Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nebojsa Viskovic i Dusko Korac - perjanice novinarske ekspedicije u Pekingu  (Pročitano 36874 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovaj na odbojci Milinkovic? samo sto ne zaspi..dosadnijeg komentatora u zivotu nisam cula  Smile
mislim da je caviceva trka bila onoliko luda delom i zbog toga sto se komentator davio, pricajte vi sta ocete protiv njega, al je za ovog smaraca car  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Sto se tice Koraca i "povlacenja" iz vaterpola, negde sam citao ili cuo da su to trazili nasi reprezentativci ali uzmite ovo sa rezervom...

Meni je bitno da je komentator sto ludji i da sto vise lupeta jer ionako sportove koje pratim poznajem sasvim dovoljno i ne treba mi neki strucnjak-smarator. Dakle, Korac i Kovinjalo su apsolutni carevi i njih obozavam da slusam (Nedeljka zbog zamuckivanja, neprepoznavanja sportista i generalnog lupetanja a Koraca... zato sto je lud k'o struja), dok mi je Stojanovic najiritantniji, pre svega zbog glasa a i ovako mi je skroz antipatican... Sarenac i Viskovic su dobri, umeju povremeno da odvale neki fazon i prilicne su paljevine, dok su Strajnic, Denda, Rale Simic, Gojko, Milinkovic, Mikic i ostali... podnosljivi.

Vec sam ranije negde rekao, krivo mi je sto Maratonac ne radi na RTS-u ili nekoj jacoj televiziji nego trune na raspalom SOS-u... on mi je ubedljivo najjaci.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bio je jedan decko na belami televiziji u nisu, koji je bio neverovatan, samo mislim da je on sad negde u inostranstvu.. ne secam se imena na zalost, valjda ce ovi momci iz nisa znati..  Smile

A slazem se da je nabitnije da je komentator lud..  i da.. telefon mi zvoni: plivaj milorade, plivaj junacino!  Smile

A ko je onaj jadnik sto vodi one spec emisije na RTS o Pekingu? Tek onaj sto smraaaara.. boze.. kao da je prepariran.. i sto ga za boga miloga ne osisaju?!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Аца Стојановић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Korac mi je najvise puta naterao suze na oci kako sam se smejao Smile Smile Smile, "Bravo bacuska alal ti vera", "Sad se vec Isinbajeva probudila i polako krece sa doruckom pa tek posle zagrevanje i dolazak na stadion", "A evoga i skakac Britanske Imperije", haha vise ne mogu da se setim svih njegovih bisera mada ona verbalna masturbacija na Isinbajevu prosle ili pretprosle godine od toga koliko su joj lepe oci do ruskog andjela je posebna, haha koji je to saban Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Bio je jedan decko na belami televiziji u nisu, koji je bio neverovatan, samo mislim da je on sad negde u inostranstvu.. ne secam se imena na zalost, valjda ce ovi momci iz nisa znati..  Smile

A slazem se da je nabitnije da je komentator lud..  i da.. telefon mi zvoni: plivaj milorade, plivaj junacino!  Smile

A ko je onaj jadnik sto vodi one spec emisije na RTS o Pekingu? Tek onaj sto smraaaara.. boze.. kao da je prepariran.. i sto ga za boga miloga ne osisaju?!  Smile

Jaoo koji je to nevidjeni lik, ja sam se budio u 3 ujutru da gledam neke glupave NBA utakmice (denver - golden stejt ili tako neke nebuloze) samo zbog njegovih komentara...."pa pogledajte ga, njemu je bolje bilo da bude drvoseca nego kosarkas"....:ccc koje je to drvo od igraca"...i slicne provale - legenda!!!  Smile  Smile  Smile A najace je bilo kad je Sakramento igrao odlucujucu utakmicu sa Lejkersima (ono kad su Divac i Stojakovic igrali) i poslednja sekunda, Robert Ori ubacuje trojku, Lejkersi dobijaju utakmicu i samo se cuje "jebem ti...." i onda neka lomljavina po studiju i jedan minut tisine  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 23:19:52 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jaaoo.. pa i ja se budila da gledam te utakmice.. Smile
secam se da je rekao u jednom trenutku "imamo informaciju da nas oko 300 gledalala trnutno prati u srbiji.. a ja  Smile

mada taj tip je enciklopedija na 2 noge..  odakle li je izvlacio sve one informacije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Internet je cudo  Smile
Ali posteno govoreci on se decko zaista razume u kosarku i NBA (po cemu se i razlikuje od ovog Koraca i slicnih na RTS-u jer se oni ne razumeju ni u jedan sport - cast izuzecima, naravno), ali mu to ne smeta da lupeta smeske cele noci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
mada ona verbalna masturbacija na Isinbajevu
on barem masturbira (verbalno) na Isinbajevu. Ilija Kovacic je dok je prenosio NBA redovno masturbirao (verbalno) na Stojakovica.

Bio je jedan decko na belami televiziji u nisu,

ha,ha decko, dobra fora, bio je cetnik debeli (valjda je jos uvek), 150 kila i brada do stomaka.
J"pa pogledajte ga, njemu je bolje bilo da bude drvoseca nego kosarkas"....:ccc koje je to drvo od igraca"...

Drvo je bio Tod MekKaloh

« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 23:53:56 od steelers »
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.