Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:48:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nećete mi verovati...  (Pročitano 4544 puta)
16. Feb 2004, 14:12:46
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
mob
SonyEricsson xperia
Принц Артас спасао два своја војника и једног цивила добио је награду 2000 златника 15.02.2004. Једна жена је тражила принцу Артасу да јој спаси мужа, а то је тај цивил. Зликовци убили 30 цивила и 10 принчевских војника. Српска принчевска војска од данас само патролирају и чувају принчевско село. Принц Артас хоће са својом
војском да нападне 5 најјачих зликовачких села и да освоји рудник. Принц Артас освоjио од зликовца рудник од 15000 злата, а било је у руднику 20000 злата. Принц Артас са специјалним мачем убио зачараванта и газду зликовца.  

Ovu priču napisao je dečak Marko Šušnjar, koji ima SAMO 5 godina. (I slovima: PET GODINA). Dečko zna celu azbuku, a ovo je istresao u wordu "kao iz rukava", tu na moje oči, poštujući sva pravila worda (open, save, load....). Čak je otkucao u ćirilici.
Do sada nisam verovao u reinkarnaciju, ali ovo me zbunjuje, da ne mogu opisati.
Baš me zanima da li neko od vas zna za nešto slično????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 228
Sa obzirom na razvoj modernih tehnologija mozda i nije tako iznenadjujuce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pazi ja sam sa 6 godina znao celu azbuku i abecedu, mnozenje, deljenje sabiranje i oduzimanje do 100ak... pa ono... sta znam.... pisanjem se bavio nisam, ali racunao uveliko jesam
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
mob
SonyEricsson xperia
da, to sam i ja znao. Neces mi verovati, ali hteli su odmah da me bace u drugi razred, ali posto sam skolu zavrsio u bolnici na Banjici, pravilima to nije bilo dopusteno.
Ali ovde je jedna zanimljiva prica, sa datumima, imenima, cak bi se moglo reci da ima logican red stvari.
A pritom, decko ima SAMO PET GODINA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Decko se u zivotu naslusao verovatno Gospodara prstena ili Harry potera .
Ako mu je dovoljno bajki procitano i knjiga uopste, onda i nije cudno sto moze dosta toga da kaze, a samo je potrebno 30 slova da bi to i napisao Smiley
Ja sam trebao da polazem 4 razred.. bar mi je tako psiholog u 8. om rekao ... ali su moji roditelji rekli da zele da idem redovno... i bili su u pravu... zeznuto je biti najmladji... posebno u tim godinama
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Meni je baš moćan.
I sama se oduševljavam klincima iz mog okruženja.
Pazi logičara i rečnik deteta od tri godine.
Ej Maco mene je ovde nešto zasvrbelo, pa sam se počešao i
SAD MI JE SASVIM DOBRO!
IP sačuvana
social share
comica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kog deteta od 3 godine?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
Decu samo ne treba daviti drustvenim normama od ranog doba.
Narocito sam protiv 'utuvljivanja u glavu' kako postoji samo 1 zivot i imao samo 5 cula na raspolaganju.

Kada se deca ne kaznjavaju za svoju slobodu- svasta se od njh moze cuti.
:-)

Klinci su super.Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ipak... ne treba im sve pustati
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
Citat: SerbianFighter
Ipak... ne treba im sve pustati

Pa nisam ni rekla suprotno. Smile

Mislim da je najbolje, kad klinac nesto ovako uradi, sto je van ocekivanog ponasanja za taj uzrast, da se covek NE zaleti i pocne sa:
Ijaaaaoooo pa ovo je neverovatno, pa ti si dete genije, sve u superlativima i skroz neprimereno
ili druga krajnost:
- da se dete isprepada reakcijom tipa: pa sta je sad ovo-nije normalno, nesto cudno...

Odrastao covek treba da se primiri, posmatra i slusa sta klinac ima da kaze. Decja srca su cardan ni na nebu ni na zemlji. Steta da se krene 'buldozerom'...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:48:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.