Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:13:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neko upozorenje  (Pročitano 1652 puta)
17. Mar 2009, 14:39:38
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ovo mi se desava od justros. U stvari nije se prvo desavalo ali nakon ponovnog paljenja racunara ovo mi izbacuje. Najgore je da sta god da klikne, X ili OK ili cancel, on mi ugasi On Access Scan u McAfee sto znaci da izgubim zastitu. Isto se desava bez obzira na zastitni zid.

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kuku-mene.jpg
(56.91 KB, 602x173)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
Moguce da je neki malware..Scan sa Malwarebytes-om i scan iz safe moda azuriranim antivirusom je obavezan !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
@ goran988: Ne moras da se javljas na svakoj temi, tamo gde ne znas odgovor, ne moras da pises. Wink

@ pilot: Reinstaliraj program, pa vidi da li se desava onda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Cekaj malo- da reinstaliram McAfee?

Evo sta sam probao u medjuvremenu- imam program TuneUp Utillities i sam njim sa isao na to da mi on popravi greske. On nakon toga restartuje racunar, pojavi se plavi ekran sa tekstom koji obavestava da se nesto radi sa hardom, to malo potraje i krene racunar sa radom. Ovo mi se ne pojavljuje, radi sve u najboljem redu. Medjutim, kako ga restartujem ili ugasim, pa opet ukljucim, on opet po starom...

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Linux
Browser
Mozilla (intrepid)
Ovo mi se desava od justros. U stvari nije se prvo desavalo ali nakon ponovnog paljenja racunara ovo mi izbacuje. Najgore je da sta god da klikne, X ili OK ili cancel, on mi ugasi On Access Scan u McAfee sto znaci da izgubim zastitu. Isto se desava bez obzira na zastitni zid.

Smile

U naslovnoj traci slike koju si postao je naziv aplikacije koja je proizvela gresku, a to je Mcshield.exe. Gospodin google kaže da je to deo McAfee Antivirus software-a. Ako imash dotični instaliran deinstaliraj ga i onda vidi da li se javlja.

Pozdrav.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 16:28:28 od dzingis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Skini ovo, i odradi patch sa njim. Javi da li ima problema. Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 16:44:32 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pa imam verziju 7.11 ali kolko ja znam on u toku dopuna nadogradjuje sebe tako da je on u skladu sa novom verzijom ali ne radi sve bas isto, nema firewal, nema zastitu od raznih stvari kao sto ima AdAware [u stvari on ih pronalazi kad kasnije skeniram racunar ali to je jako retko da zakacim nesto]. U sustini sam jako zadovoljan.

Sad- sta je moguci uzrok da to nedostaje, sumnjam da ga je McAfee sam ubio? Znam da glupo pitam...  Smile

Smile

Hvala va ljudi na paznji- voleo bih da sam i ja makar malo vama koristan a nisam  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22021
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
Sad- sta je moguci uzrok da to nedostaje, sumnjam da ga je McAfee sam ubio? Znam da glupo pitam...  Smile
pilot, Mcafee on access scan ne moze da pristupi memoriji koja mu je "dodeljena" (ovo sam objasnio ni sebi ni svome, ali ajde...) i kada se to desi on se gasi... ako si se igrao sa tune up-om ili da si cackao nesto u registriju lako je moguce da si ga "zaglupio" u tom slucaju bi jedan reinstal trebao da resi problem. ako se resis za reinstaliranje bilo bi dobro da po skidanju, a pre novog instaliranja malo sredis registry...

Citat
Hvala va ljudi na paznji- voleo bih da sam i ja makar malo vama koristan a nisam  Smile  Smile

ma don`t worry...to mi skupljamo kredit, pa kada dodjemo da naplatimo jadni ste vi Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Aaaa ne!!! Nista nisam cackao! Znaci ovo se desilo samo od sebe. Onda sam ga sredio ovim programom i evo ga odlicno radi. Ali mogu misliti sta ce biti kad ga ukljucim opet.

Imam negde tu instalaciju pa mogu da probam. Mada bi mogo da vidim kako ide sa placanjem pa da kupim najnoviji.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Skini ovo, i odradi patch sa njim. Javi da li ima problema. Smile
Probao si ovo? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:13:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: upozorenje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.