Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:38:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne volim izlaske  (Pročitano 11023 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
Mislim da bi bilo dobro da se osobe koje ne vole takav nacin zivota upoznaju i druze, jer smatram da ze zivot bez izlazaka mnogo kvalitetniji.
Zavisi sta smatras pod "izlasci"...

Inace kao i svaki drugi koji je dosao da prica o svom nacinu zivota kao "uber", strasno si iskljuciv.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Karakterise iz prostacko i huligansko ponasanje, konzumiranje svega i svacega, podloznost svim vrstama poroka, siledzijsko ponasanje, zavist , pohlepa,

ne ne...pogresio si...totalo si pogresio....

karakterise ih pice sa drugarima...uz cavrljanje o fudbalu..politici ..motorima...zenama...i o bilo cemu...
koja partija...bilijara...pikada....pa i koja partija bele...

malo basketa...stonog tenisa..i tako...

ili obicno sjedenje i blejanje u svom omiljenom kutku omiljenog kafea...
uz kafu i par pelina i mineralnu i novine ...tiket i teletext... Smile

msm to je sto se tice "dnevnih izlazaka"..mada ne kapiram to...
dnevni izlazak... Smile
nije to izlazak..nego nesto savim uobicajeno i nesto normalno...sto se inace zove -  slobodno vrijeme.. Smile

a kao... ti nocni izlasci.... Smile
to ne mora da bude zadimljena kafancuga ili neka seljacka klubcina ili diskoteka... Smile
moze to da bude fin restoran...sa prijatnom atmosferom..ispunjen kulturnim i normalnim  ljudima... Smile
ili fin klubic sa dobrim pivom ...i finom zivom svirkom...i tako dalje - da ne nabrajam...

u sustini nije vazno gdje si -gdje ces izaci ..
ako si sa pravom osobom..svako mjesto je pravo mjesto... i tu ces uzivati... Smile

a sem toga anea ti je lijepo rekla..
imas koliko hoces  opcija.....
recimo...kupi sebi fotic...idi slikaj...
kupi stap za pecanje i izvadi dozvolu i idi pecaj...
upisi se u izvidjace..u planinarski klub....upisi kurs samodbrane...
upisi casove plesa..recimo salsa je kull...( mozda ces upoznati neku dobru djevojku)  Smile
 i tako...dalje... Smile

sve od toga je mnogo ljepse..nego  sjediti u kuci...i mrziti cio svijet... Smile
jer kad izmrzis cio svijet..ostajes onda sam sebi..i pocet ces i sebe da mrzis... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Nokia 
ja sve to i radim, i jos mnogo toga (jedino ne znam da plesem), zato mi i nije jasno kako vecina mladih nema nikakva interesovanja sem tih izlazaka. Nisam nameravao da ja budem primer, ali kad vec tako ispada, da znate da meni godinama nije bilo dosadno, savrsenomogu da fungcionisem, a na srecu imam nekoliko prijatelja koji mnogo vise od mene ne trpe izlaske i kafane.

Ne pricamo ni o kom pojedinacno, vec diskusija treba da obuhvati sve i da pokaze da postoje i druge stvari u zivotu.

Umesto da se u tom smeru vodi diskusija, ispada da ja lecim nekakve frustracije u ovoj temi, ali moram da vas razocaram, neka svi koji izlaze imaju samo 10% mojih interesovanja i verujte da bi mesta za izlaske brzo bankrotirala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
Pa, na šta se onda svodi društveni život?  Smile Ćaskanje za vreme ručka sa mamom i tatom? Ispovedanje sobnom fikusu? "Druženje" sa internet prijateljima?  Smile Mislim, čak iako odeš kod ortaka/ drugarice na neki kućnu bleju, ili na slavu kod tetke, i to mu dođe neka vrsta izlaska  Smile

Nije mi jasno o kakvom izlasku govoriš, nisi pojasnio, mislim deluje kao navijanje za neki scenario tipa Into the wild

Pojam izlasci je vrlo jasan, misli se na odlazak u kafic, diskoteku... ili tzv. privatne zabave, to nije odlazak kod prijatelja, vec pravljenje atmosvere kao u kaficima i diskotekama. Izlasci su uglavnom nocni, ali sve cesce i dnevni, koji se sve manje po nacinu ponasanja ucesnika razlikuju od nocnih. Karakterise iz prostacko i huligansko ponasanje, konzumiranje svega i svacega, podloznost svim vrstama poroka, siledzijsko ponasanje, zavist , pohlepa, zelja da se nekom kreira zivot.
Dao sam vam neka osnovna objasnjenja, pa neka svako bude iskren prema sebi i prizna kakva ga okolina okruzuje i kakvo je zaista njegovo drustvo.
Odlazak u goste ili neki pozitivan vid druzenja ne spada pod pojam izlazaka, Anea je odlicno opisala pozitivne nacine druzenja i trosenja slobodnog vremena.

Koliko vas ima neki hobi? na celom forumu mogli bi se na prste izbrojati.

Hvala na pojašnjenju... ali za mene je izlazak i odlazak na kafu ili šetnja po gradu sa nekim, bilo šta što radim vanka u društvu, odnosno van svoje kuće. Ti ovde pričaš o žurkama. Ne odgovara ti atmosfera? Preseliš se na mesto na kom ti odgovara. Meni se čini da tebe ovde bode to društvo koje spominješ, a to je stvarno bezveze, jer ono, kontam već u nekom kasnijem periodu adolescencije čovek probere ljude oko sebe i ciljano bira u čijem mu je društvu najprijatnije. Mislim, kad si mlađi, izlazi se i u većim grupama, sa svim i svakim, ali ja verujem da normalni ljudi, msm ljudi koji dovoljno cene sebe i svoje vreme nisu toliki mazohisti da odu na žurku gde ne podnose persone oko sebe i njihovo ponašanje, kakvo god bilo, razulareno, iritantno, huligansko. To bi trebalo da bude neka definicija izlaženja sa prijateljima, dakle sa osobama sa kojima ti je lepo, teško da u društvu prijatelja može konstantno da ti bude dosadno i nepodnošljivo, jedino ako vam zabavu ne pokvari neko levi, nepoznat, a to ubrajam u tu "atmosferu", odete na drugo mesto.
Što se te atmosfere tiče ( mislim nepoznate ljude oko tebe koji besne), tu ne možeš ništa da uradiš (ua splavarski bludnici  Smile) ali te niko ne tera da provodiš vreme tamo gde ti ne prija, i teško da bi te samo zbog toga što izbegavaš npr. klabing Smile neko ocenio kao nenormalnog, neuklopljivog, kako bilo u lošem kontekstu. Da bi te porodica i pravi prijatelji ocenili kao takvog zbog tog neizlaženja morao bi dobar deo vremena da provodiš među 4 zida  Smile Fora je u tome što nekad moraš da učiniš ortacima, da to tako nazovem, i da ako im je baš želja, zarad njih jedno veče, lupam, odeš u Braun, iako ne voliš to (meni se od istog povraća) njima za gušt. Oni će neki naredni put sigurno otići sa tobom na pecanje, planinarenje, ili šta već, to se zove uzajamno poštovanje i uvažavanje (ako se i samo ako, radi o ljudima do kojih ti je stalo), i sigurno te ne bi zvali da izađeš sa njima da im nije stalo da si tu. Sad, svakome može da se desi da se napije, da sjebe nešto iz x razloga u toku izlaska, ali ja verujem da se sa tim huliganima, uživaocima opijata i sl. likovima druže ljudi istih profila, bilo da se otvoreno isto tako ponašaju, bilo da svesno ili nesvesno priželjkuju da rade sve to što i oni Smiley

Btw, ovo za hobije, verujem da 90% ljudi na forumu ima neki, nadam se da pod tim ne podrazumevaš skupljanje markica, grnčarstvo, lov na divljač. Bilo da je neki sport, teretana, trčanje ujutru, čitanje knjige, gledanje filma, kopanje recepata pa pokušavanje da skuvaš nešto dobro, bilo šta što ti prija, što nema veze sa poslom i ispunjavanjem fizioloških potreba, pa u krajnjem slučaju i piskaranje na forumu  Smile
Ali to je nešto lično, ne vidim kakve veze ima sa izlaženjem, osim što, aj da kažem gradiš sebe kao ličnost, što može da ti pomogne prilikom te straaašne socijalizacije  Smile

edit: ne videh post ispred, ajde ako si pokrenuo temu i isključio sebe iz nje  Smile, ovo moje važi uopšteno, za sve koji se pitaju nešto u vezi toga  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2015, 00:27:52 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Volim da izađem na neku punk, rock ili grunge svirku i to samo ako je uživo muzika..
Ali i volim da izađem i na neka tiha mesta sa najboljim ortakom ono opuštencija..
Ali i dalje ne kapiram ljude koji izađu samo da se napiju o.O
Ja sam hardkor, kad izađem pijem kolu xD
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Da dodam, ne propada nam nacija zbog matorca na ekseru koji ispipava plesačicu, ili dva navarena srednjoškolca u delirijumu nasred tog istog Brauna. Toga je bilo od vremena pa do sada, svuda u svetu. Zovu se klaberi  Smile ( i nisu svi takvi, samo su ovi bučniji i uočljiviji  Smile)
« Poslednja izmena: 17. Jan 2015, 00:39:04 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Nista normalnije i pozeljnije od izlaska sa prijateljima na neko mesto gde vam je svima prijatno..da se ispricate, smejete, sprdate pa i upoznate sa drugim ljudima. Koliko cesto.. nebitno. Jednom u par meseci svi mogu da se druze uz muziku i ples. Alkohol je potpuno nebitan. Uopste ne razumem ljude koji ne vole da izlaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
koliko sam razumeo za te izlaske treba da se izađe napolje ?!     Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Mišu, jel prekasno da se prebaciš na studije psihologije? Smile

Citat
jer kad izmrzis cio svijet..ostajes onda sam sebi..i pocet ces i sebe da mrzis...

Šta je u tome loše? Smile

Tema: I dalje ne razumem šta je taj "spoljni svet" koji svi ovde pominjete Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
Mišu, jel prekasno da se prebaciš na studije psihologije?

Fani, rili fani...  Smile Nije kasno da je upišem, ali fani, rili fani...  Smile

Citat
Citat
jer kad izmrzis cio svijet..ostajes onda sam sebi..i pocet ces i sebe da mrzis...
Šta je u tome loše?

Kako kakiš  Smile

Nego, nisi razmišljao da odeš na neku igranku u  Domu vojske/ mesnoj zajednici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:38:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: izlaske volim

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.