Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Не новом задуживању код ммф-а  (Pročitano 6113 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
Sad vidim u kolikim smo mi govnima kad trazimo zajam od 3. milijarde $. Smile Smile
Pa i nismo najgori, Rumuni traze 20 milijardi, ali evra...ono jeste da je Rumunija veca od Srbije...ali i Madjari su zestoko u govnima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Sad vidim u kolikim smo mi govnima kad trazimo zajam od 3. milijarde $. Smile Smile
Pa i nismo najgori, Rumuni traze 20 milijardi, ali evra...ono jeste da je Rumunija veca od Srbije...ali i Madjari su zestoko u govnima...
А ми морамо да будемо будале па да идемо куд сви ту и ми?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
А ми морамо да будемо будале па да идемо куд сви ту и ми?
A sta ti predlazes, ko ce da nam pozajmi novce...
Ne radi se ovde o tome da mi negde idemo, vec da drzava nema para da pokrije troskove...ne znam sta ti nije jasno... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne radi se ovde o tome da mi negde idemo, vec da drzava nema para da pokrije troskove...ne znam sta ti nije jasno...
То ми није јасно.Како може да нема новца...Где је новац од продаје како фирми тако и земљишта како Мишку тако и Словенцим,Хрватима и другима.Јел ми то продајемо или дајемо за џабе..Мени само није јасно где су новци?

Citat
A sta ti predlazes, ko ce da nam pozajmi novce...
Ја предлаежем да се мало боље улаже тај новац а не да се расипа...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Niko, ne znam da li si pratio ali ovde nije rec o tome da drzava pokrije troskove... sinoc rece Dinkic da su te pare garant koji ce da stoji ako firme ne mogu da pokriju potrazivanja banaka kod kojih su se zaduzili... drugim reci, od ovih para ce ppomoci i jadnom Miskovicu da poplaca svoje duznicke obaveze, a sve pod izgovorom da njima Miskovic nije bitan i da ne stite njega ali moraju masu zaposlenih u njegovim firmama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
Ma znam ja o cemu je rec...samo sam hteo to da malko uprostim... Smile
A sta je to sto si ti napisao nego krpljenje rupa koje drzava treba da krpi, a za to nema para... Smile

@Joca_jox
Ne znam kako moze da nema...ali vidis da nema... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
A sta je to sto si ti napisao nego krpljenje rupa koje drzava treba da krpi, a za to nema para... Smile

Slazem se, ali mi reci gde je to zakonsa obaveza da drzava krpi rupe privatnika? Nigde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne znam kako moze da nema...ali vidis da nema...
Nevidim...Novaca ima ali na nekom drugom mestu su  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50

Slazem se, ali mi reci gde je to zakonsa obaveza da drzava krpi rupe privatnika? Nigde.
E to vec ne znam...sto rece ti moraju da zastite sirotog Miskovica, jebem li ga ali tako je...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
A vidi sad ovo...

"Stabilnost budžeta uz pomoć MMF-a"
18. mart 2009. | 10:54 -> 13:45 | Izvor: B92

Beograd -- Vlada u pregovorima sa MMF-om razmatra mere štednje budžetskih izdataka, ali će pre svega će nastojati da zaštiti siromašne građane, kaže premijer Cvetković

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio na Sedmom poslovnom okrugom stolu sa vladom Srbije, da se pripremaju mere prema kojima će teret ekonomske krize najviše morati da podnesu bogatiji građani.

Premijer Cvetković je rekao da se, na osnovu priliva novca u budžet u januaru i februaru, može zaključiti da će priliv u budžet u ovoj godini biti manji od planiranog. Za pokriće budžetskog deficita biće potrebno od milijarde i dvesta miliona do milijarde i po evra.

"Mi nastojimo da se, u okviru stavki koje su predviđene, držimo principa solidarnosti i obezbedimo da se plate i penzije ne smanjuju, da dođe do određenih prebacivanja većih troškova na one bogatije, a da siromašniji budu zadržani," kaže premijer Cvetković.

U lokalnim samoupravama mogu da se postignu najveće uštede kaže premijer, ali naglašava da štednja može da se sprovede smanjenjem troškova za putovanja, nabavku vozila i troškova reprezentacije. On je naveo da budžetski deficit neće biti ispod tri odsto, ali da će Srbija u 2009. morati da obezbedi značajna sredstva za pokriće tog deficita i plaćanje rata dospelih kredita. Najavljene su i podsticajne mere za oživljavanje srpske privrede. One podrazumevaju podsticaj domaće tražnje, samim tim i proizvodnje i to kroz subvencioniranje dela kamatne stope.

"Dogovoreno je sa bankama da bi krediti mogli da se obezbede za te namene, po kamatnim stopama negde oko 5,5 odsto, što je uključilo jednomesečni euribor, plus između 3 i 3 i po odsto. Na taj način su obezbeđene, za ove uslove, veoma povoljne kreditne linije koje su stavljene na raspolaganje građanima," napominje Cvetković

Premijer kaže i da se u ovoj godini ne očekuju dramatično veći prihodi od privatizacije, tako da će Srbija morati da traži dodatna sredstva od Svetske banke i evropskih finansijskih institucija, ali i da uzme komercijalne kredite.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.