Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1074707 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
Alal ti vera na brzini  Smile i hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pre neki dan je bio film sa Dzeki Cenom gde dobija fine batine od nekog niskog i smesnog kineza sa naocarima. Desava se u nekoj zgradi u izgradnji koliko se secam i na kraju naravno Dzeki pobedi, ali jedva.
Neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Police story 2
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Siguran si da je drugi deo? Nije da ti ne verujem nego si suvise brzo odgovorio na ne bas lako i detaljno pitanje Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Pa da, sigurno je taj. Gledao sam ga koliko puta.
http://www.imdb.com/title/tt0095403/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Pozdrav svima, ja odavno tražim jedan western film, pregledao sam IMDB u više navrata ali nikako da ga pronadjem.  Film sam gledao kao klinac i baš bi voleo da ga još jednom pogledam.
Mislim da bi mogao biti snimljen do 1980 godine ali ne mogu garantovati jer ne mogu da tačno definišem u kom periodu života sam ga gledao, (mir, rat, izbjeglištvo, selidbe . . . ).
Ono što se sećam od radnje je sledeće:
Grupa razbojnika nešto pljačka sa velikim uspehom (ne sećam se da li su banke, vozovi, karavani ili nešto drugo), potere im ne mogu ništa.  Da bi im doskočili pozivaju vojsku i dolazi četa vojske (do dvadeset vojnika), uredni, pravi profesionalci, (mislio sam da su u svetlo-plavim uniformama ali ne bih smeo da garantujem), sa njima je i jedan indijanac duge kose koji je naravno scout.  Predvodi ih oficir plave kose (ili svetlije kose, u to sam siguran 95%), za koga ja kao gledalac nisam imao simpatija, od početka je delovao kao negativac.  Oficir ima isturene prednje zube, (to sam zapamtio, ne znam ni sam zašto i u to sam siguran 99%).  Vođe bandita se ne sećam ali znam da sam navijao za njega (pozitivni negativac).
Naravno vojnici ih pronalaze, sprečavaju pljačke itd.
Na kraju filma  ostaje samo vođa bandita (čini mi se), i svi vojnici su ispred njega, oficir mu se smije kad se ispostavi da je on napravio dil sa vojnicima i oni svi prelaze na njegovu stranu a oficir ostaje sa nevericom dok ovi jašu u daljinu.

Malo sam bio opširan pa unapred zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da ovo pročitaju i potraže ovaj film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Morao sam da pitam da ne bi dzabe skidao. Svaka cast Smile Hvala.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

Pozdrav svima, ja odavno tražim jedan western film, pregledao sam IMDB u više navrata ali nikako da ga pronadjem.  Film sam gledao kao klinac i baš bi voleo da ga još jednom pogledam.
Mislim da bi mogao biti snimljen do 1980 godine ali ne mogu garantovati jer ne mogu da tačno definišem u kom periodu života sam ga gledao, (mir, rat, izbjeglištvo, selidbe . . . ).
Ono što se sećam od radnje je sledeće:
Grupa razbojnika nešto pljačka sa velikim uspehom (ne sećam se da li su banke, vozovi, karavani ili nešto drugo), potere im ne mogu ništa.  Da bi im doskočili pozivaju vojsku i dolazi četa vojske (do dvadeset vojnika), uredni, pravi profesionalci, (mislio sam da su u svetlo-plavim uniformama ali ne bih smeo da garantujem), sa njima je i jedan indijanac duge kose koji je naravno scout.  Predvodi ih oficir plave kose (ili svetlije kose, u to sam siguran 95%), za koga ja kao gledalac nisam imao simpatija, od početka je delovao kao negativac.  Oficir ima isturene prednje zube, (to sam zapamtio, ne znam ni sam zašto i u to sam siguran 99%).  Vođe bandita se ne sećam ali znam da sam navijao za njega (pozitivni negativac).
Naravno vojnici ih pronalaze, sprečavaju pljačke itd.
Na kraju filma  ostaje samo vođa bandita (čini mi se), i svi vojnici su ispred njega, oficir mu se smije kad se ispostavi da je on napravio dil sa vojnicima i oni svi prelaze na njegovu stranu a oficir ostaje sa nevericom dok ovi jašu u daljinu.

Malo sam bio opširan pa unapred zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da ovo pročitaju i potraže ovaj film.

Mozda je to ovaj film: Kill them all and come back alone http://www.imdb.com/title/tt0062659/
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 22:07:42 od mpmilos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Morao sam da pitam da ne bi dzabe skidao. Svaka cast Smile Hvala.
Misliš kupio.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
To je prelako

Clue ili Cluedo(ko je igrao znace sta je) Smile

http://www.imdb.com/title/tt0088930/

svaki dan sam igrao  Smile Smile
film nije nista posebno, al moze da se pogleda...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.