Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:30:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znam ni sam kakav problem imam.  (Pročitano 23036 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Imam samo neke poznanike i kolege sa posla( nazalost nemam koleginice, takav je posao).

jes ti rudar neki?
koji rudnik; mozda te znam...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Odličan predlog za putovanje! Ništa lepše po mom mišljenju a još si slobodan i ne fali ti keša. To sa komunikacijom može da se koriguje sa nekoliko čašica ili flašica alkoholisanih tečnosti... Smiley

Iskreno, ni ja nisam nešto komunikativan tip. Sada si me bacio u razmišljanje i mislim da 70-80% razgovora u mom životu provodim kao slušaoc. Retki su trenuci da ja, bez nekoliko flaša ili čaša Smiley brbljam kao navijen. Znači nisam tip koji započinje teme.
Naravno, to mi je uvek bio problem sa devojkama koje "nosom paraju oblake" ili i one nisu komunikativne, i tu sam skoro uvek dobio korpicu. Smiley
Ali, kada naiđeš na onu brbljivu, ništa lepše... Smiley

P.s. Samo da napomenem. Nadam se da nisi tip koji samo puca na "top" devojke. Po meni je to još gore za nekog ko nije komunikativan. Sretao sam ljude koji nisu neki frajeri, mangupi ili šta već, koji samo uzdišu za "najboljim" cicama, ne prođu nikad i opet forsiraju tu "top" logiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Nokia N97 Mini
Odlican vam je taj predlog za putovanje, ja mnogo volim da putujem. Cim nadjem slobodnog vremena otputovacu negde a i vreme je sve lepse i lepse... Mnogo se lozim na letenje, pa mi pada na pamet da mozda ako mi vreme i finansije dozvole odem na paraglajding obuku.  Smile
Ma meni je samo da nekako skinem tu "teskobu" sa vrata, taj osećaj tuge... Dobro ja funkcionišem ovako, ali u sebi sam nekako ... nailaze mi ti periodi kada previše razmišljam ... A tu je i jedna devojka koja mi se mnogo svidja, iz susednog je grada i išli smo na faks zajedno, dopisivali smo se i dogovarali se da izadjemo na pice ali sam nekako izgubio kontakt s njom i to me je dokusurilo baš... Našao sam je na face-u i addovao ali me nije prihvatila  Smile Stvarno ne mogu da shvatim zašto a garantujem sad kada bih je sreo prva bi mi prišla i javila bi mi se i popricali bi.  Smile
Ma uglavnom ne prilazim devojkama u kafiću jer jednostavno mi izgleda kao da su totalno nezainteresovane za mene a i ne znam šta da kažem... Jedino znam ono: "Ćao ja sam ... " i šta posle toga? šta da joj kažem?  Smile A i kada je pravi trenutak za prilaženje?
Možda je foto-mann upravu, možda bi mi pomoglo par čašica ali ja baš nebih da se navikavam na alkohol. A i ja  70-80% razgovora provodim kao slušaoc i mislim da mi to ne valja.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2015, 21:50:01 od Mfly92 »
IP sačuvana
social share
Mfly         [img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Nokia 
Munkin predlog je naravno sjajan, a takođe kao razrada te ideje mogao bi da se posvetiš i nekom drugom hobiju. Uglavnom udruženja hobista okupljaju slične ljude koji žele nova poznanstva a imaju zajednički hobi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Našao sam je na face-u i addovao ali me nije prihvatila  Smile Stvarno ne mogu da shvatim zašto a garantujem sad kada bih je sreo prva bi mi prišla i javila bi mi se i popricali bi.  Smile
Ma uglavnom ne prilazim devojkama u kafiću jer jednostavno mi izgleda kao da su totalno nezainteresovane za mene a i ne znam šta da kažem... Jedino znam ono: "Ćao ja sam ... " i šta posle toga? šta da joj kažem?  Smile A i kada je pravi trenutak za prilaženje?

a zasto mislis da bi ''garantovano'' to uradila?  Smile
realno, otkacila te na fin nacin...bila je kulturna...i ako je imala, u medjuvremenu je izgubila interesovanje za tebe.
tebi bi bilo bolje da budes ''neprirodan'' sa zenama posto nesto ne trsis mnogo kad si prirodan slozices se.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Da sammusko ja bih zenama samo govorila kako su prelepe  Smile realno to je dovoljno.. ako ti se svidi faca lika koji ti to govori ili ako je na prvu loptu sarmantan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
adonisi trse bez obzira sta govore. cak im cesto zene kazu: ''e samo cuti tu i budi lep..'' i opet dobiju secera.
isto i muskarci visokog drustvenog statusa.

mi ''zakinuti'' moramo pricom da se uvucemo zenama u gacice.

to: ''tako si leeeeepa..'' prolazi samo kod onih koje su jako nesigurne u sebe i nisu nesto lepe. one zaista lepe znaju da su lepe jer imaju kuci ogledalo. a njima je dokurcilo da im muskarci stalno govore ''tako si lepaaaaa''. onda kad ova pita ''jel tako?'' najcesce ide ''daaaaaaaa, imas tako lepe ociiiiiiii'',
''pa i ona tamo ima lepe oci sto ne odes sa njom da pricas?''
''da ali ti si bas, bas lepaaaaa''.
...

te ''lepe'' treba bockati (nikako vredjati) a ne uzdizati na pijedastal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 

Onda kupis obucu koja ne propusta vodu i ranac da u njega spakujes sve sto si u zivotu mislio da ne sluzi nicemu i nikome ne treba.

Onda se prijavis tim tamo ludacima koji jedva cekaju da bacaju razne nesrecnike po sumama i gorama .. i skapiras da se prijavilo jos 30 takvih pogubljenih kao ti. Mnogi od njih imaju sise i vaginu. I takodje nemaju pojma sta da kazu kad postave usta u polozaj za izgovaranje reci.

ahahaha funny 'cause it's  true  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Svaka zena zeli da bude lepa nekome ili svima u zavisnosti od toga kako gleda na svet i na zivot. To nije odraz nesigurnosti uopste, a cak i da jeste, nesigurnost je u ljudskoj prirodi i ona se gradi a i lako se poljulja opet u zavisnosti od zivotnih okolnosti.
Te sto "znaju da su lepe jer imaju ogledalo" cesto su potpuno pogresan izbor za mnoge muskarce. Jer odbijaju svojom samouverenoscu koja nije nesto sto neminovno mora i treba da se baca u lice ili koristi kao stit kad se ljudi prvi put sretnu u cetiri oka.
Sve mi se vise cini da vi muski pocinjte da posmatrate devojke kao neke azdahe koje pucaju od samopouzdanja i samozaljubljenosti. Nije vam to bas pametno.. vecini takvih to je samo maska. Mi smo svi uglavnom jednako nesigurni i blentavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Da sammusko ja bih zenama samo govorila kako su prelepe  Smile realno to je dovoljno.. ako ti se svidi faca lika koji ti to govori ili ako je na prvu loptu sarmantan.
У свакој жени се може наћи љепота. Под условом да Бог није у потпуности био шкрт кад је дијелио дарове.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:30:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.