Зашто ЛГБТ екипа која се окупља сваке године у исто време да терорише нас Београђане, зашто оптужује само нас нормалне да их угрожавамо, кад и птице на грани знају да њихових има и међу десничарима и то баш међу тим десничарима који воле сваке године да их млате ... дакле и њихови тероришу њихове. Зашто ЛГБТ дискриминише своје педере ?
Друга ствар, овај ретардирани градоначелик стално спомиње да желимо да живимо са народима запада који су иначе рођени по дифолту са том толеранцијом према ЛГБТ. Чекај мало друже Мали, дај да сачекамо резулатате избора у Аустрији и још неке изборе, ако победи наш фашиста Хофер, неко ће морати да пева другачију песму. Па ево ова левичарска фукара Вулин већ пева другачију песму мигрантима. Шта ако ја хоћу да живим као Аустријанци, да ми они буду идеолошки узор ? Па није ваљда да ћемо доћи до тога да ћемо и запад делити на наш и ваш ? Наши европејци и ваши ЕУропејци ?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2016, 12:23:04 od Гамбино »
otpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden venčao je jedan homoseksualni par. Bajden je sklopio brak između Džoa Menšira i Brajana Monstelera, dugogodišnjih saradnika Bele kuće.
Njih dvojica su zamolila Bajdena da obavi čin njihovog građanskog venčanja, saopštila je Bela kuća.
Intimna ceremonija je održana u zvaničnoj rezidenciji potpredsednika SAD.
"Ponosan sam što sam venčao Džoa i Brajana u svojoj kući. Ne mogu biti srećniji, dvojica dugogodišnjih saradnika Bele kuće, dvojica sjajnih momaka", napisao je Bajden na svom Tviter nalogu.
Popredsednik SAD prvi put se našao u ulozi matičara, zbog čega je dobio privremeni sertifikat od distrikta Kolumbija kako bi brak bio legalan.
Bajden je javno podržao sklapanje istopolnih brakova 2012. godine tokom kampanje za reizbor Baraka Obame za predsednika SAD.
Kako zašto, to je retoričko pitanje.
Ovo je privatna žurka (taman ih toliko i ima) nekolicine koja parališe prestolnicu.