Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453513 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Ne racunajuci taj ICS (Iskreno, nemam pojma sta je, i do sad mi je bilo ok bez toga  Smile), da li je LG 3D ok telefon? Za ove pare mi deluje sasvim dobar, cak u klasi ovih pobrojenih... ako uzmemo u obzir da mu cenu diktira ime... sto i nije lose ako mozes dobiti podjednako kvalitetan proizvod za manje para od drugih.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia e66
Ljudi sta kazete za Samsung Galaxy Mini?Vidim da se moze dobiti za 1 din u Vip-u za paket koji je mesecno 1500 dinara sto mi sasvim odgovara.Konkretno me zanima da li je telefon funkcionalan, odnosno da li je pristojno brz za svakodnevne stari?Nemam iskustva sa android platformom da napomenem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
Ne racunajuci taj ICS (Iskreno, nemam pojma sta je, i do sad mi je bilo ok bez toga  Smile), da li je LG 3D ok telefon? Za ove pare mi deluje sasvim dobar, cak u klasi ovih pobrojenih... ako uzmemo u obzir da mu cenu diktira ime... sto i nije lose ako mozes dobiti podjednako kvalitetan proizvod za manje para od drugih.  Smile

-telefon kao telefon uopšte nije loš. Ni meni možda nebi toliko smetalo ,što sa kupovinom ne dobijam 2.3 . Već ne vidim nikakvu korist od 3D-a , a na tom telefonu je upravo to naglašeno. Oduševio sam se na 5min jer sam prvi put u životu tako nešto video uživo (tek sam kasnije video HTC), ali mislim da bi taj "flash" prestao da me interesuje kroz mesec dana. Čak bi mi možda i smetalo što je prisutan.
   Ako to zanemarimo, mislim da je to odličan izbor u odnosu kvalitet-cena i da nema mnogo konkurenata iz tog cenovnog ranga. Ako ti ne smetaju navedene mane (2.2) sve ostalo je samo + ! Dobar hardver , izbalansiran, zgodan,visoko-srednjih preformansi, iz svih uglova i više nego prosečan , jednostavno rečeno vredi tih para u paketu  ! (po meni)
   Što se tiče samog brenda, pa žmurećki bi se pre odlučio za LG ,nego (recimo) za SE !!! Oba telefona iz njihove ponude u hi-end klasi su dobra . (2X P990 i 3D)

EDIT:
Ne racunajuci taj ICS (Iskreno, nemam pojma sta je, i do sad mi je bilo ok bez toga

...a neki ne mogu da dočekaju. Smile

Teaser video suggests Android ICS launch date

Ljudi sta kazete za Samsung Galaxy Mini?Vidim da se moze dobiti za 1 din u Vip-u za paket koji je mesecno 1500 dinara sto mi sasvim odgovara.Konkretno me zanima da li je telefon funkcionalan, odnosno da li je pristojno brz za svakodnevne stari?Nemam iskustva sa android platformom da napomenem.  Smile

- ...i taj mini i onaj Fit su  živo smeće ! Najveća mana je ekran ,na kome se ni sms ne vidi od "zrnaca" . Od novijih modela (ako se tako može reći) to su najgori ekrani koje videh. Čak je i na onom LG Optimusu GT540 daleko bolji prikaz.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2011, 20:04:30 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia e66
Znao sam da ne moz da bude dobro a jeftino.  Smile Hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 6220
Moze li neko da mi preporuci telefon sledecih karakteristika :
1)Kamera veca od 2Mp
2)Monoblok forma
3)Numericka tastatura
4)Mogucnost otvaranja PDF fajlova i word dokumenata.
5)3.5mm ulaz za slusalice
6)Cena novog telefona do 160e
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Wildfire S ili obican Wildfire? Ili neki bolji telefon sa slicnim karakteristikama i gps-om za te pare!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
@ilija nis   

pogledaj Nokia C5 savrseno se uklapa u ono sto si ti naveo od karakteristika

@nokiac

ni jedan ni drugi,uzmi pre pogledaj LG Optimus One P500 ili malo jaci LG Optimus Net
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
zamolio bi  za pomoc
trebam kupiti tel i razmisljam se izmedju samsung S2  iphonei 4s. iako sam procitao svi moguci forumi, neznam sta mi je bolje??
iphone mi se svidja radi dizajna i puno aplikacija a pomalo mi je i dosadan jer zena ima 3gs, a S2 veci ekran blutut, navodjenje glasom (ja u italiji tako da moze na ital jeziku)  i naravno malje aplikacija.
izamolio bih malo detaljnije objasnjenje, i dali stvarno toliko greje?
a da. gde ima vise aplikacija za senzor (gravitacije) i kde bolje funkcionise apple ili samsung??
HVALA!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
zamolio bi  za pomoc
trebam kupiti tel i razmisljam se izmedju samsung S2  iphonei 4s. iako sam procitao svi moguci forumi, neznam sta mi je bolje??
iphone mi se svidja radi dizajna i puno aplikacija a pomalo mi je i dosadan jer zena ima 3gs, a S2 veci ekran blutut, navodjenje glasom (ja u italiji tako da moze na ital jeziku)  i naravno malje aplikacija.
izamolio bih malo detaljnije objasnjenje, i dali stvarno toliko greje?
a da. gde ima vise aplikacija za senzor (gravitacije) i kde bolje funkcionise apple ili samsung??
HVALA!!
ako ti odgovara velicina galaxy S2 uzimaj ga i ne filozofiraj puno  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 6220
Hvala na savetima, tacno se ukapa u ono sto mi treba  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.