Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema Brazila  (Pročitano 5031 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa normano da su ispali..

jebem onog njihovog izbornika... ono je kreten i dupelizac a ne izbornik.. kako može igrat sa dva penzionera na bekovima (Roberto Carlos i Cafu) i sa dvije debele svinje u napadu (Ronaldo i Adriano).. mislim, svaka čast tim igračima, ali ako nisu u formi, ne mogu trčat, zaostaju, zadišu se, nemoćni su... onda ne bi smjeli ni igrat...

Prepotentni seronje misle ako su tukli nas betežne, Japance koji pojma nemaju, australske ragbijaše i majmune iz Gane koji ne znaju napisat riječ "taktika" a kamoli igrat taktički, onda misle da svi trebaju spustit gaće pred njima i predat se...

Ko ih jebe, na prvoj ozbiljnoj prepreci su pali kao malo djete pred zidićem... nisu zaslužili plasman u polufinale, i gotovo...

Ronaldinho - cijelo prvenstvo dva poteza i to je to.
Ronaldo - bori se protiv kilograma a ne protiv suparnika
Adriano - još teži od Ronalda - i to sve govori
Roberto Carlos i Cafu - bekovski par za gerijatrijsku kliniku
Juninho - neiskorišten, a kad je dobio priliku, nije je iskoristio
Kaka - trudio se, a na najvažnijoj utkamici podbacio totalno
Emerson - možda i najbolji brazilski igrač - kad njega nije bilo Brazil izgubio utakmicu. A to je ono što Brazilcima najviše smeta, da im defanzivni vezni bude najbolji igrač!!

Sveu svemu - zasluženo su ispali!!!!
Teske reci.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa da... istina boli, znam ja to...

Ali jedna činjenica je nepobitna - svaki put, ali baš svaki put kada je Brazil dolazio na svjetsko prvenstvo kao "najveći favorit", "bez konkurencije najbolji", kao "najbolja momčad u povijesti".. uvijek je u takvim slučajevima podbacivao... uvijek uvijek uvijek.. bili su prvaci '70. kada se govorilo da je Pele prestar a Rivelino premlad, bili su prvaci '96. kada se govorilo da su "predefanzivni" i da "Brazil nikad nije igrao ružnije", bili su prvaci '02. kada  se govorilo da su "Ronaldo i Rivaldo potrošeni, obrana škripi a Ronaldinho je nedorečen"... a svaki put kad su bili "glavni i najveći favorit" kao '66 sa Peleom, Didije, Vavom i Zitom, 74. sa Rivelinom i Jairzinom i Serginhom, 82. i 86. sa Zicom, Socratesom, Alemaom, Carecom i Ederom... svaki put kad su bili !"sigurni prvaci" svaki put su podbacili...

A to se potvđuje i ovaj put...

I moram priznat da mi je drago... ne volim umišljene večine i veličanstvene talente koji misle da, zato što su navodno najbolji, svi moraju past na koljena pred njima...

I zato - bravo Francuska!!!
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 01:35:38 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Samo bih molio za malo poštovanja za gospodina Ratomira Dujkovića Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
ma oni su kao mi u basketu sve zvezde a niko da igra...
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
I moram priznat da mi je drago... ne volim umišljene večine i veličanstvene talente koji misle da, zato što su navodno najbolji, svi moraju past na koljena pred njima...
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Samo bih molio za malo poštovanja za gospodina Ratomira Dujkovića Smile

Smile Molim? Kakve veze on ima sa Brazilom? Osim što je njegova nakupina atletičara koji su zabunom dobili nogometnu loptu popušila tri gola od Brazila?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Smile Molim? Kakve veze on ima sa Brazilom? Osim što je njegova nakupina atletičara koji su zabunom dobili nogometnu loptu popušila tri gola od Brazila?
eto, malo pre sam ti tapšao za post, a ti sad ovako Smile
pogledaj koliko košta ta "nakupina atletičara" na tržištu! stoji da im je taktika slabija strana, al nešto nisam baš primetio da je Brazil bio bolji u toj utakmici, ni po igri, ni po šansama, . . . i koliko su golova dali iz ofsajda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma Robinho je neiskorishten - ubaca ga u 80om  Smile . Drugo nejasno mi je sto je iz spiska izostao Llincoln iz Shalkea. Trece,Adriano  nikad nije ni bio neki igrac vec mrcina. Cetvrto zabole me kurac za Brazi Deutchland 4ever.
Ovako bi po mom skromnom misljenju trabala da izgleda reprezentacija Brazila: Dida, Lucio, Juan, Renato, Carlos, Ze Roberto, Robinho, Lincoln, Ronaldinho, Kaka i Juninho. Svi na svojim standardim pozicijama sem Robinha koji bi bio najistureniji tacnije "centarfor".
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Jeda
eto, malo pre sam ti tapšao za post, a ti sad ovako Smile
pogledaj koliko košta ta "nakupina atletičara" na tržištu! stoji da im je taktika slabija strana, al nešto nisam baš primetio da je Brazil bio bolji u toj utakmici, ni po igri, ni po šansama, . . . i koliko su golova dali iz ofsajda?

Iz offside-a: jedan gol - od tri...

A kad Gana nije uspjela tuć ovakav Brazil, onda stvarno...

Ma šalim se... ali afričke momčadi moraju još puuuuuno naučit prije nego se budu mogle mjeri sa europskim ili južnoameričkim ozbiljnijim ekipama... Gana ima Esseian i Appiaha, dva odlična defenzivna vezna, i to je sve... ostalo su igrači nabijeni snagom, mogu trčat ali bez tehnike, bez smisla, bez logike, bez taktike, bez discipline... nemaju pošetenog napadača, nemaju igrač koji zna podvalit zadnji pas, nemaju inteligentnog stopera, nemaj... ma nemaju dosta toga...

Ali ovo nije tema o prednostima i nedostacima afričkog nogometa... ovo je tema u kojoj mi anti-brazilci uživamo u neuspjehu i lošoj igri umišljenih napuhanih veličina koje sebe nazivaju "kariokama"...

Bravo Francuska!!!!
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 02:07:53 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
I ja kažem Smile Smile Smile Francuska
Ronaldinho je pokazao tokom čitavog Svetskog prvenstva da jedino što zna je da se smeje i da se igra u neobaveznim utakmicama, a kada treba nešto ozbiljno da uradi, da povuče tim napred, onda je najgori na terenu Smile Smile
Adriano, mazga, kao i uvek, dobije loptu i jedino što vidi je gol, ništa drugo ne postoji, samo misli kako će da odapne loptu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.695 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.