Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452862 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Najbolje je redovno menjati telefone na godinu/dve kod operatera, jer se to radi maltene za dzabe ili za mnogo manju doplatu, a dobija se nov telefon (u trendu) plus zvanichna i vazeca garancija.

А и то је проблем. Ја сам прво хтео да узмем преко пакета, али сам се мало информисао на интернету и нашао невероватно много порука људи који кажу да су добили телефон који је после дан-два престајао да ради и да је тек онда кретала патња у виду чекања, поправки, молби за замену... Врхунац је био што ми је пре 3 дана супруг моје сестре од тетке рекао како је узео телефон у Теленору и како је морао да га враћа сутрадан јер му је дисплеј отказао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
не добијем крекован, шверцован или полован телефон у новој маски. Smile
Svercovan ces sigurno dobiti jer su zato i jeftini. Krekovan ne znam sta znaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Крекован у смислу да је скидан са стране мреже.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Vecina ih jeste skidana jer su tamo uzeti na ugovor. Opet nema tu sta da se brines, pogotovo kod samsunga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Najbolje je redovno menjati telefone na godinu/dve kod operatera, jer se to radi maltene za dzabe ili za mnogo manju doplatu, a dobija se nov telefon (u trendu) plus zvanichna i vazeca garancija.

А и то је проблем. Ја сам прво хтео да узмем преко пакета, али сам се мало информисао на интернету и нашао невероватно много порука људи који кажу да су добили телефон који је после дан-два престајао да ради и да је тек онда кретала патња у виду чекања, поправки, молби за замену... Врхунац је био што ми је пре 3 дана супруг моје сестре од тетке рекао како је узео телефон у Теленору и како је морао да га враћа сутрадан јер му је дисплеј отказао.
Ma Stefi, znas ono. Ljudi se raspricaju kada im nesto ne valja. ALi kada je dobro cute.

Iskreno, imao sam 5+poklon pripejd preko Vipa, sada obnovio ugovore. Pre mesec/dva. Pa jos 3 telefona. Veruj mi, niti sa jednim problemi. Dok drugar nakon godinu dana ga zeznuo fon. Sredili ga, i dalje ga sluzio. Desava se. Tehnika je to. Kvarljiva. Kao i sva druga tehnika. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma Stefi, znas ono. Ljudi se raspricaju kada im nesto ne valja. ALi kada je dobro cute.

Iskreno, imao sam 5+poklon pripejd preko Vipa, sada obnovio ugovore. Pre mesec/dva. Pa jos 3 telefona. Veruj mi, niti sa jednim problemi. Dok drugar nakon godinu dana ga zeznuo fon. Sredili ga, i dalje ga sluzio. Desava se. Tehnika je to. Kvarljiva. Kao i sva druga tehnika. Smiley

Ма наравно, свестан сам ја да се то не дешава свакоме, али причаш са човеком који као клинац пола сата није могао да добије шестицу да би избацио фигурицу у Не љути се човече. Smile Ја сам баксуз, од 100 телефона, мени ће да западне неки фабрички неисправан. Smile
А искрено, кад год морам нешто да потпишем, још поготово ако је на две године, добијем неки осећај у стомаку да ће ме зајебати. Smile

Телеп, значи да узмем шверцован и крекован Самсунг код Лоџик шопа? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ne znam koja je to radnja, ali uvek prvo pogledaš telefon, tražiš da ga upališ i tako dalje. Inače ja sam samo dva telefona kupio preko operatera a ostalih 20 na crno, i ni sa jednim nisam imao problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
-kad je već o tome reč...
   Bedak je (bar u mom okruženju) što mi se mnogo više ljudi žalilo na kvarove telefona koji su uzeti od operatera, nego na crno. Naravno, to ništa ne mora da znači.
Ja bih svakako zaobišao te "radnjice" koje pominješ , već hendi ili oglas. Predhodni telefon (desire z) sam uzeo iz uvoza (skinut sa mreže) i perfektno me služio više godina i ako mi je bezbroj puta pao (zbog čega sam i display menjao). Sad je kod drugara i još uvek odlično radi.  Takodje bih zaobišao te mini varijante (S3,S4) i potražio neku alternativu...

« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 16:53:33 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja sam samo jednom imao problem (mada to je do simensa), i od tada stalno kupujem u istoj radnji i do sada je sve bilo OK. Ovo sam već napisao ali moja 6233 uzeta na crno je i dan danas kao tenk dok je drug imao tri komada iz lelenora i njegovi su bili bar klasu lošije sklopljeni.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 17:18:38 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
drug imao tri komada iz lelenora i njegovi su bilo bar klasu lošije sklopljeni.

...upravo se to i meni desilo. Sećaš se kad sam hteo low-budget android, pa si mi predložio P500 (lg-optimus one) ? Taj telefon sam kupio od lika koji je imao pet novih komada donešenih iz češke . Znači, moj model i modeli koji su išli uz pakete su bili bukvalno nebo-zemlja. Taj čeh je bio osetno bolje sastavljen, ali baš ...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.