Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453889 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-meni zvuči skoro ne moguće, da je ergonomija bolja na DHD... Smile Baterija sigurno nije slabija, a čak i ergonomija bi trebala biti na strani Sensation-a. Što se tiče ne standarne rezolucije ekrana, za sensation je dobra podrška, te me to i nebi mnogo sekiralo...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
mozda nisi me razumeo ,Rekao sam da kod Sensation ekran i bolje su mnogo bolje, za brzinu pokretanje i reakcija taca nemam reci ekstra je,,e sada baterija mozda nemogu da procenim tacnije jer jednostavno visim na sensation i maltretiramga maksimalno sto mogu za ova dva dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Iskustvo je ime koje dajemo svojim greskama.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 751
Zastava somewhere in the air
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola E550
Xperia Ray ili Xperia Neo? Ona 3 dugmeta na neu mi ne deluju bas postojano, a kako ne nameravam da menjam telefon sledece 2+ godine, sta savetujete? HDMI mi ne igra nikakvu ulogu a sve ostale specifikacije su iste.. Znacilo bi mi ako neko od vas vec ima neki od ova 2 telefona da mi kaze koliko su "bagoviti"? Ili je bolje uzeti neki HTC u toj klasi? (wildfire S ne dolazi u obzir, mozda desire S???)
IP sačuvana
social share
Nikad ne mogu da kazem onoliko mudrosti koliko mogu da precutim gluposti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Sto se tice Desire S je prelep telefon koi lezi dobro u rukama,takoge i u gebu je mnogo ugodan,performanse su sta reci perfektne,a i Podrska HTC je na Vrhu od Konkurente, jedino kamera sto je kao jedina losa strana ovog telefona sto je 5MPX da bi imao ovaj telefon 8MPX Camera to bi bilo Mnogo Popularniji Telefon,,Sto se tice Sony Ericsson i oba modela su iste u performanse tako da odluci se za dizajn ko ti se vise dopada ,ja bi od ova dva kao dizaj bi odbrao Sony Ericsson Xperia ray ,,ali ako neko poseduje neki od ova dva nek prezentuje utisci,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson k800
htc smart....sonyer. x10 mini pro..,-oba su polovna,i cjena im je 110 eura (sa dostavom)
-e,sad ..mene interesuje koji je bolji (onako okvirno)dal im je cjena prihvatljiva,  i jos mozda vaznije dal  ima neki po vasoj preporuci bolji telefon za te pare.
-ono sto je meni bitno,je da sto bolje i kvalitetnije pruza usluge interneta,tj,pojedinih programa ,aplikacija..i foto aparat.znaci internet i fotoaparat,pre svega. Smile Smile
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple iPhone
Zaobidji htc smart....
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 22:47:59 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson k800
zahvaljujeem..a cjena,dal se uklapa..i dal ima koji mozda jos za te pare,dovoljno dobar da konkurise xperiji..hvalaaaa
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
pozdrav,potrebna pomoc,budzet oko 300e sta uzeti? htc desire Z mi je favorit( mada me brine sto mu je cena jako brzo pala sa 500 na 300e a drugim htc modelima nije) do sada sam koristio nokia e63 a telefon koristim pored klasike poziv i sms,za mail,net,skype,citanje e knjiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG G2
mislim da ti je od Z-a bolji S,noviji i jaci hardver
jedino ako ne juris fizickku tastaturu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple Iphone 4s
mislim da ti je od Z-a bolji S,noviji i jaci hardver
jedino ako ne juris fizickku tastaturu?
a gde kod nas za 300 evra moze da nadje desire s ,sta pricas??  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.