Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1072671 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.48
mob
HTC desire s
Pozdrav svima.

Problem je kako objasniti ovaj film, imam samo neke kratke segmente u glavi.
Ali hajde da pokušam.

U pitanju je komedija sa kraja 80-ih ili početka 90-ih . Nisam siguran ali mislim da je glavni lik doktor ima porodicu, dvoje dece valjda. Čovek je srednjih godina i uhvatila ga kriza, sećam se da je stalno spopadao bejbisiterku .
Sad ovaj deo mi  nije ostao u sećanju ali znam da je nekako trebao zajedno da ode sa porodicom na odmor a on ih spalio i otišao u Meksiko ili tako na jug nešto. Čovek juri na sve strane neke devojke i upadne u problem sa nekim makroima koji ga jure , on se nešto istripovao dase sviđa nekoj devojci a ustvari je bila neka kurva.

Ceo film želi da prevari svoju ženu i na kraju kad mu se namesti ova bejbisiterka on naravno iskulira , šatro voli ženu.

Uh , al sam objasnio  Smile  Ovaj film je dosta puta bio na tv-u , zato i pitam sigurno je neko gledao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pitao sam sve ljude i niko ne zna.  .   Gledao sam jedan film kad sam bio na Zlatiboru 2007 godine, tv nije ima txt, pa nisam mogao da vidim naziv.   Radnja filma je koliko se secam, da je covek koji ima zenu, radio na fakultetu ( Nisam skroz siguran), imao seksualne odnose sa jednom ucenicom, a zenu je varao, iako je u filmu i sa njom imao odnose.   Ucenica je onako crna, zgodna, a zena mu je plava.  .   Engleski je govor u filmu, na kraju muz i ucenica imaju sex u njegovoj vili, kod kamina.  .   Hvala unapred.  .  .   

Izvinjavam se Adminima, jer nisam znao da postoji ova tema. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Je l si zapamtio ti ista osim de ko ima seks u filmu? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Je l si zapamtio ti ista osim de ko ima seks u filmu? Smile

Pa kazem, to je ono sto sam zapamtio, e sada, bilo je tu svadje izmedju muza i zene, pa on ide kopd te ucenice, i tako.. al fil je bio pre 6 godina, na tv...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava Svilajnac
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung Galaxy Mini
Pozdrav drustvo

Radnja filma se odvija u Francuskoj, svi su u jurnjavi za nekim srebrnim/sivim koferom i poznati su glumci, opisacu jedan detalj iz filma - glavni glumac biva upucan u nogu i njegov kolega mora da mu izvadi metak dok ga je ovaj upucani navodio kako i sta treba da radi, kada je izvadio metak ovaj je rekao "onesvesticu se ako nemate nista protiv".
Film je skoro bio na "moja prva" televiziji, momci i devojke molim vas, potrazicu i glumce i dopisati ukoliko je potrebno samo da odgonetnem naziv filma jer mi je jako vazno...

Hvala u napred!
« Poslednja izmena: 18. Nov 2013, 02:30:32 od Trlle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Pozdrav drustvo

Radnja filma se odvija u Francuskoj, svi su u jurnjavi za nekim srebrnim/sivim koferom i poznati su glumci, opisacu jedan detalj iz filma - glavni glumac biva upucan u nogu i njegov kolega mora da mu izvadi metak dok ga je ovaj upucani navodio kako i sta treba da radi, kada je izvadio metak ovaj je rekao "onesvesticu se ako nemate nista protiv". Film je skoro bio na "moja prva" televiziji, momci i devojke molim vas, potrazicu i glumce i dopisati ukoliko je potrebno samo da odgonetnem naziv filma jer mi je jako vazno...

Hvala u napred!
Delije kao da je

Ronin (1998)

http://www.imdb.com/title/tt0122690/?ref_=nv_sr_2
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava Svilajnac
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung Galaxy Mini
Pozdrav drustvo

Radnja filma se odvija u Francuskoj, svi su u jurnjavi za nekim srebrnim/sivim koferom i poznati su glumci, opisacu jedan detalj iz filma - glavni glumac biva upucan u nogu i njegov kolega mora da mu izvadi metak dok ga je ovaj upucani navodio kako i sta treba da radi, kada je izvadio metak ovaj je rekao "onesvesticu se ako nemate nista protiv". Film je skoro bio na "moja prva" televiziji, momci i devojke molim vas, potrazicu i glumce i dopisati ukoliko je potrebno samo da odgonetnem naziv filma jer mi je jako vazno...

Hvala u napred!
Delije kao da je

Ronin (1998)

http://www.imdb.com/title/tt0122690/?ref_=nv_sr_2

Au nisam ocekivao ovako brzo, druze hvala ti puno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG KG 810
Da li se neko seca kako se zvala nemacka ili austrijska serija koja je isla valjda na kosavi ili mozda bk, o helikopteru za spasavanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Da li se neko seca kako se zvala nemacka ili austrijska serija koja je isla valjda na kosavi ili mozda bk, o helikopteru za spasavanje?

Да није ово http://www.imdb.com/title/tt0144061Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Davno sam gledao jednu komediju na BK televiziji..pa pretpostavljam da je film mozda osamdesetih,devedesetih.
Ne secam se puno stvari..Radnja filma se vrti oko neke mafijaske porodice koju ganja FBI.Tj oni valjda sumnjaju da ih oni ganjaju i da imaju nesto MOZDA koliko se secam protiv najstarijeg calana tj oca.
E sad kao ta mafijaska porodica se sastoji od oca i 2 sina.S tim da oni imaju jos jednog brata koji je retardiran i valjda ima neku prodavnicu (sa sitnim zivotinjiama ako nisam pomesao XD ).
Oni prave plan da njega gurnu u FBI kao insajdera i da on provali i ukloni dokaze ako postoje protiv njih.
E sad msm jos da ga oni nesto moljakaju na pocetku...ali to je sve sto se secam.

POMAGAJTE BRACO  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.