Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453189 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
   Pošto se moj svakodnevni posao može nazvati extremnim (u odnosu na mob tel) , uspeo sam do sad da polomim i upropastim četri telefona i to Nokia-e 3110,6303,6600 i se w910i . Pošto sam došao na ivicu živaca (besan na sebe) polomivši 6600 koji sam baš obožavao, reših da probam da rešim problem sekundarnog telefona na duže vreme. Uzeh Samsung B2100 Xplorer. Imam ga već dve i po nedelje i mogu reći da sam oduševljen. Pošto taj model nije dovoljno interesantan da bi se otvorila nova tema, reših da moje pozitivne utiske napišem ovde. Kome se ne daje mnogo para za dobar sekundarni model, ovo je pravi aparat u odnosu kvalitet-cena.

Zar postoje primarni i sekundarni telefoni, meni jedan obavlja sve funkcije  Smile Smile Smile

Ne znam, meni je smijesno kad neko ima (koristi) vise od jednog tela.....tacnije kako moze stici, ja ne mogu ni ovaj 1 da obuzdam  Smile

Ja nikad ne kupujem drugi dok prethodni ne prodam.....ili ako se pokvari pa je popravka neisplativa! Da l' sam lud pa se ne uklapam u vecinu, il' je to normalno  Smile Smile Smile Smile
mlad si sinko vidi se  Smile jedan je za friends&family a drugi za svalerku ili ako svalerke nema onda jedan za svakojaku raju a drugi samo za one koji su zaista bitni tj jedan br javni a drugi privatni  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Neces *ebati svalerku sa telefonom....  Smile Smile Smile

hehe, a znam ih takvih nosi 3 telefona sa sobom, kol'ko samo dzepova treba, prosto nekad ne znas na koji broj da ga dobijes  Smile Smile Smile Smile

kako godnovi telefon tako i nova SIM kartica.... Smile

Ma to su mi neke bezveze stvari,ja svoj SIM broj ne mijenjam vec vise od 10 godina Wink

Kupio karticu, dok je bila 50€,preko stele si mogao jedino doci do nje....nije bilo ko danas, besplatno da ti guraju u ruke  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Mozda kada nadjes neki posao i shvatis poentu.  Smile

Jedan broj je da se cujes sa prijateljima a drugi za posao... pa kada zelis da odmoris, ovaj za posaojednostavno iskljucis da te budale ne dave i ne smaraju. Nije uvek nosenje 2 telefona odraz kurcenja.  Smile

A "voljenje" svog broja je glupost... ranije sam bio u tom fazonu... onda shvatis da niko osim tebe nije zapamtio tvoj broj, ukucali su ga u mob i pojavljuje im se tvoje ime.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
@nemanja065 , zamolio bih te da ne gušiš temu glupostima !!!

Zaposlićeš se u firmi gde će ti dati SIM karticu koja je umrežena sa tvojim kolegama i bićeš uslovljen da je nosiš ! Šta ćeš onda raditi ? Baciti tu SIM karticu koju nosiš 10god ? Zameniti taj tvoj SGS za neki krndelj  sa podrškom za dve SIM kar. ???

Post sam napisao za sve ljude, kojima je potreban sekundarni telefon. Ako nisi jedan od njih, to ti ne daje za pravo da pišeš gluposti i zatrpavaš temu !!!!!  Smile

Zamolio bi moderatore da obrišu zadnja četiri posta (računajući i ovaj) , zbog razvodnjavanja i zatrpavanja teme.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2011, 14:05:24 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Mozda kada nadjes neki posao i shvatis poentu.  Smile

Jedan broj je da se cujes sa prijateljima a drugi za posao... pa kada zelis da odmoris, ovaj za posaojednostavno iskljucis da te budale ne dave i ne smaraju. Nije uvek nosenje 2 telefona odraz kurcenja.  Smile

A "voljenje" svog broja je glupost... ranije sam bio u tom fazonu... onda shvatis da niko osim tebe nije zapamtio tvoj broj, ukucali su ga u mob i pojavljuje im se tvoje ime.  Smile
Hehe, pa i jesam mlad naravno, ali radim, nemam 30+, pa hajd mozda i ne kontam, jer mi nije cilj nikakvo odmaranje niti "skrivanje"! Nije da volim svoj broj, koji je broj tela je najmanje bitan, nego ga imaju svi memorisan naravno da ne znaju svi napamet a nije to ni cilj, vec smara ako promjenim broj da sve obavjestavam!
@nemanja065 , zamolio bih te da ne gušiš temu glupostima !!!

Zaposlićeš se u firmi gde će ti dati SIM karticu koja je umrežena sa tvojim kolegama i bićeš uslovljen da je nosiš ! Šta ćeš onda raditi ? Baciti tu SIM karticu koju nosiš 10god ? Zameniti taj tvoj SGS za neki krndelj  sa podrškom za dve SIM kar. ???

Post sam napisao za sve ljude, kojima je potreban sekundarni telefon. Ako nisi jedan od njih, to ti ne daje za pravo da pišeš gluposti i zatrpavaš temu !!!!!  Smile

Zamolio bi moderatore da obrišu zadnja četiri posta (računajući i ovaj) , zbog razvodnjavanja i zatrpavanja teme.
Pa brate, barem kod nas slabo ko da ti da broj i da te veze za njega da moras koristiti, obicno ti placa pretplatu postaid ili slicno ako ti je bas takav posao da razgovaras mnogo! Mada treba vise rada manje razgovora, zato nam je otislo sve u k****! Niko veze nema, sve neki tzv. "menadzeri"! Ja sam jedan od "sefova", skoro sam se zaposlio, nisam dobio tel ali jesam sve ostalo  Smile, mada ga u ovoj firmi slabo ko i dobije, a ako dobiju dobiju telefon ne broj,obicno ga prodaju! A ne bih da govorim o cemu je rijec, drzavna je firma, medju boljim  u drzavi!  Smile Smile

Inace volim da vodim rasprave (diskusije) pa mozda i ovakva reakcija jbg  Smile Forum trpi sve..... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2011, 15:11:12 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Kad smo kod dva telefona... je l' ma neki krsten telefon koji prima dve SIM kartice?
Sve sto sam nasao su neki krsevi... sto nece da naprave nesto normalno? Ok, shvatam ja da se velikoj firmi vise isplati da uzmu dva puta po 400E za fensi telefon, ali opet...
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
ima samsung par komada a i nokija jedan koliko se secam,svakako evo izdvojio sam ti 2 komada koje sam video da imaju kod nas da se kupe  Smile

samsung B7722

samsung C6112
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Kad smo kod dva telefona... je l' ma neki krsten telefon koji prima dve SIM kartice?
Sve sto sam nasao su neki krsevi... sto nece da naprave nesto normalno? Ok, shvatam ja da se velikoj firmi vise isplati da uzmu dva puta po 400E za fensi telefon, ali opet...

Ima i tih Dual, ali su losiji dosta od ovih single! Pa nece vece kompanije da prave iz razloga bolje im prodati dva od 400€ nego jedan od toliko (a bilo bi nelogicno da stave duplo vecu cijenu, slabo bi kupovali a ako ne stave gube mnogo Smile)....sto je razumljivo!

A firmama koje kupuju se ne isplati naravno, doduse moze dok su drzavne, kod privatnika k****, sto ce ti naruciti telefon od recimo 400€! Sto ja znam slucajeve, da im placa postpaid pretplatu neki odredjeni paket, a ti mozes uzeti tel za simbolicnu cifru od recimo 1€ Smile Sto veca pretplata bolji tel!

E prosla su ta vremena da od firme dobijas stanove, auta....itd!Sad jedino bas ako si neki strucnjak,pa im se itekako isplatis! Mora neko i da radi ne mogu svi da slazu pasijans na poslu! Ko ce ove leziljebovice da placa (ne mislim ove sa foruma, nego globalno)!  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
nemanja zamolio bih te isto sto i backarelli na prethodnoj strani ,zaista nema potrebe za ovakvim postovima u ovoj temi  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
Kaze se Xperia mini.
kad smo vec kod cepidlacenja,tako se pise a drugacije se kaze
na kraju,mislim da je bitno da smo se razumeli koj je model u pitanju
meni je to bitnije,da li cu ga spelovati tacno u neku ruku mi i nije bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.