Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1073802 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ajd' da probam opet: http://www.imdb.com/title/tt0097000/

Citat
This is a weird and sometimes disturbing take-off on the beloved fairy tale. In this one, the main girl is far more whiny and petulant. She has a boyfriend (who is somehow able to come and go into the forest from the city with no visible means of transport) and she is able to communicate telepathically with the wolf.

S' tim da je film na Francuskom jeziku.. Ima tu jos par (20-30-ak ukupno sto sam nasao), al' ovo mi deluje najbilze tom opisu.. za trajler potrazi na YT-u, verovatno ima.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 07:26:13 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Posalji mi spisak i/ili link  tih 30-ak na pp
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 14:20:39 od Aswenio »
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
LG G2
Da neko ne zna naziv filma, gledao sam ga pre 2-3 godine. Radnja filma se vrti kako mi se cini oko nekog pisca koji nije uspesan i proba neku pilulu-drogu, koja mu uvecava moc zapazanja i pamcenja. Drug koji mu je dao umire, ubijaju ga i on pronalazi njegov stek u rerni tih tableta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Da neko ne zna naziv filma, gledao sam ga pre 2-3 godine. Radnja filma se vrti kako mi se cini oko nekog pisca koji nije uspesan i proba neku pilulu-drogu, koja mu uvecava moc zapazanja i pamcenja. Drug koji mu je dao umire, ubijaju ga i on pronalazi njegov stek u rerni tih tableta...
Da nije ovaj ? http://www.imdb.com/title/tt1219289/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
LG G2
Schevchenko svaka ti dala! To je taj. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
 1. neki lik pokusava da polozi test na faksu i noc pred ispit ukljuci vokmen i legne da spava verujuci da ce spavajuci nauciti sve. Ubacuje pogresnu kasetu I sve nauci pogresno. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

2. vrlo malo detalja se secam … neki klosar je uhvatio pacova ispod mosta I pojeo ga, e sad da li je zivog ne znam… valjda zivi u kanalizaciji film je iz80-tih ili 90-tih godina…

3. film je o nikoli tesli ali je nepoznat glumac nije petar bozovic, pocetak filma je teslino detinjstvo gde on kao klinac od 5 godina pravi crteze za letece balone na plin I secam se da silazi niz neke velike stepenice sa ocem ili majkom iz kuce, u sredini filma sedi u nekoj kafani i pije a u tom trenutku mu javljaju da mu je otac umro. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

4. decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.

5. zna li neko kako se zove kung fu film u kojem se pojavljuje neki lik koga navodno zovu romeo? A nije romeo must die , ovaj je bas stariji i pravi kung fu film bez poznatih glumaca u stilu 80-tih... u filmu skacu na neka isecena drvena stabla zakucana u zemlju I lete kao blesavi u nekoj sumi… glavni lik nosi plavu uniformu.

6. Jedan od madoninih filmova gde je ona kao zaljubljena u nekog tipa i ima probleme u ljubavi, mislim da se u filmu pojavljuje u crnoj rock koznoj jakni i nekim sheshirom na nekom vecem brodu (kruzeru) Moguce da je iz nekog spota…

7. Ovako secam se da se neki lik doselio u neki stan i 2 drugarice se takmice koja ce prva da ga osvoji, mislim da se tu potajno ubacila i mladja sestra od jedne drugarice... 80-te ili 90-te su u pitanju! Mislim da je neka komedija u pitanju, na kraju filma on razotkriva njihovu igru i odlazi iz stana...
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
6. Jedan od madoninih filmova gde je ona kao zaljubljena u nekog tipa i ima probleme u ljubavi, mislim da se u filmu pojavljuje u crnoj rock koznoj jakni i nekim sheshirom na nekom vecem brodu (kruzeru) Moguce da je iz nekog spota…

možda Očajnički tražeći Suzan
http://www.imdb.com/title/tt0089017/
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pisao sam nesto, ali sam vec nasao.Nema potrebe dalje da stoji
« Poslednja izmena: 13. Nov 2013, 04:41:42 od Aswenio »
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
LG G5
Odgledao sam mozda prvih 20ak minuta filma.
Radi se o tome kako neki lik zivi u vremenu od prilike 1800/1900. godine i neki (hajde da ga nazovem) madjionicar ga posalje u sadasnjost,lik se budi u nekoj zgradi u Americi (2005/6 godina),ne zna sta mu se desilo,u stanu zatice psa i nekog lika,koji pokusava da mu objasni sta se dogodilo,i  da je dospeo u buducnost.
Da,taj sto je dosao u sadasnjost je bio neki plemic,nosi kraljevsku nosnju i u pocetku izlazi da proseta psa po Njujorku, pas izvrsi nuzdu na zelenoj povrsini,zatim mu prilazi policajka koja tom plecimu pise kaznu zato sto nije pokupio to.
Toliko se secam,ako neko zna o cemu pricam neka pomogne,voleo bih da odgledam taj film.
Hvala u napred.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.