Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:09:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 37856 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e sto volim ove pocetnike koji su jedva sklopili par postova iza sebe,ali je bitno da se mesaju u sve ozibljne rasprave...  Smile Smile

batice,procitaj jos jednom post,pa onda malo razmisli sta pricas,pa se tek onda javi.  Smile

ti hkj možeš nabudženog čardžera da gledaš isto na internetu kao i ova "obična" kola...
ja necu da ih gledam,ja ocu...ono...malo da ih sam doteram...a onda  i ono...kako se bese kaze...  Smile  da ih vozim!da!  Smile da ih vozim!  Smile i tako to...  Smile
Citat
puno zanovetaš (da ne upotrebim neku drugu reč)
ma,strasno...trazim jos neku opciju sem menjanja boje,i to u serijalu koji ionako svi ostali igraju samo zbog trkanja i budzenja...  Smile

dakle,jos jednom...

na kraju krajeva...pazi kada cak i u CMR ima opcija vizuelnog doterivanja kola!znaci,u igri gde nije to najbitnije,nego voznja i umece.a ovde,u jednom NFSu nema...
...

sreca pa mi je ipak stalo da vidim kako su napravili chargera,a i jos pra drugih automobila u igri(Mustang,na primer) pa cu je i instalirati i probati.ali vec vidim da je ovo jedan od promasaja u NFSu.licno,ovo poredim sa 3D Worsima(neuspeh zbog gluposti i proseravanja izdavaca).

ah,da,jos nesto...

kazete kako vam je dosta budzenja kola u NFSu...(sto je po meni kao da se neko ljuti sto u americkim filmovima ima dosta akcije,buduci da je to jedino sto vecinu njih uopste i vadi,al,aj,dobro...)

dakle,smeta vam blago podesavanje detalja(znaci BLAGO,ja ne trazim nista sto ne moze da se uradi cak i u jednoj bednoj Beogradskoj radionici)...

a ovo je,pretpostavljam,sasvim normalno...?i realno...?  Smile

Meklaren,sa sve zlatnom oblogom motora,ni sam Stig licno,ne bi imao muda a ni para da vozi po pustarama,a bas ce da ih ima policijska stanica u sred te nedodjije koja je srecna ako im vlada odobri s vremena na vreme cak i kupovinu par Korveti,ne bi li mogli da sustignu dilere.a onda se jos mole da ih ne ostete previse.a bas ce zato da uzmu ovo cudo,sa zlatom u sebi,za prljanje i cukanje sa krimosima.kako da ne...  Smile
a tek policijski Vejron,koji je isto u njihovom inventaru i isto sluzi za cukanje sa prestupnicima... to necu ni da komentarisem...
dalje,nema jedne stvarcice koja nije doradjena na njemu,a vi meni tu filozofirate o autenticnosti autmobila i grehu "budzenja",iako niko nije spominjao to,vec sam samo rekao kako je blesavo da u jednoj igri,u 2010. godini,covek ne moze da menja nista vise od boje na automobilu.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 14:26:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
boli mene dupe sta vozim u igri samo da je brzo, to sve vreme pokusavam da kazem - pa makar svi imali letece brodove, ako je zabavno onda pije vodu (bar za mene); nekad me vise nervira potenciranje licenciranih kola nego eventualna nelogicnost fizike

btw u Underground 2 si mogao da se zaglavis i popijes nemogucnost nastavljanja dalje ako nisi lickao kola
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
i ja volim te što se prave bitni zato što svaki dan vise po forumu i ostavljaju gomilu postova i započinju te rasprave

da si ti meni živ i zdrav ja sam ovde dobrih 6 godina ako ne i više to što ne koristim citate i smajlije ne znači da ne znam nego ih smatram nepotrebnim  Smile

a gde si ti dečko bio '98 i '02 kad su izašla prva dva nastavka HP-a? jesi i tad igrao možda underground?
čoveče izašao je treći nastavak igre koja je uvek bila poznata po egzotičnim automobilima i NEMA budženja! ne vidim šta bi tu moglo da ti bude nejasno... kažeš i serijal koji je uvek bio poznat po budženju??? koliko godina imaš uopšte? 9 (devet!) nastavaka je izašlo pre prvog undergraund-a.... policija je malo nabudžena, šta ti tu nije jasno? nisi čuo da italijani imaju dorađene lamborginije? i englezi su valjda uzeli kojeg ako se ne varam. Znači fabrički ni jedan lambo nije brži od tog pandurskog, između ostalog i u samoj igrici ti kaže da su panduri opremljni opremom za bolje ubrzanje.... i to što spominješ zlatne obloge, šta se zamaraš sa tim detaljima? jel možeš da vidiš nešro ispod haube ili da promeniš? možda imaju i zlatne amortizere, kao što je neki šeik naručio za svoj ferari, al ih ti ne vidiš... i ti sad tražiš da HP bude malo nalik na most wanted, carbon, itd, to ti je kao da tražiš od Serious Sam-a da bude više kao Call of Duty, dve različite igrice sa različitim pričama... idi odigraj prva dva HP-a pa uporedi sa ovim i onda komentariši nešto

i da, meni smeta previše akcije u američkim filmovima, nije sve u eksplozijama, jurnjavi, pucanju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Stvarno nerazumem bisere koji kenjaju o buzdenju automobila,pa ako vam to toliko fali onda prestanite kenjati i idite igrati Undergorund,Most Wanted i ostala nasminkana sranja,videli ste i culi da ovde toga NEMA i prema tome prestanite sa preseravanjem o budzenju i ciganskom sminakanju,sljokicama i slicnim sranjima.
Nerazumem stvarno pojedince koji toliko kenjaju i pamtuju,ja vec par puta rekoh da je meni kod NFS bilo sranje Shift i Undercover,ali bilo je ljudi kojima se to svidelo,a opet nisam isao da im prosipam svu pamet sveta kako je to sranje i nista nevalja,iskulirao sam te teme i dovidjenja,ko voli simulaciju nek igra CM,ko vili da budzi auto i da ga sminka neka igra starije delove,ovaj novi je dobar,zanimljiv i stvarno je za svaku pohvalu,odlican izbor automobila,zanimljive trke,pogotovo sa pandurima,uvek vozim auto sa pogledom iz vozaceve perspektive i nikad nevidim kako mi je auto nasminkan i ukrasen,tako da mi ta ciganska sranja uopste neigraju ulogu.
Lepo kazem kome se nesvidja neka iskulira igru i nek si nadje nesto sto mu je bolje i nek na to svrsava.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
da si ti meni živ i zdrav ja sam ovde dobrih 6 godina ako ne i više to što ne koristim citate i smajlije ne znači da ne znam nego ih smatram nepotrebnim  Smile
aaa,znaci ti si taj koga je @SF bio pominjao...  Smile sto par godina bleji ovde i nista ne progovara...  Smile
pa,dobroo...  Smile Smile
a gde si ti dečko bio '98 i '02 kad su izašla prva dva nastavka HP-a?
u Beogradu,u visim razredima osnovne skole. Smiley
stavise,NFS Porsche je prva igra koju sam igrao u igraoni,jos 2001. Smiley

kažeš i serijal koji je uvek bio poznat po budženju???
da,dobro,nije bio od pocetka poznat po budzenju,ali je kasnije postao.
Citat
policija je malo nabudžena, šta ti tu nije jasno? nisi čuo da italijani imaju dorađene lamborginije? i englezi su valjda uzeli kojeg ako se ne varam. Znači fabrički ni jedan lambo nije brži od tog pandurskog, između ostalog i u samoj igrici ti kaže da su panduri opremljni opremom za bolje ubrzanje....
da znam. Smiley jel si citao ti ono sto napisah o Korvetama?
dakle,da,znam za pandurske zveri,i znam da su mocnije od fabrickih,naravno.
ali,znas,jedno je moc,snaga,a drugo izgled.i jedno je Galardo,a drugo Meklaren i Vejron.
a ono u kolima nisu fabricki primerci,ni po performansama,ni po izgledu.
Citat
i to što spominješ zlatne obloge, šta se zamaraš sa tim detaljima?
sta spominjem?
alo,covece,pricamo o automobilu koji je prvo unikat autmobil,a drugo skup u pm!!!!
takvo cudo bre ne bi imao muda ni Bil Gejts da vozi po gradu,a kamoli panduri u svojim cukanjima sa debilima!!!!!
da zajebemo to sto im nikada ne bi ni odobrili tu kupovinu,i sto ima i drugih nelogicnosti,dakle,da batalimo to,da predjemo preko toga,ono kao-ok,igrica je,nema veze.
opet...ubaciti nasvirane Meklarena i Vejrona kobajagi u inventar pandura...za cukanje sa manijacima...ma,daaaaj...  Smile a vi mi ovde popujete sto ocu samo jedan komad lima da promenim na jednom automobilu...  Smile
Stvarno nerazumem bisere koji kenjaju o buzdenju automobila,pa ako vam to toliko fali onda prestanite kenjati i idite igrati Undergorund,Most Wanted i ostala nasminkana sranja,videli ste i culi da ovde toga NEMA i prema tome prestanite sa preseravanjem o budzenju i ciganskom sminakanju,sljokicama i slicnim sranjima.
Nerazumem stvarno pojedince koji toliko kenjaju i pamtuju,ja vec par puta rekoh da je meni kod NFS bilo sranje Shift i Undercover,ali bilo je ljudi kojima se to svidelo,a opet nisam isao da im prosipam svu pamet sveta kako je to sranje i nista nevalja,iskulirao sam te teme i dovidjenja,ko voli simulaciju nek igra CM,ko vili da budzi auto i da ga sminka neka igra starije delove,ovaj novi je dobar,zanimljiv i stvarno je za svaku pohvalu,odlican izbor automobila,zanimljive trke,pogotovo sa pandurima,uvek vozim auto sa pogledom iz vozaceve perspektive i nikad nevidim kako mi je auto nasminkan i ukrasen,tako da mi ta ciganska sranja uopste neigraju ulogu.
Lepo kazem kome se nesvidja neka iskulira igru i nek si nadje nesto sto mu je bolje i nek na to svrsava.  Smile
@bizmark,pricas kojesta,i izvrces reci,samo tako.
ali posto smo se i ranije slagali i posto ipak imam odredjeno postovanje prema tebi,necu se previse upustati u diskusiju.
i,da,slazem se da ne treba pljuvati igru,nego je samo ignorisati.ali ja sam u pocetku samo rekao sta mislim o tome,a onda ste vi uleteli i poceli da mi pricate o grehu budzenja u igri gde panduri imaju nasvirani Meklaren...
i stalno popujete o nekom budzenju iako niko nije to spominjao,vec sve sto trazim jeste jos poneka opcija sem jednog bednog menjanja boje...  Smile  mislim,super je to ovako...radio sam ja to i u Midtown Madnessu,2000. godine.ali,znas,jbg,ipak je proslo nekih 10 godina od tada...  Smile covek bi ocekivao makar jos neku opciju danas.vi naravno odma o budzenju,ali,ne,ne to.nego samo neko blago,bedno doterivanje. Smiley ali,dobro,aj,vama je izgleda i to neki greh... Smiley
uostalom,svi mi znamo da doterivanje kola postoji samo u igrama... to niko u stvarnosti ne radi,to je u stvari obicna urbana legenda...

i,da,vidim pominjes neko svrsavanje ovde i slicne stvari koje ljudi krenu da pricaju kad ne znaju vise sta da kazu...

epa ne znam za ovde prisutne,ali,neka hvala,ja nemam takvu vezu sa automobilima. Smiley mozda je za vas svako ko nece da gleda jednu istu,fabricku verziju 30 razlicitih automobila,i ko oce da promeni jednu obicnu masku,u igrici 2010. godine,nekakav auto-perverznjak,ili manijak za budzenje,ili sta vec,ali,moram da vas obavestim da ja nisam medju njima.  Smile  ja samo ocu jednu igru u 2010. godini,koja nudi i nesto vise od menjanja boje kola.ocigedno je to previse za ove izdavace.
al,dobro,nema veze,ima i drugih i boljih. Smiley
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 00:28:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A jel ti znas sta znaci "vracanje franshize korenima"?
Ignorisite moje postove jos malo, toliko lupetamo da ce ljudi misliti da zaista i nesto pricamo o ovoj igri kad tema ima silan broj strana
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A jel ti znas sta znaci "vracanje franshize korenima"?
aha. Smiley

pa,dobro,i jesu se vratili korenima.  Smile i u pvom NFS je mogla da se menja boja automobila,moze i ovde.  Smile za njih dovoljno.  Smile
jos samo da i grafiku vrate,i taman...  Smile
Ignorisite moje postove jos malo, toliko lupetamo da ce ljudi misliti da zaista i nesto pricamo o ovoj igri kad tema ima silan broj strana
opusteno,razumem,doci ce do urusavanja Bureka,a onda i univerzuma,ako se na temi od "cak" 17 strana napise i poneki post koji nije bas 100%,1000 promila...vezan za velicanje igre,ili pomoc oko nje.  Smile

dobro,ne brini,necu vise da vam trujem duse pricanjem o gresnom doterivanju automobila...  Smile
uostalom,ja nisam ni hteo da ulazim u diskusiju,sto kaze @bizmark-ignorises i gotovo.samo sam bio izneo zamerku jer u jedinoj igri gde su se debili smilovali da ubace neke automobile,ne mozes nista vise da menjas,do jebene boje.
ali se pojavio ovaj tihi posmatrac,pa poceo da mi drzi predavanja.
al,bez brige,necu vise sejati zle misli o gresnom doterivanju kola.  Smile

i,da,samo da znas da ima i dosta drugih koji dele moje misljenje i smatraju ovaj deo obicnim sviranjem k.
i pre nego sto i njih etiketirate kao manijake za budzenje(,jer,eto,zlikovci oce menjanje jos necega sem boje...),da vas obavestim da nisu to.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 00:27:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
@hkj druze razumljivo je da se svakom nesto nesvidja jer ukusi nemogu biti isti,meni je ovaj novi nfs dobar,znaci dobar i zanimljiv ali ne i vrh igre,znaci lepo i dobro osvezenje nakon po meni promasaja od Shifta i Undercovera,a i bogami Worlda,iskreno meni je dojadilo budzenje i sminkanje jer sam se sa time smarao u predhodnim delovima i sad mi je trebala neka voznja da se onako dobro opustim,a da nerazmisljam o tim delovima kako i sta nabudziti,nego sedi i vozi,kada se zasitim ove igre mozda ce mi to budzenje opet zafaliti pa cu naravno u sledecem delu to nestrpljivo cekati,volim jednostavno NFS,jos davne 1996 ili 1997 sam ga igrao one prve delove,cak sam negde imao svoje cd-ove sa drugim i trecim delom,neki delovi tokom ovih godina su bili perverzija,neki su bili sranje,ovaj je jedno osvezenje koje dobro dodje u ovim zimskim danima za ubijanje dosade.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
hkj da se razumemo, ušao  sam u raspravu sa tobom samo zato što si tražio od HP-a da bude ono što ta igrica nije... lepo ti je rekao bokac ovo je čisto vraćanje korenima i nama koji smo voleli HP se sviđa, pogodili su srž igrice... 2010 nije tvoja godina za trkačke igrice, više sreće dogodine  Smile, mogao je i NFS i ove godine da se odradi da bude sa budženjem i raznim džidžabidžama (kao da oni ne znaju kako se to radi) al očigledno su hteli malo starije igrače da podsete na stara dobra vremena kad si vozio zbog samog trkanja... valjda smo završili sad raspravu, kao što kaže Bokac misliće ljudi da zaista pišemo nešto o ogrici

nisam ja taj o kome se priča, a i ovo je novi profil tako da su mi svi tragovi sakriveni Wink

@bizmark: meni je pre jedno dva meseac mali brat doneo kući HP 2 Smile izgleda da ga deca igraju, nekada je jednostavnost najbolja varijanta

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
hkj da se razumemo, ušao  sam u raspravu sa tobom samo zato što si tražio od HP-a da bude ono što ta igrica nije... lepo ti je rekao bokac ovo je čisto vraćanje korenima
znam.i ja kazem-stvarno su se vratili korenima.  Smile u prvom NFSu si mogao da menjas boju,mozes i ovde.  Smile i dovoljno.  Smile
a i ovo je novi profil tako da su mi svi tragovi sakriveni Wink
a...izvini.cuo sam da je bio neki koji je nekoliko godina samo blejao na forumu,a nista nije progovorio.sto nije...zabranjeno,ili lose,ali je malo cudno...  Smile al,dobro,ocigledno nisi ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:09:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.