Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema Brazila  (Pročitano 5033 puta)
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
ovaj @st faca je bas lik
covjek po citavom forumu lupa gluposti
sigurno si ogorcen sto je hr izgubila od brazila-bravo majstore-hr je izgubila od boljeg ne brini

sad mu brazil ne valja-ljudi najbolje igraju fudbal pa ne mogu oni uvijek pobjedjivati
brazil je jedina ekipa koja zna da igra fudba i nikad se ne vade na pojedince nego su jaki kao kolektiv bez obzira na to sto kostaju brdo love

a kad hrvatsku repku dizu u oblake i govore da su oni favoriti a oni ispadose u prvom krugu za to nista ne pricas

a oni francuzi su hinje i to zestoke

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
nikad se ne vade na pojedince nego su jaki kao kolektiv
Brazil jak kao kolektiv? i nikada se ne vadi na pojedince? pa to je sve što rade i jedino što znaju, . . . vade se na pojedince, a kolektiv nikada nisu imali i nikada ga neće ni imati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ovaj @st faca je bas lik
covjek po citavom forumu lupa gluposti
sigurno si ogorcen sto je hr izgubila od brazila-bravo majstore-hr je izgubila od boljeg ne brini

sad mu brazil ne valja-ljudi najbolje igraju fudbal pa ne mogu oni uvijek pobjedjivati
brazil je jedina ekipa koja zna da igra fudba i nikad se ne vade na pojedince nego su jaki kao kolektiv bez obzira na to sto kostaju brdo love

a kad hrvatsku repku dizu u oblake i govore da su oni favoriti a oni ispadose u prvom krugu za to nista ne pricas

a oni francuzi su hinje i to zestoke

A to si ti čitao moje postove po forumu?

E pa da te razuvjerim, majstore - Brazil je pobijedio Hrvatsku zasluženo - i to sa samo tri igrača. Igrali su Lucio, Emerson i Kaka, a ostali su statirali. Da su igrali svi, bili bi nas dobili 7:0.

A to šta su "jaki kao kolektiv" najbolje se vidjelo večeras - jaki su za popzdit, toliko su jaki da su kolektivnom igrom pobijedili sami sebe. Nitko se nije htio isticat, pa su od tolikog samopožrtvovanja i kolektivne igre i izgubili.

A oni, kao najveći favorit i najbolja momčad i skup planetarno neviđeno kvalitetnih igrača MORAJU pobijedit svaku utakmicu, pogotovo onu u kup-sustavu, u kojoj poraz znači ispadanje. Ako su izgubili - znači nisu najbolji. Znači da ima netko bolji od njih. Ne bolji individualno, nego bolji kao momčad, kao "kolektiv" o kojem ti govoriš.

I ostavi se Hrvatske... da si malo bolje pogledao ono što sam pisao, vidio bi da nikad nisam "dizao hrvatsku repku u oblake"... bio sam objektivan... a objektivnost je upravo ono što nedostaje "brazilistima" i drugima koji doživljavaju orgazam svaki put kad Brazilci istrče na teren, a ako kojim slučajem izgube utakmicu, onda se odmah vadi refren "pa ne mogu dobit svaku utakmicu". E pa ako Brazilci ne mogu dobit svaku utakmicu, onda ne bi smjeli bit apsolutni favoriti...

A ti, majstore, o Francuzima govori što hoćeš, ali oni su u polufinalu, a Brazilci idu doma plačući...

BTW - ti "žestoki hinje", kako ih ti nazivaš, pobijedili su Brazil u zadnja tri susreta...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Lumia 630
Posto nema Brazila, onada ce u finalu igrati Nemci i Portuglaci... i naravno da ce Nemci da pobede, kao Englezi u Engleskoj, Francuzi u Francuskoj itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
@st faca a jebote jel ti cujes sebe

to ti je dokaz da je lopta okrugla i da je to fudbal (danas mozes pobijediti 10:0 a sutra izgubiti isto tako)

jel francuska dosla tolko napuhana 2002 kao sampion svijeta pa je ispala jos u grupnoj fazi i ko je tada bio sampion-niko drugi nego Brazil

i kao prvo ja nikda nisam bio pobornik brazila nego samo govorim ono sto je istina

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A šta ti to u stvari govoriš? Pojasni mi malo?

Da je Brazil najbolji, iako je popušio u četvrtfinalu, a da pritom nije pokazao ništa od svoje "veličanstvene igre"? J li to govoriš?

Da, Francuska se osramotila 2002. godine.. baš osramotila.. i to nitko ne poriče... Ali Francuska 2002. nije bila ni blizu napuhana niti izreklamirana niti proglašena apsolutnim nedodirljivim favoritom kao ovaj Brazil ove godine...

I zato je ovaj nastup Brazila ove godine neuspjeh...

To što Brazil ima pet titula prvaka nitko ne poriče... ja govorim o ovoj momčadi i o ovom prvenstvu. Ja govorim da se neutemeljeno i nepotrebno napuhala atmosfera oko Brazila, da je ova momčad proglašavana favoritom bez temelja, što se pokazalo sada u četvrtfinalu...

Ili ti možda smatraš da je za ovaj Brazil, "najbolju momčad u povijesti", za peterostrukog svjetskog prvaka, za momčad sa Ronaldinhom, Kakom, Ronaldom i Emersonom, da je za njih ovo dobar, uspješan nastup?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
pa ne kazem da jeste

ali kazem da je brazil jedini svijetski sampion koji nikad nije ispo (bar ne u zadnjih 20godina) u prvoj fazi takmicenja
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa na tome svaka čast. Brazil je i jedini svjetski prvak koji je obranio titulu (58.-62.), jedina južnoamerička reprezentacija koja je osvojila titulu u Europi (u Švedskoj 58.), jedina momčad koja je pet puta bila svjetski prvak, jedina reprezentacija koja je nastupila na svim svjetskim prvenstvima...

Brazil je puno toga, puno rekorda, puno uspjeha, puno veličanstvenih igrača...

To su sve nepobitne činjenice, i nitko normalan, nitko tko imalo razumije nogomet neće reć da Brazil nije najuspješnija i najbolja reprezentacija svih vremena

Ali nisu svemirci, nisu najnajnajnajbolji i nesavladivi... a upravo tako su bili prikazivani na ovom prvenstvu, i upravo tako su se ponašali... i zato mi je drago što su ispali...

A pogotovo mi je drago zbog trenera dupelisca-guzonje Parreire koji je slagao momčad prema diktatu menadžera i novinara, pa su igrali bekovi penzioneri i potrošeni napadači super-teške kategorije..

Da su u startnoj ekipi igrali Cicinho, Gilberto i Fred, uvjeren sam da bi ishod bio drugačiji

Ali, ponavljam, nije mi žao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
meni je drago sto je Brazil ispao, znao sam da France moze da ih izbaci. i kao sto sam rekao na jednoj prethodnoj temi France ce osvojiti titulu. Zizu igra odlicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
majmune iz Gane koji ne znaju napisat riječ "taktika" a kamoli igrat taktički, onda misle da svi trebaju spustit gaće pred njima i predat se...
Igrat taktički poprilično zavisi od trenera, zar ne? Smile

A 2002. je bilo gore nego sada, jer su prva dva favorita ispala još u prvoj rundi, i još mnogi (pre)rano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.