Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453184 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
Sta mislite o novom SE Xperia Mini? Malo su ga povecali... sad ima 3 inca ekran.
Da li je upotrebljiv u svakodnevnom koriscenju?
gledah malo na yputube-u link-ove i deluje mi poprilicno funkcionalan, ali opet... da li neko ima iskustva sa njim? I da, kamera mi izgleda katastrofalno, da li je zaista moguce da daje onako lose slike?
Ili mi preporucite neki "manji" android telefon (do 230E)... ne trazim nista posebno, samo da je funkcionalan, gps, wifi, i da je sto manjih dimenzija... ovi ogromni mi bas ne odgovaraju.
ja sam prezadovoljan,kad sam ga uzeo mislio sam da sam mnogo pogresio jer sam pre njega imao sgs2
ipak tako mali moze sve sto i veliki,wifi radi super,gps takodje,i kamera je dobra-danju sam pravio prelepe slike,video je hd,blic odradjuje svoje,baterija mi drzi dan i po,displej je citljiv i na direktnom svetlu sto mi je jeoma bitno,super se cuju melodije,skype je bez video poziva ali savrseno funkcionise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
hvala yocasylver.
skype nema video pozive.... pih...
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
xperia nema kameru napred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
a da, mini pro je ima.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.767.1
Uzmi Telenor One Touch!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Linux
Browser
Opera 11.10
Ima, radi odlicno. Samo moras uzeti neki fon koji i napred ima dobru kameru (ako je losa jedva ce te videti).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
Ima, radi odlicno. Samo moras uzeti neki fon koji i napred ima dobru kameru (ako je losa jedva ce te videti).
nisi bas u toku,radi o tome da li skype ima video poziv na experia mini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
Kaze se Xperia mini.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
   Pošto se moj svakodnevni posao može nazvati extremnim (u odnosu na mob tel) , uspeo sam do sad da polomim i upropastim četri telefona i to Nokia-e 3110,6303,6600 i se w910i . Pošto sam došao na ivicu živaca (besan na sebe) polomivši 6600 koji sam baš obožavao, reših da probam da rešim problem sekundarnog telefona na duže vreme. Uzeh Samsung B2100 Xplorer. Imam ga već dve i po nedelje i mogu reći da sam oduševljen. Pošto taj model nije dovoljno interesantan da bi se otvorila nova tema, reših da moje pozitivne utiske napišem ovde. Kome se ne daje mnogo para za dobar sekundarni model, ovo je pravi aparat u odnosu kvalitet-cena.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2011, 14:38:49 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung i9000 Galaxy S
   Pošto se moj svakodnevni posao može nazvati extremnim (u odnosu na mob tel) , uspeo sam do sad da polomim i upropastim četri telefona i to Nokia-e 3110,6303,6600 i se w910i . Pošto sam došao na ivicu živaca (besan na sebe) polomivši 6600 koji sam baš obožavao, reših da probam da rešim problem sekundarnog telefona na duže vreme. Uzeh Samsung B2100 Xplorer. Imam ga već dve i po nedelje i mogu reći da sam oduševljen. Pošto taj model nije dovoljno interesantan da bi se otvorila nova tema, reših da moje pozitivne utiske napišem ovde. Kome se ne daje mnogo para za dobar sekundarni model, ovo je pravi aparat u odnosu kvalitet-cena.

Zar postoje primarni i sekundarni telefoni, meni jedan obavlja sve funkcije  Smile Smile Smile

Ne znam, meni je smijesno kad neko ima (koristi) vise od jednog tela.....tacnije kako moze stici, ja ne mogu ni ovaj 1 da obuzdam  Smile

Ja nikad ne kupujem drugi dok prethodni ne prodam.....ili ako se pokvari pa je popravka neisplativa! Da l' sam lud pa se ne uklapam u vecinu, il' je to normalno  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.