Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 37877 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Glavno pitanje:Ima li tjuniranja auta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
po stoti put - nema
ovo nije Underground, ovo je NFS u stilu onih starih dobrih pre njega
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
po stoti put - nema
Smile Smile Smile
Hvala u svakom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Stvarno ne znam sta ljudi ocekuju - da ugradjuju spojler na McLaren F1? Da mu budze RPM ili sta? Zasto? Zasto svi od trkacke igre ocekuju da bude sto manje trkanja a sto vise mehnicarskog mumbo-jumboa?
Novi NFS je odlican, nije bolji od Burnout Paradise ali je jako blizu, surovo je zabavan i posteno tezak i ako od arkadne voznje ocekujete zabavu pre svega, onda je ovo trenutno "way to go".
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
To sve ja odavno govorim,igra je odlicna i pun mi je qrc budzenja automobila,cemu sva ta sminka,zar je ona bitnije od uztka jurnjave.  Smile
Ja sam napravio pauzu,nisam zavrsio igru i ovo je prvi NFS gde sam posteno zapeo i neide dalje,malo cu jos odmoriti pre nego ponovi pokusam preci trke koje sam vec bezbroj puta pokusavao,znaci stigao sam na nekih 70% kampanje i dalje neide,dok neosvojim prvo mesto u 3 trke one nove sto su ostale se nece otkljucati.  Smile
Sve predhodne delove sam zavrsao u rekordno kratkom vremenu,a nesecam se da sam ikad na nekom zapeo i da je bilo toliko tesko,a ujedno i uzbudljivo kao ovaj novi NFS.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
po stoti put - nema

Smile Smile Smile

pa koji ce mi onda Charger kad ne mogu da ga bar malo doteram...  Smile Smile Smile
takvog mogu da ga gledam i na videima i slikama...  Smile

kakvi idioti.  Smile

EIDT: u stvari...  Smile sad kad sam video kako mocno izgleda u policijskoj verziji...  Smile Smile ipak cu da je instaliram...  Smile
To sve ja odavno govorim,igra je odlicna i pun mi je qrc budzenja automobila,cemu sva ta sminka,zar je ona bitnije od uztka jurnjave.  Smile
ja kazem-slike i voznju regularnih automobila,covek moze da gleda i na netu.
a simulaciju prave voznje da obavlja u Colin Mc Rae i slicnim igrama.

a ovaj NFS nije ni jedno ni drugo.
dok su u prethodnom ubacivali toliko opcija da covek stvarno napravi raketu od kola,i do maksimuma oseti sta znaci jurnjava,te su zanemarivali realnost i fiziku,to je jos i islo.ljudi znaju da igraju igru u kojoj neki zakoni fizike nekad ne vaze,i da ce imati ludu jurnjavu.

a ovde kolko vidim,su izbacili SVE mogucnosti modovanja(sto je kretenizam),i pokusali kobajagi da naprave neku simulaciju od nje,samo sto kolko vidim,nije bas 100% kako su zamisljali.

zato su trebali da se ne prave pametni,nego onda ostave opciju makar vizuelnog doterivanja kola.
uostalom,sta fali tome?sta fali jednoj bednoj promeni maske,haube,ili neceg drugog?ja ni ne trazim vise.ne trazim pravljenje rakete.samo trazim nesto sto ce mi omoguciti da vidim kako je moguce doterati razna kola,pogotovu Charger.

ja iako ga imam na kompu i CDu vec dugo,Most wanted vise i ne igram.prvo jer sam se odvikao,drugo jer sada igram Dirt 2(CMR).i to mi je prava simulacija voznje(bez obzira sta neke neznalice pricaju).nema budzenja kola,nema nitroa,nema raketa,nema lude(arkadne) voznje.

a sad ocu da probam i nesto novo,ocu da vidim Chargera i da ga doterujem,zajedno sa drugim kolima.i da osetim malo adrenalina,malo brzine.to je ono sto ja,i mnogi drugi,oce od NFSa.kad mi je do realisticnosti i jednostavnosti-vozicu CMR.kad mi je do brze,lude jurnjave,i doterivanja lepotana,ocu da vozim NFS.  Smile

zato ne znam sta sad sviraju kurcu s time kada i sami znaju da vec godinama,ljudi,kada oce simulaciju,uzimaju Colin Mc Rae i druge naslove,a kada oce doterivanje kola i osecaj jurnjave,uzimaju NFS.a sad su sve zasrali.ni tamo ni vamo,nego neko sviranje kurcu izmedju.  Smile

na kraju krajeva...pazi kada cak i u CMR ima opcija vizuelnog doterivanja kola!znaci,u igri gde nije to najbitnije,nego voznja i umece.a ovde,u jednom NFSu nema...eeeejjj....  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2010, 14:34:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
E pa kad smo svi krenuli da fantaziramo, ja hocu da naprave nastavak ovoga:

F-zero jeste najbolja (a i najteza) voznja i upravo je ono sto je meni idealna jurnjava. Zato sto je arkadan, zato je zabavan. NFS je uvek bio arkada i to je super, secam se da sam ko klinac igrao NFS 2 SE i totalno odlepljivao za igrom. A onda je doslo vreme Fast & Furious gde je bitnije koliko ti auto ima shljokica nego koliko je brz i zbog toga se meni novi NFS svidja. Uostalom, ovo je radio Criterion koji su tate za arkadne ulicne voznje, logicno da ovo lici na Burnout samo sa nesto blazim divljanjem. I oni sami su isli na to da daju ljudima jednu brzu i ludu voznju a ko hoce da se licka ima ogledalo i puder.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Train hard ,to make it easier to fight !!! :)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia E 90
Da li meni moze ( nfs hp ) na Nvidia GeForce 6200 ?  Smile
Slabo verujem.
IP sačuvana
social share
Train hard ,to make it easier to fight Smiley
Treniraj tesko, da bi se lakse borio Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia N96
prijatelju, nece to moci na toj grafickoj jer je kod nje pixel shrader 2. 0 a za igru je potreban 3. 0
usput. . . sto se tice igre, VRH  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
ti hkj možeš nabudženog čardžera da gledaš isto na internetu kao i ova "obična" kola... puno zanovetaš (da ne upotrebim neku drugu reč)... kad već pričaš o realnosti, zar najrealnija kamera nije iz perspektive vozača ili ako nema te bar ona sa haube? i šta onda vidiš od tih našminkanih kola? NIŠTA! a i verujem da 90% iskusnih igrača ovakvog tipa igrica vozi sa kamerom koja je negde na "nosu" automobila.... a i lepo kaže čovek negde pri vrhu strane, da nećeš možda da stavljaš spojler na lamba, na zondu da staviš veće točkove? većina tih automobila su čuda današnje tehnologije i ti ćeš sad da se praviš pametan i da im dograđuješ nešto, to je možda zanimljivo klincima koji nisu ni čuli za  koenigsegg, zondu itd... i šta si još hteo da kažeš tim postom? da ti automobili nisu dovoljno brzi? pa u most wanted-u ni jedan auto nije išao preko 397 km/h a ovde imaš 5-6 koji cepaju preko 400 km/h...

inače, evo za par dana sam prešao igricu i šta ja znam, nisam impresioniran, moglo je da bude duže, sa više trka i na većem prostoru, ovako zapamtiš sve krivine na 50% pređene igrice... o onim sudarima ne znam šta da mislim, da li je dobro ili loše to što te zaustave da pogledaš sudar pa te posle puste sa nekih 150 da nastaviš ili trebaju da te ostave tako kakav si... niti sam se nešto preznojavao dok sam prelazio, ostalo mi je još nekih 4-5 zlata da pokupim u onom delu gde si trkač i nešto više u onom delu gde si pandur, al to je zato što se nisam posvetio dovoljno negoo sam hteo da otključam što više staza i automobila... a sad ono što me je obradovalo, izbor automobila fantastičan, jedino ferari (kao i uvek) fali, JAKO mi se sviđa to što ima tih super automobila iz manjih fabrika i poslednja trka od 70km mi je jako zanimljiva, nas 8, svi super automobili, veći deo staze pun gas i blokada motora... policija dovoljno surova, nije je nemoguće uništiti al nisu baš ni mačiji kašalj i sviđa mi se u trkama protiv lnjih i to što ti imaš "oružje" uglavnom... eto, to je moja revizija igrice

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.