovezao novog BMW-a pred kucu koju te 30 god mrzi da ofarbas.
Sve to utice i na vrednost njihovih kuca a to je zapravo svetinja. "Ti" svojom nekulturom ugrozavas tudju imovinu, kvalitet zivota.
U kulturnim zemljama zakon ne stiti samo pravo pojedinca da ZIVI nego i pravo da zivi najbolje sto moze i da mu niko ne obezvredjuje imovinu.
Posto zbog razlicitosti ne moze svako da zivi/gradi kako hoce jer bi bio u sukobu sa drugima, onda se postave neka pravila koja vaze sve i ljudi se nadju na nekoj srednjoj vrednosti.
To je opet svetlosnim godinama bolje od  totalne anarhije a kako izgledaju rezultati , pogledaj ovde:

Ove kuce nisu za gradnju nista skuplje od nasih ali deluju kao Beverli Hils spram cigan male, samo zato su ispostovali
3 osnovna i  besplatna pravila:

1) kuce grade u nizu, po zacrtanoj liniji ( ushoreno naselje)
2) po spratnosti su slicne ( zamisli da neko pored ovih kucica dozida solitercinu kao sto se kod nas desava?)
3) fasade moraju da se zavrse

E aj' vazi, jebem im mater, ovde svi dizu kucerine, lokale, kafice kako im se digne, kakva dozvola bre...Nama pregradjuju u zgradi ljudi kako sta stignu jer gospoda hoce veci stan...Zazidali u zgradi pozarni izlaz(pozarni izlaz!:weirdface:) da bi prosirili stan, neki lik iznad mene evo vec godinu i po dana skoro svako jutro u 8 busi li busi nesto, vecito neki radovi, jebes kucni red...Kurac je dobio dozvolu za to  Smile Lik u ulici ispod mene gradi pivnicu, pivnicu eeeeej, na mestu gde po svakom urbanistickom planu to ne bi smelo da se radi...I oni hoce dozvolu za krecenje stana?!Aaaa leglo lopova, narkomana, mito na sve straneeee...
To ti je sestro zato sto kod nas nije bilo pravila osim jednog " Za pare moze sve".
Dakle nije prob u pravilima igre, nego u tome sto sluze samo da se otme lova.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 20:01:48 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
post za brisanje
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 20:02:17 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
@BG_Highlander
Ne pisi duple postove.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@BG_Highlander
Ne pisi duple postove.  Smile
Mislis, dva uzastopna ?
Nisam nista duplirao..ali imam prirodno pravo da sa svojim postovima radim sta hocu !!!
Moj nalog na Bureku je moja stvar !!! Mogu da pisem sta hocu , kako hocu i i gde hocu!!!!!
Sad cu iz inata da pisem na nemackom jeziku kineskim idiogramima!!!!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Da, dva uzastopna.  Smile

A o ostalom ... pre bih rekao da je Bf-u upuceno ali indirektno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.