Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452690 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
a pitanje, da li neko zna zasto mi se brzo puni ram memorija na s trojci, imao sam s2 i nisam imao problem sa tim, sada mi relativno cesto izbacuje da je telefon opterecen ramom 90%, a uopste neam nesto napunjen telefon, jednu igricu(subway) i par aplikacija najobicnijih, face, whatsapp i to je to, galerija nista ekstremno napunjena fazon 20 slika, muzicki plejer 1 pesma.

Nisam znao gde da stavim, pa reko ovde, mozda moze neko da pomogne?

s2 je najjaci telefon ikad...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Kod druga na poslu su svi nakupovali neki samsung (tako do 150 eura nov), ne znam koji je tacno, ali to radi ocajno. Za te pare ima motorola g na oglasima koja radi miljama bolje.

Za s3 ti je resenje da stavis neat rom sa xda, jer ima malo rama a samsung je ubacio puno djubreta koje ti ga zauzima.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2014, 18:07:21 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Istice mi ugovor za par dana, sada S5 - HTC one M8 ili LG G3... Smile
S obzirom da sam imao S3 pre uopste mi ne smeta plastika, telefon me je sluzio maksimalno dobro bez ikakvih problema.
I prvi pik mi je S5 (uz njega se dobija i onaj mali Fame koji nije nizasta ali cu ga proslediti), nego reko mozda me neko ubedi u suprotno   Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Note 3 možda?
« Poslednja izmena: 23. Sep 2014, 10:21:35 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.44
mob
Apple iPhone 6S
Iako samsung organski ne podnosim, mislim da ti je S5 najbolji izbor. M8 je lep i kvalitetan telefon, ali su mu najblaze recno unakazili kameru, sto je meni bar jako bitno. LG G3 je isto dobar telefon, ali su mu (po meni) skroz nepotrebno nabudzili neku ogromnu rezoluciju ekrana, koja sluzi (po meni) samo da unistava bateriju i procesor. Znaci obrni okreni, jedini skroz zaokruzeni prozivod od ovoga sto si naveo je  S5.

Ne znam kako i gde kupujes telefon, ali razmisli i o OnePlus One telefonu. On je malo specificna prica. Nabavlja se preko pozivnica, ali generalno ako bi uspeo da ga uzmes po ceni po kojoj ga proizvodjac prodaje, a to je oko 270 eur za 16gb i oko 300 za 64 gb model, mislim da bolji telefon ne mozes da uzmes, na android platformi. I mislim da moze rame uz rame da stane sa svim top modelima koji su trenutno na trzistu. Imas recimo 3gb rama, sony im pravi senzor za kameru, 401 ppi ekran, a sto je mozda i najbolje od svega imaju cyanogen mod verziju androida koja je po mnogima, najnaprednija verzija uz stock android (neki kazu i bolja), a koja je posebno pravljena za ovaj model.

Dakle ako mozes da kupis OnePlus One, onda njega. Ako ne, onda S5, ili ako ne koristis kameru ili ti nije bitna, onda M8. Neces pogresti ni sa G3, ali ces dobiti nesto sto ti ne treba (veliku rezoluciju), a zbog toga baterija ce ti kratko trajati i rizikovaces da ti se telefon pregreva pri zahtevnijim zadacima i tako dalje.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2014, 11:15:37 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Uzimam preko telekoma pa su mi mogucnosti vrlo male.
One mi se svidja, imao sam prilike da koristim malo One M7 i mnogo mi se vise svidja interfejs nego li na samsungu.
Ali stvarno me je S3 sluzio za sve pare sto bi se reklo...telefon je toliko puta i padao, klinci drnaju igrice po ceo dan, ja pricam maksimala i dalje sljaka bez ikakvih problema.
Pa sam ono u dilemi izmedju iskustva sa S3-om i malo elegantnijeg dizajna...kamera mi nije super presudna ali nije lose imati ok kamericu.

Citat
Note 3 možda?

Oni imaju Note 3 Neo u ponudi deluje zanimljivo...mada moram to uzivo da vidim deluje ogromno Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.44
mob
Apple iPhone 6S
Ako ti kamera nije bitna, ili najbitnija, ja bih uzeo M8, jer sve ostalo na njemu je odlicno. Ako ti je kamera vazna, onda S5. Nije kamera na M8 bas toliko losa, ali staviti kameru od 4mpx u danasnje vreme je smesno. Nije sve u mpx naravno, ali prosto ta kamera nije u rangu najboljih kamera na trzistu. Govorim o kvalitetu slike. Sto se mogucnosti tice i tak dalje, ima neke vrlo zanimljive mogucnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Citat
ali staviti kameru od 4mpx

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Kod druga na poslu su svi nakupovali neki samsung (tako do 150 eura nov), ne znam koji je tacno, ali to radi ocajno. Za te pare ima motorola g na oglasima koja radi miljama bolje.

Za s3 ti je resenje da stavis neat rom sa xda, jer ima malo rama a samsung je ubacio puno djubreta koje ti ga zauzima.

prosvetli me brate sta je neat rom i sta da izvedem da ga namunjim na telefon, slabo ti ja baratam tehnologijom
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Istice mi ugovor za par dana, sada S5 - HTC one M8 ili LG G3... Smile
S obzirom da sam imao S3 pre uopste mi ne smeta plastika, telefon me je sluzio maksimalno dobro bez ikakvih problema.
I prvi pik mi je S5 (uz njega se dobija i onaj mali Fame koji nije nizasta ali cu ga proslediti), nego reko mozda me neko ubedi u suprotno   Smile
Z2  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.