Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedelja ponosa od ponedeljka, Prajd šetnja 18. septembra  (Pročitano 20712 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
dabogda se sve poskidale i setale gole po crkvama mozda bi se tad i zajebao i usao u crkvu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
eh....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
Šta nas je naučio ovogodišnji Prajd, i zašto nije sve tako ružičasto

Podeljenost nije jedina mana zajednice, niti jedina kočnica. Pogrešan PR naneo je više štete nego sve svađe zajedno. Iako se jedan deo zajednice neće složiti, upravo je to što je Aleksandar Vučić prvi progovorio o seksualnoj orjentaciji Ane Brnabić približilo LGBT zajednicu "običnom čoveku"

Peta po redu Parada ponosa završena je danas. Lepa vest je što nije bilo incidenata, međutim podeljenost zajednice ostavila je ružan utisak na sve one koji ih podržavaju. Na paradi je i ove godine, kao i prethodne, bilo oko 1.500 ljudi, što govori da organizatori, ali ni ostatak LGBT zajednice, nisu mnogo naučili iz grešaka koje su ranije činili.

Ono što je zasigurno pomak, i ne možemo da ga ne pomenemo, je što smo ove godine čuli manje izliva mržnje nego što je to uobičajeno. Međutim malu pobedu na ovom polju zasenila su prepucavanja čelnika u ovoj zajednici. Dugogodišnja neslaganja unutar raznovrsne LGBT zajednice nisu nepoznata onima koji ovu scenu prate, međutim ove godine izašla su jasno na videlo nakon "autovanja" ministarke Ane Brnabić, a eskalirala uoči Prajda.

Zajednica koja često stoji iza reči "ljubav" razmenjivala je, najblaže rečeno, uvrede. Umesto da ujedinjeni izađu na ulice kako bi pokazali da nije reč o maloj grupi, i kako bi poslali znatno jaču poruku od one koja je danas poslata, pripadnici ove zajednice prebrojavali su jedni drugima koliko novca su uzeli, koliko su puta bili udareni, za koga su glasali...

Umesto da uče na greškama političkih partija, i to uglavnom onih iz korpusa građanske opcije, koje se već godinama urušavaju zbog sujete, predstavnici LGBT zajednice ponavljaju njihove greške. Lakše bi bilo da se povuku sa čela organizacija, i prepuste ih onima koji se nisu godinama direktno sukobljavali, kako bi našli kompromisno rešenje koje bi doprinelo celokupnoj zajednici. A prebrojavanje novca i određivanje po stranačkoj opredeljenosti mogu da ostave za ona vremena kada se izbore za svoja prava.

Međutim podeljenost nije jedina mana zajednice, niti jedina kočnica. Pogrešan PR naneo je više štete nego sve svađe zajedno. Iako se jedan deo zajednice neće složiti, upravo je to što je Aleksandar Vučić prvi progovorio o seksualnoj orjentaciji Ane Brnabić približilo LGBT zajednicu "običnom čoveku". LGBT zajednica se već godinama obraća isključivo onoj grupi koju je već pridobila i nikako da počne da šalje poruku ostalima. Povezivanje Prajda sa "strancima" ne ide na ruku LGBT zajednici. To ne znači da je loše to što se oni nalaze u koloni, ali govore pored njih na Prajdu, treba da drže srpski političari i javne ličnosti bliske narodu - poput Nataše Bekvalac. Ovako, i dalje odaju utisak da je "ovo uvezeno sa Zapada", i da ti ljudi koji šetaju nisu "naši".

LGBT zajednica možda može da promeni svest građana Srbije, ali mora da pokaže da ih ima više nego što se misli i da su uz njih i "narodski ljudi", a ne samo Čeda, Davenport i Mirjana Karanović. Onda, možda, neće morati da ih čuva pet hiljada policajaca i onda će Prajd biti ono što je danas u razvijenim zemljama - odlična zabava, ali i jaka alatka svih manjina koje se bore za svoja prava.

Недељник
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
LGBT zajednica možda može da promeni svest građana Srbije, ali mora da pokaže da ih ima više nego što se misli i da su uz njih i "narodski ljudi"...
jebes narodske ljude
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Taman pohvalim Vučka kad ono...

Eto opet ''slučajnih prolaznika'' u ackiji!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
sa stokom stochno kaze knez milos, sram ga bilo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Eto oprobali se u pionirskom Beogradu.

Predlazem da se od naredne godine parada odrzava po drugim gradovima Srbije, npr da krene od Nisa, pa onda Uzice, Ivanjica, Surdulica, Kragujevac, pa vamo Novi Sad, pa gore Subotica i tako redom.

Zasto samo mi u BG da imamo ovakve velicanstvenosti a drugi gradovi ne. Treba biti parlamentaran  Smile

Pisacu Malom, majke mi.

P.S. lako je sepuriti se po fenseraju, sto se ne zeznuse da se spuste u blokove  Smile

P.P.S. gle eve bolesti sto imitiraju pusirajotke  Smile

« Poslednja izmena: 18. Sep 2016, 21:13:25 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
P.P.S. gel eve bolesti sto imitiraju pusirajotke  Smile

Đe?  Smile

P.S.

Ovo je neka treća slika sa decom koju sam video danas.

Znači, ako oduzmemo sve : goste, delegacije, gejeve iz drugih zemalja, decu, novinare i čelnike... može se reći da je na ovoj gej paradi zapravo bilo jedva 300 pravih gejeva.  Smile  Smile

Baš uspešna parada, nema šta.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2016, 21:14:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
LGBT zajednica možda može da promeni svest građana Srbije, ali mora da pokaže da ih ima više nego što se misli i da su uz njih i "narodski ljudi"...
jebes narodske ljude

шта кмечиш...

Мада у праву си... зашто би тражили подршку и разумевање своје околине кад их Транџослав и Транџимир из Холандије тако лепо разумеју... два дана годишње, уз обезбеђен превоз, смештај и дневнице...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
ma ti jebes ljude takvim izjavama. nece ti narodski covek otici da podrzi pedere pamakar...

Baš uspešna parada, nema šta.  Smile
pa ustvari sto vise heteroseksualaca to uspelija parada
« Poslednja izmena: 18. Sep 2016, 21:19:17 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.