Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema krečenja bez dozvole države  (Pročitano 9341 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Citat
a kako će provjeravati, da li se građani pridržavaju zakona?   
Za to ce da se pobrine komsijska ljubav u Srba  Smile

U to ne sumnjam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95 8gb
Moramo jednostavno da shvatimo da je ovo Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Tako treba da bude.
Zbog radova na "divljaka" Beograd je poceo da lici na Istanbul.

Svi koji se cude ovim pravilima, zapravo se nikada nisu zapitali zasto je u inostranstvu lepse? Samo zato sto se postuju osnovna pravila. U USA ne mozete ni tanjir satelitske da drzite na vidnom mestu, u EU   kuce ne smeju da budu razbacane nego da prate liniju (ushorene), fasade ne smeju da budu nedovrsene a kuce  neujednacene visine..

Kao steo rekoh " Tako treba" ali znajuci nase partijske krmke, pre ce biti kao do sada " Nista ne moze ali za pare sve moze", odnosno da je ovo samo fora za otimanje para a ne stvar elementarne kulture.

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Taman sam pomislio da si neki placenik, al' te poslednji pasus izvadi  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Taman sam pomislio da si neki placenik, al' te poslednji pasus izvadi  Smile
Aj jos nesto da kazem pa da mi platis pivo.  Smile
Dakle, dozvole za radove na bilo cemu vezano za fasadu - pod obavezno
Dozvole za enterijer - samo ako se petlja oko statike zgrade ( znam ljude koji probijaju nosece zidove da bi nabudzili vrata itd).
Postovanje kucnog reda ( zbog buke) takodje obavezno.

I sve to besplatno osim eventualno da se plati formular ili kopiranje.
Nije poenta u drpanju para nego u pravima ljudi i stvaranju lepseg mesta za zivot.
Nije mi bas jasno kako je neki gradjevinski zahvat nelegalan sve dok se ne plati , ni manje ni vise, nego 500 e?
A kad se plati -radi sta hoces... to nema veze sa kulturom nego sa punjenjem budzeta i dzepova

I da, pazite sta radite jer ako sam ja u "patroli", rado cu da pozovem cika inspektora  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 19:23:27 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

Dakle, dozvole za radove na bilo cemu vezano za fasadu - pod obazvezno

totalni i potpuni idiotizam  Smile Smile

takvi likovi kao ti ce na kraju aplaudirati i kad pochnu da nam traze dozvole za disanje vazduha  Smile Smile

valjda ideje kao privatna svojina i sloboda ljudi da upravljaju njom josh uvek neshto znache , ili treba da postanemo staljinistichki GULAG gde ce svi morati isto da se oblache , izgledaju i misle .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Ma genijalan ugao gledanja. I hemijska postrojenja nema potrebe da imaju filtere vec slobodno da truju okolinu. Jbg, privatna fabrika i nema sta da se tu takne... u suprotnom, eto nas u sred gulaga Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 18:56:23 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220

Dakle, dozvole za radove na bilo cemu vezano za fasadu - pod obazvezno

totalni i potpuni idiotizam  Smile Smile

takvi likovi kao ti ce na kraju aplaudirati i kad pochnu da nam traze dozvole za disanje vazduha  Smile Smile

valjda ideje kao privatna svojina i sloboda ljudi da upravljaju njom josh uvek neshto znache , ili treba da postanemo staljinistichki GULAG gde ce svi morati isto da se oblache , izgledaju i misle .  Smile
BF, ocigledno ne znas sta sve ljudima ne pada na pamet kad je u pitanju uredjivanje spoljasnosti kuce(ne dao Bog zgrade) , neki umetnicko-egzibicionsiticki pokusaji bi se morali zakonom spreciti.
Citat
( znam ljude koji probijaju nosece zidove da bi nabudzili vrata itd).
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Sony 
šta bre , boli me uvo za ovakav zakon , ja sa svojom privvatnom imovinom mogu da radim šta god poželim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Ma genijalan ugao gledanja. I hemijska postrojenja nema potrebe da imaju filtere vec slobodno da truju okolinu. Jbg, privatna fabrika i nema sta da se tu takne... u suprotnom, eto nas u sred gulaga Smile

gluposti  Smile Smile hemijska postrojenja ugrozavaju okolinu - zdravlje i imovinu ljudi .

to shto se nekom ne svidja kako izgleda necija kuca ne znachi da je time ugrozen .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.