Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nekreditni novac - spas za Srbiju!  (Pročitano 11966 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Jasno mi je.....ali ovo što piše može proći jedino kod nestručnjaka željnih alternative.........ukoliko ne postoji bolji argument za ovo....ja se povlačim.....puno sreće s nekreditnim novcem

I čovik moj netrebaš svaki put pisat svoje ime....sanjat ću te Smile Smile :mrgreen:mad max Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
      Nestručnjaci željni alternative moraju znati da je ekonomija kao nauka postavljena naopako. Najveći monetarista dvadesetog veka, nobelovac Milton Fridman, kaže da je greška u mom rezonovanju "nesposobnost da shvatim da je profit takođe trošak", žto je mislio isto i Marks.  Ako raste ekonomska racionalnost (raste produktivnost i proizvodnja i raste racionalnost potrošnje pa se usporava brzina opticaja novca i smanjuje tražnja), potreban je nekreditni novac da bi se kupilla povećana ponuda i povećane zalihe neprodate robe, zbog smanjene tražnje. Ako se daju krediti sa kamatom, oni ne mogu biti vraćeni bez novog, još većeg zaduživanja, i tako inflacija kreditnog novca ide u beskraj. Ako se daje nekreditni novac, sva se roba proda po postojećoj ceni i nema inflacije. Za iznos nekreditnog novca, ukidaju se porezi, pa kupci plaćaju manje a prodavci dobijaju više nego dosad, u sistemu kreditnog novca. Profiti su veći i nisu uzeti iz troškova, a i potrošačima ostaje neka dobit. To su čuda nekreditnog novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Šta me briga što je sustav otvoren kad ja imam novca samo koliko je potrebno

Citat
Ako druge valute padaju a moja ne, to će samo podizati ugled moje valute

Gospodine ja nisam ekonomista ali ovakvo sto reci mislim da biste pali na ispitu samo mi recite jel imate vi neki svoj posao ili predajte na univerzitetu ili ste nezaposlen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=qt_GhcQ5EtU [/youtube]

Evo Židovski lobi me masno platio da postavim ovo ovdje i ugušim The mighty Nekreditni novac
« Poslednja izmena: 23. Jun 2008, 18:48:05 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Gdje se uclanjujes da zastupas interese tih JEvreja i ja bih  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Svatko ko je bar malo pohlepan više je nego dobrodošao u organizaciju... Smile Smile

Dobro na došo Sale Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Auu pohlepnost pa ja samo imam rijeci hvale o tom  nacinu zivota  Smile Smile
Malo sale nego nista nam gospodin ne objasnjava lose mu to ide nesto ili mi se cini ostao mi je duzan nekoliko odgovora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Šta me briga što je sustav otvoren kad ja imam novca samo koliko je potrebno

Citat
Ako druge valute padaju a moja ne, to će samo podizati ugled moje valute

Gospodine ja nisam ekonomista ali ovakvo sto reci mislim da biste pali na ispitu samo mi recite jel imate vi neki svoj posao ili predajte na univerzitetu ili ste nezaposlen

Ja sam penzioner. Nekad sam bio student poslediplomskih studija, ali sam u radu izvršio rekonstrukciju ekonomske nauke, pa mi rad nije odobren za odbranu. Znam čoveka dr. Srećka Ugrina, koji je pisao o nekreditnom novcu. Čovek napiše knjigu na engleskom i pošalje na trideset adresa u svetu, ali se knjiga izgubi. Pošta plati odštetu za izgubljenu poštu, ali knjige nema pa nema. Pokušao je da patentira pronalazak kod patentnog ureda u SAD ali su mu oni rekli da su pod pritiskom da to ne urade. Svetski poredak se ne da, ali od kad postoji Google, on forsira nekreditni novac. Ja se nalazim na čelu lista označenih kao non credit money. Proverite pa će te videti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Auu pohlepnost pa ja samo imam rijeci hvale o tom  nacinu zivota  Smile Smile
Malo sale nego nista nam gospodin ne objasnjava lose mu to ide nesto ili mi se cini ostao mi je duzan nekoliko odgovora

Ne znam šta sam ostao dužan, ali Vi pogledajte moj sajt na engleskom, pa će Vam sve biti jasno. Vreme kreditnog novca se primiče kraju, tako da nećete imati perspektivu. Imate bezbroj sajtova na našem jeziku, i šest grupa sajtova na engleskom, na kojima prva tri mesta u svakoj grupi zauzimaju moji sajtovi. Proverite sve pa će Vam biti jasno. Nekreditni novac je svetski hit. Meni je pisala i Bela kuća i rekla da oni prihvataju moje predloge. Uostalom možete videti da sam ja davao predloge Predsedniku SAD Reganu kako da pobedi u hladnom ratu. On se razišao sa svojim savetnikom nobelovcem Fridmanom i prihvatio moju teoriju. Imam dokumente koji to potvrđuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Citat
Uostalom možete videti da sam ja davao predloge Predsedniku SAD Reganu kako da pobedi u hladnom ratu. On se razišao sa svojim savetnikom nobelovcem Fridmanom i prihvatio moju teoriju. Imam dokumente koji to potvrđuju.
Smile ..........

Očito se nemožemo složiti........oko nekreditnog novca.........no da bi uopće razumjeli nekreditni novac vi morate baratati snažno sa znanjem monetarne politike, monetarne analize, makroekonomije, počela, ekonomske misli i teorije, međunarodne ekonomije.......što čini mi se nije vaš slučaj
iskreno mislio sam da ste student prve godine koji ne barata dobro pojmovima odnosno nisu mu dobro stvari sjele.......pa da je popio svu pamet svjeta.

I ovdje stvari gdledate jednodimenzionalno....ekonomija nije takva kao što nije ni egzaktna znanost

Citat
Nekreditni novac je svetski hit.
neće biti

Evo dvoje ljudi na forumu niste uspjeli uvjeriti......kako ćete Srbiju....a di je tu cjeli svjet???

Citat
Google, on forsira nekreditni novac
a neznam dali zante kako google funkcionira...ali oni služe za pretraživanje..........ne tiskanje novca

Al aj budući da mi je dosadno...da zanemarimo sve zakonitosti, ja postanem privatnik koji iskorištava ljude, sasaborg postane saborski zastupnik.................i vi dobite da Srbija uvodi nekreditni novac......

Kako bi izdali te novce, kako bi se određivala njegova vrjednost, kako bi se formirao devizni dečaj, kako bi se vraćao javni dug?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.