Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa maloletnika ubola nožem učitelja!  (Pročitano 7198 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Ništa ja tebe brate nisam razumeo... oko čega je Orf u pravu? On tvrdi da ovaj idiot sa nožem nije hteo da ubode čoveka, već valjda "samo" da mu raseče ruku, jer da je hteo da ga ubode, ovaj ne bi mogao da se odbrani (bar on tako misli). Jel to?

Kako god hoćete, vaše je pravo da mislite šta god želite... @Orfanelin bira da ne veruje čoveku koji je to lično proživeo, ja biram da mu verujem. Jeste da je vest iz Kurira, ali kad se radi o događajima iz društvene hronike i još ako je preneta izjava čoveka, kao u ovom slučaju, nema razloga da ne verujem.

I ne znam šta se događalo ranije između njih i šta je bio povod za napad, ali ne bi me čudilo da je razlog bezvezan. Današnja mladež je sve više bezobrazna i sve više agresivna...  Evo ti primer... u gimnaziji, 4. godina, lik iz mog odeljenja dobije keca iz biologije, potpuno zasluženo, ništa nije znao... i kad je zvonilo za kraj časa, lik izađe napolje i klučem izgrebe auto tom profesoru, novu crnu opel korsicu po sred levog i desnog krila... ogromne ogrebotine, čovek je morao da ponovo farba kola... a farbanje brate 300 evra. A što mu je ogrebo auto? Jer je potpuno zasluženo dobio keca. Idiot.
E a onda taj isti profesor, 3 godine kasnije, dobije batine i to dobre batine, od nekog klinca kome predaje i njegovog burazera... jer mu je ovaj valjda ostavio keca za kraj... tako su mi bar pričale neke devojke, ja naravno nisam bio tu, već sam uveliko bio na faksu. Idioti.
Rekoše mi da je čovek podneo tužbu, ne znam šta je uradio i dokle se stiglo...

Čoveče, prošle godine ja na Voždovcu šetam sa devojkom, smuvali se to veče na nekoj žurci... i odemo u neku pekaru koja radi non stop, više se i ne sećam koja, da nešto prezalogajimo.. uđem unutra, tamo šestorica sedmorica likova jedu. Ja naručim i čekam radnicu da mi da klopu... i onda dok čekam gledam po lokalu i vidim jedan lik me gleda... pogledam ja njega i on meni odmah se unosi u facu i kaže "šta oćeš, jel ima neki problem?" 
Da nije bilo jednog dečka tu, baj d vej ogroman čovek, 2 sa 2 jebote... koji je zaustavio tog lika i rekao mu "brate iskuliraj", napravili bi sranje ženi u pekari. A što mi se uneo u facu? Pa jer je idiot.

Neki ljudi jednostavno traže nevolju, namerno provociraju da bi se tukli... to ih loži, zabavlja... šta već. Ne bi me čudilo da su ovi likovi upravo jedni od takvih.

I nisam pratio.. odakle to da je ovaj lik peder?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

I'm gonna drink my tears tonight

Zodijak
Pol
Poruke 361
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Again??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Idiotizam na delu . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

I'm gonna drink my tears tonight

Zodijak
Pol
Poruke 361
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Idiotizam na delu . . .
moze se reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.