Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa maloletnika ubola nožem učitelja!  (Pročitano 7234 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Menes interesuje pozadina svega ovoga tj da li je u pitanju pljacka ili je on imao nerasciscene racune sa nekim zbog necega  Smile

Ма јок бре, навијачи ушли у бус да кољу људе, а он је био најближи па је настрадао  Smile
E jbg. Ah ti navijaci, uskoro ce ici sa bazukama i unistavati po gradu i to iz cista mira  Smile

Ne, ozbiljno pitam Smile Malo mi cudno deluje da neko izvadi iz cista mira noz na bilo koga Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung J7
Moraju novine da se prodaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50101
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S24
Данас на сваких пет клинаца, по један умишља да је неки опасни мафијаш пред којим сви морају да клече. Криза идентитета...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Verovtno su magarci mislili da je peder(a mozda i jeste),pa resili da se igraju malo...

Ko ce ga znati. Po meni ni on ni oni nisu bas cisti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Bogami... izgleda kao prosecan beogradjanin...

haaaaaaaaahahahahahaaaaaaahahahaaaaaaahahaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaa  bravo Anea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
pa brate neko ga je dovatio nozem po ruci a i ne bi vise od 1% srpske populacije skocilo na coveka sa nozem u ruci.

batice dečko je očigledno nameravao da izbode čoveka, a ovaj se spasao uboda hvatajući nož za oštricu... da nije, verovatno bi ga ubo, kapiram u stomak pošto obično to ciljaju.

I ne kažem ja da je neko morao da skoči na tog idiota sa nožem (mada kad bi njih petoro, šestoro ustalo sigurno bi ga savladali i isprebijali), ali da makar neko reaguje i vikne "eeeej bodu čoveka ljudi zaustavite autobus", da neko zovne policiju, da ga gađa nečim,... ma bilo kakva reakcija... Nego su svi, bar tako kaže ovde u ovom tekstu, mirno posmatrali šta se dešava.
Razumem ja strah, ali u takvim situacijama nema mesta za strah... mora da se reaguje. Šta bi bilo da se pandur nije tu našao i ušao u autobus?
Poražavajuće je kad vidim ovako nešto... koliko ljudima nije stalo i koliko je danas malo herojstva u njima... Pa eno gledam onaj klip skoro kad su pljačkali zlataru, beše u Londonu gde već, u sred bela dana... i pored gomile ljudi koji su tu prolazili morala je baba od 60 i kusur godina da dođe i da im se suprotstavi. Poražavajuće...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Slažem se sa Bukijem.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
Slazes se zato sto na tebe nisu nikad vadili noz.

Citat
batice dečko je očigledno nameravao da izbode čoveka, a ovaj se spasao uboda hvatajući nož za oštricu... da nije, verovatno bi ga ubo, kapiram u stomak pošto obično to ciljaju.

da je nameravao da ga izbode verovatno bi ga izbo... naravno u slucaju da mu ovaj ne pobegne Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 08:54:34 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
STRAŠNO
GRUPA MALOLETNIKA UBOLA NOŽEM UČITELJA!

Citat
- Kad sam krenuo ka vratima, dvojica momaka od po 17 godina preprečili su mi put i rekli: „Nikuda ti nećeš!“ Otkopčali su jakne i po natpisima na majicama shvatio sam da su iz neke navijačke grupe.

кад новинари напишу нешто овако бистро, каква год вест да је у питању ја могу само да се смејем  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@bookee-mada ne drzim stranu ni jednima ni drugima(bole me dupe i za pedera,a jos vise za divljacku bagru),@Orf je u pravu.

Nije preporucljivo pokusavati ista,bar ne sam,i to ako ne znas dobro da se tepas,zato sto su to manijaci.

Svi mi cesto kazemo "samo pickice nose nozeve",ali,kolko sam ja dosad primetio,to se menja.Vise nije ono da nosi noz,a u stvari ne sme nista,nego sve vise...spodoba,da ih tako nazovem,pocinje zaista i da ubada.

Tako da...osim ako nisi vest,ili ako nemas podrsku ostatka ljudi,onda... bolje ne rizikovati.

Jbg,to su ti zivotinje.Mislim,hijene su normalnije i bolje od njih.I ako ih razbesnis,mozes gadno da prodjes.

Jbg... da se ja pitam,ja bih sve to slao u radne logore,ali,jbg,ne moze to tako danas.Nije "demokratski" i po "Evropskim standardima".
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 18:58:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.