Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:54:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema ko da radi u Srbiji  (Pročitano 10308 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kad sam ja to rekao mislio sam na to da su se sada ljudi velikom vecinom pomirili da zive u zabokrecini i da drugacija Srbija nije moguca. Zato i odu lakse. Onda se mnogo vise verovalo da mozemo bolje i da ce biti bolje. Pa je vise ljudi moglo i da pomisli da vredi boriti se.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
E, iskreno... meni je vise muka od tog bulshita... bez uvrede...
Za ove skoro 4 decenije svog zivota dozivela sam 3 krize, 2 bombardovanja i dva rata... dosta od mene... ono... jebes ti to...
Da li me je za neke stvari utrnulo, pa imam taj stav "sve se da prezivet", jeste... ali jebote... jel moramo bas svaku generaciju da ostetimo uzduz i popreko.
Moji roditelji, kao i svi nasi su bili tih godina polu-ludi... na bensedinima, zalihama iz vremena Ante Markovica... cekovima... taj period, ma koliko se trudila nisam zaboravila. Verovatno i sto si stariji sve vise izbijaju te potisnute uspomene.
Meni uopste nije toplo oko srca kada stojim u redu u prodavnici 10 minuta jer neko pise cek za cekom da bi napravio nedeljni rucak.
Zajebi sve to i vecito mucenistvo.
Ne zelim kao moji roditelji da zivim od crkavice i mislim da je to onoliko koliko vredim. Ne zelim ni kao oni da sa 40 godina i malim detetom pocinjem od 0 u nekoj tudjoj drzavi... ali... Uvek je to veliko "ali" i ne vidim sta mi je "topla slovenska dusa" ista dobro donela.

S druge strane, ja sam u onih 10% sto gotovo isto zivi bez obzira na sistem... pa me verovatno i vise dotice, jer kada si bedan... drogiras se laksim stvarima da prezivis... Danas je gore nego devedesetih jer smo imali par godina normalnog zivota, ponovo, koji je opet ispresecan raznim sranjima.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2019, 13:17:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Добро, није све ни тако лоше. Дође земљотрес ко овај јутрос у Албанији и скрати муке.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Meni se samo čini da vi nekako previše lično doživljavate neke stvari. Ne znam kako bih vam to objasnio, ja svako jutro moram da ustajem i jurim na posao, vozim klinca u vrtić, imam 101 obavezu koju vrlo verovatno lakše završavam u mom gradu nego da recimo živim u Parizu. Sve bi me to čekalo i da odem za Berlin. E sad, da l bi mi bilo lakše ako znam da je korupcije manje u Berlinu ili su čistije ulice u Berlinu dok ja radim sve te iste stvari kao i ovde svaki dan a ovde je kao Vučić i Mali pa sad to mene nešto mnogo tangira, ne znam ja mislim da mi je svejedno ili sam ja takvog karaktera pa me te stvari ne dotiču mnogo.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
isti covek u drugoj sredini je drugi covek...

sredina kreira ponasanje...

ti bi u berlinu bio jos veca katastrofa...

cisto da ne bude zabune... Smile

prosto materjalizam je toliko uzeo maha da su ljudi totalno odlepili...

mislim na ovaj socioloski darvinizam...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
@sergio

Stvar ukusa. Stvar izbora. Stvar kurcobolje. Stvar ko zna cega. Stvar momenta kada ces reci - e, sad stvarno dosta.
Kazem, ja sam privilegovana. Zasto, ne bih da ulazim u tu pricu. Pa ipak probija i u moj svet.
Pre neki dan sam na istu ovu pricu o poznanici koja je otisla i na moje pitanje: “Ko ce ostati na kraju?”, nabrojano pet-sest osoba iz mog neposrednog okruzenja. Nisam uverena, zaista.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da ramose, moguce je da previse licno dozivljavamo neke stvari. Iz tvoje perspektive.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2019, 19:44:05 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Meni u Srbiji ekstra, ne bih menjao svoju zemlju ni za jednu nacisticku zemlju iz Evrope.

A bilo bi mi i jos i bolje da te nacisticke zemlje nemaju pristup mojoj zemlji.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Tvoj problem je sto vidis samo Evropu. A sto se nacizma tice, ne moras da ides mnogo dalje od svoje ulice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Tvoj problem je sto vidis samo Evropu. A sto se nacizma tice, ne moras da ides mnogo dalje od svoje ulice...

Pa..realno nzm ni sto kazem Evropa kad je skoro svaka druga drzavau Evropi ziva propast.

A u mojoj ulici nema nacista. Niti toga ima u Srbiji.
Imas manekene nacizma..glumce, decu..

Ali pravi nacisti Smiley Prave zivotinje Smiley E to samo u EU ima.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:54:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: radi Nema Srbiji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.