Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Posto vec duze vreme besomucno pokusavam da otkrijem naziv filma koji sam nekada daaavno daaavno gledala, a volela bih to uciniti ponovo, zamolila bih Vas, ukoliko ga znate (naslov), da mi to sto pre saopstite. Nazalost, malo je stvari kojih se secam iz ovog misticnog filma..
Naime, radnja filma oslikava tezak zivot prodavca usisivaca, koji se teskom mukom trudi da dospe sto vislje na lestvici uspeha u svojoj struci. (U pitanju je terenska prodaja usisivaca). Posto mu se pomenuta zelja ne ostvaruje, utuceni prodavac usisivaca na kraju izvrsava samoubistvo. Film je Engleske produkcije (koliko se secam), u pitanju je drama, nije mi poznato ni jedno ime iz glumacke ekipe, niti ime rezisera... preturala sam imdb.com vise puta..svaki put besuspesno.. Unapred zahvalna milky123
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits "If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Hvala Ti puno na trudu nixona ! Nazalost nije ni jedan od ta dva filma ...probala sam sa keyword= salesman, vacum cleaner i Bog zna sta sve ne. Uzasno je to sto mi jednostavno ni jedna faca iz tog filma nije poznata...jedino prica...i to onako kroz maglu. srdacan pozdrav
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits "If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird