Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452564 puta)
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
LG L5 II
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Pa popravljan, mada u USA su to obično proizvodi koje su kupci vratili ubrzo po kupovini i onda se tako prodaju na popustu. Postoji šansa i da mu je nešto crklo ili da je bio dead out of the box pa ja popravljan.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 16:06:16 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
LG L5 II
Хвала на одговору. Ипак ћу најверованије Самснунг.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 411
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Preporuka za neki telefon do 200e ?
Gledajuci telefone u tom rangu nekako mi se samsung s advance
cini najboljim izborom. Sta vi mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
LG L5 II
Ако решиш да узимаш којим случајем Сони експирија миро јави се... Ја требам преко ВИП-а да је узмем па ћемо се договорити за цену пошто планирам да је продам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
evo moji predlozi br. 1 i 2 su paket 500 i ovaj samsung je paket 1000:

1. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/LG/Optimus_L9
2. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/LG/Optimus_L7_II
3. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_S2_Plus

potrebe su poruke, pozivi, malo nesto za net i to je to. nista posebno, igirce i filmovi me ne zanimaju. ko zna nek mi kaže kakavo je iskustvo sa ovim mobilnim, zvucnik, slike, kamera i baterija pre svega kakva je.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 19:13:21 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mozete li da mi preporucite neki telefon do 200e od htc-a, sony ericsson-a ili neki samsungov, ne uzimam preko operatera

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S Advance
Preporuka za neki telefon do 200e ?
Gledajuci telefone u tom rangu nekako mi se samsung s advance
cini najboljim izborom. Sta vi mislite?

Imam taj telefon, zadovoljan sam, neces pogresiti  Smile

Jedina mana koju sam mu do sada nasao je da nema ugradjen zoom prilikom slikanja/snimanja, ali u svemu ostalom je odlichan.

Pitanje
HTC Desire 200 ili Samsung Galaxy Ace plus? and why?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Занима ме где купујете телефоне, ако не узимате преко оператера? Ја сам 2 телефона купио јефтиније у тако неким мањим продавницама и у оба случаја нисам добио све оно што стоји на официјелном сајту, док је овај други чак баговао. Задњу Нокиу коју имам и данас, купио сам намерно у Хендију за 50 евра скупље него у другим продавницама и већ 3 године ради без икаквих проблема.

Галакси С4 Мини (много више волим Галакси Мини верзије, не свиђају ми се уопште оне телефончине које не могу у џеп да стану) сада у тако тим мањим, непровереним продавницама кошта око 400 евра док Галакси С3 Мини кошта 400 евра у Хендију. Шта да узмем? Галакси С4 Мини је неупоредиво бољи, али се плашим да у тим Лоџик, Виктор, АМВ, МобТренд и сличним продавницама не добијем крекован, шверцован или полован телефон у новој маски. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S Advance
Fora kod tih manjih prodavnica je sto skoro da maltene ne dobijash nikakvu garanciju dok kod handy-ja i slichnih placas i do 100e vishe za 2 godine garancije. Manje radnje nude do 6meseci i eventualno (ali vrlo retko) do godinu dana garancije, sve sa prichom: "ako ti bude valjao prvih sest meseci, valjace ti i nadalje, jer bi se u protivnom vec za to vreme pokvario"

Naravno, treba biti oprezan i na slakorecivost "imas sest meseci hardverske i godinu/dve softwerske garancije", jer manje-vishe, svako moze i kuci da reinstalira sistem, dok je opravaka ekrana, mikorofona i zvuchnika neizvodljiva u kucnoj radionosti.

Najbolje je redovno menjati telefone na godinu/dve kod operatera, jer se to radi maltene za dzabe ili za mnogo manju doplatu, a dobija se nov telefon (u trendu) plus zvanichna i vazeca garancija.

Nazalost, za neodumicu oko s3-jke i s4-ke ti ne mogu pomoci, ali pozdravljam tvoj izbor mini verzija, jer sam i sam protiv tablet racunara koji menjaju mobilne u sve vecem broju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.232 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.