Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:49:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema ko da radi u Srbiji  (Pročitano 10329 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
To je neizostavno, ali ja sam uvek za to da se pruzi sto je bolji start.
Da se ne lazemo, mislim da moje dete u startu ima losiju polaznu poziciju nego ja... bez obzira sto sam ja mozda bolje finansijski ili drustveno potkovana nego moji roditelji i njihova okolina. Kvantiet je mozda veci, ali kvalitet...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Па оно, боље да се роди тамо гдје ће да арбајтује него касније да чека у реду. То је океј, само без прича како ето овдје имамо све ал парови и задруга па да нам не квари дјецу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sta ja znam... krenem tako od toga da vise klinaca nema na ulici, svi u igraonicama u kojma je galama, oni svi sludjeni... Ako nisu u igraonici, onda su pred TV... imaju tablete i sve to...
Roditelji su nezainteresovani da vaspitaju svoju decu, pa cak i ako uspes svoje da vaspitas... ono mora stalno da se bori sa zapustenim vaspitno klincima... i onda zavrsis tako sto vaspitavas svoje i jos citavu ulicu...

Koji ce im kurac sve to?

Doduse, moj izbor nije Nemacka... ni sever... A i posao kojim se bavimo nas ne vodi tamo... Tako da..

Problem tehnologije i susreta klinaca sa njima je isti i u Berlinu i u Beogradu, dakle ne vidim da će deca tvojih prijatelja imati neku prednost u berlinu ( da ne pominjemo jezičku barijeru na sve to) u odnosu na decu u BG.

Kapiram da su i deca po Berlinu devedesetih pikala fudbal ili basket kao i mi, a da je sada i ovde i tamo lepše igrati Fortnajt u tim terminima.

Ja i tvrdim upravo to, da dete koje ima normalnu porodičnu atmosferu i podršku recimo u Beogradu ima daleko veću šansu da se razvija od recimo deteta u Berlinu kome roditelji ne posvećuju dovoljno pažnje jer smatram da je za dete to daleko bitnije od toga da li je Vučić potpuno poludeo ili Mitrović skejtuje kroz Zadrugu, kao što ni nama tada nije mnogo značilo što nam vlada ludi Milošević, kriminalci se pucaju po ulici svaki dan, Palma i pink dominirali, a Gebels Vučela i Popov nas ložili kako ćemo da umarširamo u Vašington, znači ludilo na maks, al nama bilo lepo, jer gorepomenuti razlozi.

Opet kažem, apsolutno pravo imaju ljudi da se odsele, ja i svoje prijatelje podržavam uvek u tome, nego mi zasmetalo to- ne želim da mi deca odrastaju ovde, tebra deca imaju ozbiljno razvijenu kurcobolju gde odrastaju dok god je porodica ok, ako se to naruši, opasnosti su iste i u Vankuveru i u Parizu i u Beogradu.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi sami vucu macka za rep...

Neka im bude...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa moze porodica da nadjaca drustvo... Ako su roditelji normalni. Ali dokle?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Ja i tvrdim upravo to, da dete koje ima normalnu porodičnu atmosferu i podršku recimo u Beogradu ima daleko veću šansu da se razvija od recimo deteta u Berlinu kome roditelji ne posvećuju dovoljno pažnje jer smatram da je za dete to daleko bitnije od toga da li je Vučić potpuno poludeo ili Mitrović skejtuje kroz Zadrugu, kao što ni nama tada nije mnogo značilo što nam vlada ludi Milošević, kriminalci se pucaju po ulici svaki dan, Palma i pink dominirali, a Gebels Vučela i Popov nas ložili kako ćemo da umarširamo u Vašington, znači ludilo na maks, al nama bilo lepo, jer gorepomenuti razlozi.

Ne slazem se. Sticajem okolnosti imam oko sebe klince od godinu dana do 12... Imam i decu od sestre i brata koji odrastaju u Minhenu od 7 do 12 godina, isto... razlika izmedju toga da ovde odrzavamo normalno stanje i tamo je velika...
Stres koji ti svakog dana osecas, prenosis i na dete... Stres da odrzis neku normalu je ogroman... I to je taj kvalitet zivota... ovde sve probleme daleko teze resavas... sagoris...

I prosto... vise tamo ne odlaze klasicni gastarbajteri... Odlaze ljudi koji su srednji sloj i priljucuju se tamosnjem srednjem sloju... Ne idu od dna... Mislim, i dalje ima onih koji odlaze kao jeftina, a kvalifikovana radna snaga, ali migracija nije vise samo ekonomska.

« Poslednja izmena: 25. Nov 2019, 22:10:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ma znaš kako nijedna sredina nije stres free, svaki grad ima svoje izazove, nijedna startna pozicija ti nije garancija za vaspitanje dece itd to htedoh reći. Osim ako ne govorimo o nekim ljudima sa enormnim prihodima gde je stvarno svejedno da li si u Bangkoku ili Beogradu.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mozda je sergio u pravu. Sasvim je moguce autisticno suzavanje drustvene svesti koje te spasava od ludaka

Mozda je i uobicajeno
« Poslednja izmena: 25. Nov 2019, 23:59:27 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
ni nama tada nije mnogo značilo što nam vlada ludi Milošević, kriminalci se pucaju po ulici svaki dan, Palma i pink dominirali, a Gebels Vučela i Popov nas ložili kako ćemo da umarširamo u Vašington, znači ludilo na maks, al nama bilo lepo, jer gorepomenuti razlozi.
Брате ја сам у паузама убацивања пијеска у кантицу гледао стубове дима након бомбардовања и пламене трагове како остају иза Миража док лагано падају у сутону. А то ми нису ни топ 2 успомене чак.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Vas da ne pominjem. Mogu misliti kako vama tek smešno zvuči kad neko kaže sad je gore nego devedesetih nego ljudi valjda ovde imaju sklonost ka potiskivanju ružnih stvari jer nemoguće da neko kaže da je '93 bilo bolje nego danas i da bude ozbiljan.

2019 je upravo najbolja i zbog naslova ove teme- možete da putujete gde hoćete i možete relativno lako da odete da radite i živite gde vi to hoćete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:49:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nema radi Srbiji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.