Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452841 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ја овде дођо да разрешим дилему а тек сад немам појма шта да радим. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
-ako imaš živaca i vremena da tražiš i čekaš , može se nabosti nov fon preko ljudi ili oglasa za odličnu cenu. Ako nemaš ni vremena ni živaca da čekaš, odeš u hendi, vrisneš lovu, ali sigurno nikakav problem nećeš imati. Ako si srećne ruke (koliko sam skapirao-nisi) , odeš u te "radnjice" i uzmeš za neku srednju cifru fon, posle čega se moliš Bogu da sve bude ok. jer se garancija teško ostvaruje (uvek smisle nešto, pa natezanje). Ako se rešiš na operatera, može naleteti dobar aparat - može "škripav" , dobiješ beskamatnih 12 rata , gde će ti opet trebati vreme i živci ako natrčiš na "škripav" model .
   Pitaj i telep-a na pp za radnju. Bar ja, svaki put kad sam poslušao njegov savet, ja sam vrhunski prošao (bio prezadovoljan).

Eto, to ti je to. Što se izbora telefona tiče, već ti rekoh da bi te "miniće" izbeg`o, jer "ne sviraju" koliko ih platiš. Ako misliš da su to isti s3-s4 samo u malom, varaš se. Tako bar ja mislim, a možda i nisam u pravu... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Vidim da se dvoumiš između s3 mini legalno i s4 mini na crno, da ja biram uzeo bi s4 mini jer je u svemu bolji. Ali zašto si baš odlučio ta dva modela da uzmeš? Mislim da je to puno para za takve telefone. Jesi ti siguran u tu cenu s4 minija? To je nenormalno skupo za taj fon. Lepo uzmeš nexus 4 za manje para i uživaš.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 17:52:06 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Овако. Smile Телефоне купујем од прилике на 3 или више година и то сваки пут зато што се појави нешто што желим да имам. Ову Нокиу 5230 коју имам сад, купио сам зато што сам хтео велики екран (ја сам био способан да на СЕ К850 одгледам целу сезону Бекства из затвора, са овим сам постао још гори - само сам серије гледао Smile ), тач скрина, гпс-а и понајвише симбијан платформе (због силних програма и емулатора који постоје за симбијан, привлачила ме је чињеница да имам Супер Марија у џепу, Манки ајланд, Фул тротл итд. Smile ).

Све ово причам да бих вам објаснио да нисам размажени клинац који хоће да купи телефон зато што је леп или зато што га други имају или зато што хоће да буде фенси, већ зато што сам сваки искористио до крајњих граница његових могућности. Smile

Овај сад хоћу да купим првенствено због андроида и због још већег екрана. Кад сам видео да је ГТА Вајс Сити портован за андроид, обећао сам себи да то морам да имам једног дана. Smile Пробао сам другарицин С3 и скапирао да је превелики. Једноставно превелики и гломазан. А онда сам код друга видео да постоји мини серија која је идеалне величине. Да, знам, разумем се, мини верзија има процесор од "само" два језгра, мању резолуцију и мање рама од старијег брата, али то је све и даље било довољно за оно што ја хоћу. Тако сам ја одлучио да узмем С3 мини и таман кад сам отворио Хендијеву страницу видео да је пре месец дана изашао С4 мини, који кошта мало скупље али има бржи процесор, већу резолуцију, 1.5 гига рама и ту је настао проблем и зато сам вас питао шта да радим. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
OK, shvatam da nije za svakoga veliki telefon ali po meni te cene su sulude za ta dva telefona. Za te pare možeš uzeti ili s3 ili nexus 4 odma i još da ti ostane, dok za mesec dva za 50 eura više ćeš moći da uzmeš s4, a to su telefoni više klase, veruj mi posle nedelju dve neće ti ni malo smetati veličina, jednostavno navikneš se i vidiš samo prednosti velikog ekrana.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 19:05:14 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
samsung galaxy s2+ ili s3 mini?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Apple Iphone 4s
samsung galaxy s2+ ili s3 mini?
samsung galaxy s2+ po meni  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
ok, hvala. Smiley i ja se razmisljam vise za njega. deluje mi lepse, veci ekran i vise megapiksela, iako je po specifikaciji, možda, malo bolji sgs3 mini ako se ne varam. lg l9 i htc desire x su mi bili alternative, ali samtram da je bolje ovaj sgs2+ od ova dva zajendo i da ga vredi kupiti. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Apple Iphone 4s
ok, hvala. Smiley i ja se razmisljam vise za njega. deluje mi lepse, veci ekran i vise megapiksela, iako je po specifikaciji, možda, malo bolji sgs3 mini ako se ne varam. lg l9 i htc desire x su mi bili alternative, ali samtram da je bolje ovaj sgs2+ od ova dva zajendo i da ga vredi kupiti. 
sve te verzije mini od pravih flagship aparata mi se nikako ne dopadaju.... a od svega navedenog SGS2+ je najbolji  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
ok, primljeno k znanju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.