Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NE pametnim brojilima za struju!  (Pročitano 6869 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
Znaci, poslao si mi linkove za 2 sajta sa teoreticarima zavere... Woow... kakav dokaz...

Da i oni ne tripuju da su reinkarnacija Tesle?

Imas gomilu tih tekstova na engleskom pa ukucaj odrednicu i trazi sama (da li je ovo zaverenicki sajt?http://glitch.news/2016-07-28-your-smart-meter-is-emitting-cancer-causing-radiation.html)

Mene zanima pre svega da li je tacno da ti strujomeri rade non-stop ili se aktiviraju samo jednom mesecno da posalju signal EPS-u kao sto bi bilo logicno? Zasto moraju da komuniciraju sa svim elektricnim uredjajima u stanu 24h...?

Tesla je covek koji je izmislio bezicnu tehnologiju i 21. vek. Ala ga je opravio, svaka mu cast. Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2016, 16:37:20 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Nema tu gomile tekstova... to je par tekstova koji se vrte u krug...

Ako ti mislis da je to istina, ok... ali kao i u slucaju gripa, budi pristojan i nemoj svoju bolest da siris dalje Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pravilna studija bi bila da ljudi i ne znaju da je ugradjen brojac.

Odnosno plus kontrolna grupa: da im ugrade obican brojac pa da vide dal nesvjesno foliraju.

Pa se uporedi zdravlje i prijavljivanje simptoma u Test i Kontrolnoj grupi.

A ne ovako znaju, pa su pod sugestijom da imaju neki simptom. Narocito psihicke su subkektivne, kod zna od cega je.

Radijacija koja ce ti uzrokovsti rak, nije nesto sto ti mozes da osjetis kao bol u grlu k sl.. Nego samo kod nekih ljudi za mnogo godina rak.

Opet kazem mangnetno zracenje (trafo stanica) i radioaktivno (gromobran) nisu jedno te isto..
Razlicite efekte ima.
Ko to ne zna kao ove gospodje, ne moze da pise toboze ozbiljne studije.

Licna iskustva i utisci nisu studija. Studija je statisticka analiza velikog broja strucno pregledanih ljudi, i kontrolne grupe.

I dalje neubjedljivo za moj ukus.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2016, 17:57:11 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
A ne ovako znaju, pa su pod sugestijom da imaju neki simptom.

Pa i ne znaju...ne zna se da li ta cuda zrace neprekidno ili samo kada se cita struja, rekoh vec.

Mikrotlasno oruzje koristi americka vojska za mucenje zatvorenika u Gvantanamu. Svima nama smeta svakodnevna radijacija iz mobilnih telefona, pre svega tako sto povecava nivo kortizola, a onda i kao fizicki bol u odredjenom delu tela. Evo meni je pocelo da smeta i kuciste kompjutera, da ne kazem sta me trenutno konkretno boli. Ovaj svet lagano plovi ka vojoj neumitnoj propasti. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Zanimljivo je koliko malo strucnih tekstova, uopste na netu ima da pokrivaju temu zracenja npr. wifi i sl. Mozda gresim ali tako deluje. Naravno, sve je to "slucajno", kao i sve sto se danas desava je "slucajno" : )))
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
na prvim mobilnim telefonima u usa je stajao znak da je koriscenje stetno po zdrvalje...

kao sto sad stoji na cigaretama...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ja ne znam kako vi prezivljavate u ovom uzasno opasnom svetu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Ja ne znam kako vi prezivljavate u ovom uzasno opasnom svetu...

Vreme je da se vratimo osnovnim vrednostima, zena da chuva decu i bude lepa a mushkarci da love nosoroga kopljem iz blizine...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
A ne ovako znaju, pa su pod sugestijom da imaju neki simptom.

Mikrotlasno oruzje koristi americka vojska za mucenje zatvorenika u Gvantanamu.  

Koji ce im kurac da trose pare na tehnologije, kad mogu covjeka lijepo fizicki da muce. Mislim grozno, ali motka je najefikasnija.

Mislim volis da vjerujes u neke ekstremne zanimljive price, a surova realnost je jednostavna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
opasna su ..posebno ako ti sam sebi ne popisujes stanje i ne slikas brojilo...
a ako te pri tome  ... na zub uhvate popisivaci...
pa ti svaki mjesec dodaju 200- 300 kilovata...  Smile Smile Smile
popisivaci takve vrste se nazivaju elektro-olos  Smile

sto se tice elektromagnetskog zracenja...
naravno da postoji opasnost od te vrste zracenja ..
ali postoji takva opasnost i od svakog elektricnog aparata... Smile

a s obzirom da smo svi okruzeni el aparatima po citav dan...i da se na velikoj vecini ne manifestuju nikakvi simptomi zracenja...(bar ne vidno  Smile )
jer ti aparati i njihovo zagrerajavanje(svako tijelo je sacinjeno od atoma a pri kretanju atoma dolazi do zagrejavanja atoma i onda dolazi do isijavanja energije u ovom slucaju dolazi do elektromagnetnog zracenja  Smile)
ne stvaraju dovljno energije..po kvantu...(cini mi se da je kvant odgovarajuca mjerna jedinica  Smile ) da bi stvorili neko ozbiljnije zracenje...
i zbog toga  smatram da je ipak mnogo opravdanija fobija od elekto-olosa nego od elektromagnetskog zracenja  Smile

mada mnogi aparati novije generaije imaju integrisanu zastitu od elmagnetnog zracenja...

a to mozes i sam sebi napraviti  Smile

recimo kupis sterc foliju i alu foliju..onda se zamotas alu folijom pa umotaje ucvrstis strec folijom  Smile
i neas brige  Smile
jest da cete ljudi malo cudno gledat  Smile ali sta te briga - sta budale misle  Smile
..zastita je najvaznija  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2016, 09:42:19 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.