Na zalost ne mogu da se setim vise detalja, znam samo da prodavac izgleda mrsavo i visoko sa bradicom. Secam se i scene kad se lik vozi kolima i pruza mu se divan pogled na borovu sneznu sumu koja se presijava u jezeru
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 11:52:58 od marinkom13 »
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Interesujeme kako se zove onaj film sa sfingerima, ako vam je lakse znam i radnju, lik i riba nadju drugih dvoje takvih, kresnu se pa kasnije jedan od njih ucenjuje drugog... Tu je i ona cuvena kada dve ribe uzmu ekstazi i vode ljubav u bazenu....????????
Interesujeme kako se zove onaj film sa sfingerima, ako vam je lakse znam i radnju, lik i riba nadju drugih dvoje takvih, kresnu se pa kasnije jedan od njih ucenjuje drugog... Tu je i ona cuvena kada dve ribe uzmu ekstazi i vode ljubav u bazenu....????????
na rtv m iz sr.mitrovice je vec nekoliko puta bio film sa tri itakijana i italijankom dejzi,kada oni u njujorku osnivaju novu italijansku familiju izaradjuju od rekete, ako neko zna ime filma ili ime glumice koja glumi dejzi
seća li se neko ove komedije sa najluđom radnjom? gledao sam na studiju B tamo negde 1998. godine. film je američki, B ili neka još gora produkcija.
žena je slepa, čini mi se, i rodila je sina. nekih 20-ak godina kasnije ne znajući da mu je to majka on se spanđa sa njom, ne sećam se da li ga je ona ostavila na rođenju ili joj je oduzet ili nešto treće. nebitno. ugalvnom, njih dvoje dobiju sina, patuljka sa neverovatnom inteligencijom. već kao klinac on osvaja neki najgledaniji TV kviz, jer sve zna! u međuvremenu se zaljubljuje u svoju babu, majčinu majku (mislim da babu igra ista glumica kao i majku) i na kraju se venčavaju.
mislim, ako je neko gledao ovaj film, nemoguće ga je zaboraviti. lud i glup u isto vreme
na rtv m iz sr.mitrovice je vec nekoliko puta bio film sa tri itakijana i italijankom dejzi,kada oni u njujorku osnivaju novu italijansku familiju izaradjuju od rekete, ako neko zna ime filma ili ime glumice koja glumi dejzi