Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1074574 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.10p
mob
LG G2
Pa da, sigurno je taj. Gledao sam ga koliko puta.
http://www.imdb.com/title/tt0095403/

Morao sam da pitam da ne bi dzabe skidao. Svaka cast Smile Hvala.
Misliš kupio.
zar smo dotle stigli,da kupujemo filmove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat: mpmilos link=topic=146910. msg8371559#msg8371559 date=1271619750
Citat: Shomy#1 link=topic=146910. msg8371540#msg8371540 date=1271619256

Pozdrav svima, ja odavno tražim jedan western film, pregledao sam IMDB u više navrata ali nikako da ga pronadjem.   Film sam gledao kao klinac i baš bi voleo da ga još jednom pogledam.  
Mislim da bi mogao biti snimljen do 1980 godine ali ne mogu garantovati jer ne mogu da tačno definišem u kom periodu života sam ga gledao, (mir, rat, izbjeglištvo, selidbe .  .  .  ).  
Ono što se sećam od radnje je sledeće:
Grupa razbojnika nešto pljačka sa velikim uspehom (ne sećam se da li su banke, vozovi, karavani ili nešto drugo), potere im ne mogu ništa.   Da bi im doskočili pozivaju vojsku i dolazi četa vojske (do dvadeset vojnika), uredni, pravi profesionalci, (mislio sam da su u svetlo-plavim uniformama ali ne bih smeo da garantujem), sa njima je i jedan indijanac duge kose koji je naravno scout.   Predvodi ih oficir plave kose (ili svetlije kose, u to sam siguran 95%), za koga ja kao gledalac nisam imao simpatija, od početka je delovao kao negativac.   Oficir ima isturene prednje zube, (to sam zapamtio, ne znam ni sam zašto i u to sam siguran 99%).   Vođe bandita se ne sećam ali znam da sam navijao za njega (pozitivni negativac).  
Naravno vojnici ih pronalaze, sprečavaju pljačke itd.  
Na kraju filma  ostaje samo vođa bandita (čini mi se), i svi vojnici su ispred njega, oficir mu se smije kad se ispostavi da je on napravio dil sa vojnicima i oni svi prelaze na njegovu stranu a oficir ostaje sa nevericom dok ovi jašu u daljinu.  

Malo sam bio opširan pa unapred zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da ovo pročitaju i potraže ovaj film.  

Mozda je to ovaj film: Kill them all and come back alone hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0062659/

Nije, mislim da ovaj moj čist američki film.  Ništa špageti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Help.
Ubih se trazeci ovaj film.
Prikazali su nam ga mozda 96-97 godine u srednjoj skoli kao obrazovni film o narkomaniji.
Secanje mi nije najbolje ,ali mislim da je film hrvatski.  Glavna glumica (hrvatica) se postepeno navlaci na drogu, mislim da je heroin u pitanju.  Kao iz normalne porodice, na pocetku laze matore, sve dublje ulazi u krizu, mozda je bila i na nekoj klinici na lecenju - ne secam se bas, pri kraju filma ima sexualne odnose da bi nabavila gudru i na kraju verovatno umire od prevelike doze. . .   Da ponovim, secanje o ovom filmu nije mi bas najbolje tako da iznete info mozda i nisu 100% tacne.
Ako neko moze da mi pomogne oko naziva ovog filma. . .  hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat: mpmilos link=topic=146910. msg8371559#msg8371559 date=1271619750
Citat: Shomy#1 link=topic=146910. msg8371540#msg8371540 date=1271619256

Pozdrav svima, ja odavno tražim jedan western film, pregledao sam IMDB u više navrata ali nikako da ga pronadjem.   Film sam gledao kao klinac i baš bi voleo da ga još jednom pogledam. 
Mislim da bi mogao biti snimljen do 1980 godine ali ne mogu garantovati jer ne mogu da tačno definišem u kom periodu života sam ga gledao, (mir, rat, izbjeglištvo, selidbe .  .  .  ). 
Ono što se sećam od radnje je sledeće:
Grupa razbojnika nešto pljačka sa velikim uspehom (ne sećam se da li su banke, vozovi, karavani ili nešto drugo), potere im ne mogu ništa.   Da bi im doskočili pozivaju vojsku i dolazi četa vojske (do dvadeset vojnika), uredni, pravi profesionalci, (mislio sam da su u svetlo-plavim uniformama ali ne bih smeo da garantujem), sa njima je i jedan indijanac duge kose koji je naravno scout.   Predvodi ih oficir plave kose (ili svetlije kose, u to sam siguran 95%), za koga ja kao gledalac nisam imao simpatija, od početka je delovao kao negativac.   Oficir ima isturene prednje zube, (to sam zapamtio, ne znam ni sam zašto i u to sam siguran 99%).   Vođe bandita se ne sećam ali znam da sam navijao za njega (pozitivni negativac). 
Naravno vojnici ih pronalaze, sprečavaju pljačke itd. 
Na kraju filma  ostaje samo vođa bandita (čini mi se), i svi vojnici su ispred njega, oficir mu se smije kad se ispostavi da je on napravio dil sa vojnicima i oni svi prelaze na njegovu stranu a oficir ostaje sa nevericom dok ovi jašu u daljinu. 

Malo sam bio opširan pa unapred zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da ovo pročitaju i potraže ovaj film. 

Mozda je to ovaj film: Kill them all and come back alone hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0062659/

Nije, mislim da ovaj moj čist američki film.  Ništa špageti!
Da nije mozda ovaj

The wild bunch
http://www.imdb.com/title/tt0065214/
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 4
Ako moze i meni mala pomoc oko jednog westerna  Smile
Znaci lik je neki ja mislim oficir u konjici, i kada su se vracali sa neke patrole, vide dim iz pravca njegove kuce, odjure tamo i vide da su mu indijanci sve pobili i spalili kucu. Posle neke svadje, on bezi iz tvrdjave i pocne sam da se sveti indijancima, i posle nekog vremena ga vojska pronadje i zamoli da obucava grupu vojnika za borbu sa njima, i on ih tamo u divljini obucava, i na kraju ima neka velika bitka... Gledao sam ga kad sam bio mali, i ako se dobro secam, prevod je bio "U sedlu do slave". U to nisam 100% siguran, ali mislim da jeste, mada nista slicno nisam uspeo da nadjem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jel zna neko ovaj film kao horor al meni se cini da nije bas...

ono kad se devojka preseli valjda na kucu pored mora a prva scena je kad joj papagaj poludi i pocne da leti kao lud po kuci i udara o zid...u toj kuci je kao neki duh proganja i znam scenu kad ona pocne da crta na panou neku skicu i nesvesno odjednom nacrta lik tog sto je proganja...

unapred hvala!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa da, sigurno je taj. Gledao sam ga koliko puta.
http://www.imdb.com/title/tt0095403/

Morao sam da pitam da ne bi dzabe skidao. Svaka cast Smile Hvala.
Misliš kupio.

Da, platio pa skinuo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 7500
Zna li neko originalan naziv serije "Rezi me"?
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zna li neko originalan naziv serije "Rezi me"?
Nip/Tuck

http://www.imdb.com/title/tt0361217/
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ako moze i meni mala pomoc oko jednog westerna  Smile
Znaci lik je neki ja mislim oficir u konjici, i kada su se vracali sa neke patrole, vide dim iz pravca njegove kuce, odjure tamo i vide da su mu indijanci sve pobili i spalili kucu. Posle neke svadje, on bezi iz tvrdjave i pocne sam da se sveti indijancima, i posle nekog vremena ga vojska pronadje i zamoli da obucava grupu vojnika za borbu sa njima, i on ih tamo u divljini obucava, i na kraju ima neka velika bitka... Gledao sam ga kad sam bio mali, i ako se dobro secam, prevod je bio "U sedlu do slave". U to nisam 100% siguran, ali mislim da jeste, mada nista slicno nisam uspeo da nadjem...  Smile

The Deserter aka Ride To Glory, sa Bekimom Fehmiuom

http://www.imdb.com/title/tt0066984/
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.