Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne mogu vise...  (Pročitano 2719 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
To je faza kroz koju prolazi vecina tvojih vrsnjaka... I ja sam se tripovala da sam debela (i onda kad sam bila najmrsavija),ruzna itd... to ti je pubertet.

Mislim da je najbolje da volis i prihvatis sebe onakvu kakva jesi jer ce te onda i
svi ostali vise ceniti.Ok je ako hoces da promenis svoj izgled,osisaj se drugacije,
nabaci par trendy krpica i sto vise izlazi!Upoznaces razlicite ljude i shvatices da svi imaju probleme kao i ti,probaj da razmisljas ovako:'vazno da sam prava i zdrava!'
Razmisli malo,mozda ce samo jedna mala korekcija uciniti da se osecas mnogo bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola V3
ma nebrini uopste sve to prolazi tek kasnije ces i sama videti da to nije tako strasno , ajde bre kakav solarijum imam drugaricu koja ima osetljivu kozu pa je od solarijuma morala na transplataciju koze , jreme za lice ok . drz se idi na bazen izlazi druzi se sa nama na bureku {pozdrav svim burekdzijama  Smile} i bice sve ok veruj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel One Touch
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga Marijana,osim tretmana lica,u slucaju da imas problematicnu kozu,solarijum,farbanje kose i ostale kamuflaze ti zaista ne trebaju,jer imas mladalacku svezinu!!!
Te stvari sluze za kamuflazu godina,a to ti sad ne treba,osim ako ne zelis da se zalecu na tebe kojekakve chiche i likovi koji se loze da te prosetaju da bi sebi podigli cenu,jer setaju napucanu devojcicu!
Nije fazon biti ista kao sve druge,fazon je pronaci sta tebi bas odgovara,svoj sopstveni stil,a da to nije nesto nakaradno.
Takno nesto je najteze postici,jer mnogi nemaju shlifa za tako nesto.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
Bez ikakve uvrede ili da nesto pogresno shvatis, ja mislim da si ti jedno razmazeno deriste koje je raslo (i raste) uz spanske serije i slicnog djubreta kojima nas svaki dan zatrpavaju...
Moj ti je savet da provodis sto manje vremena pored TV-a, racunara (koliko je to moguce) i da se malo socijalizujes, da se druzis, da vidis da oko tebe ima gomila mladih koja je u istoj situaciji, koji imaju slicne probleme, koji nisu zadovoljni ovim ili onim, koji od silnog "nerada" i "dosadjivanja" zapravo ne znaju sta ce sa sobom (a i kako bi), koji furaju pink fazon "in" & "out", lagodnog, lezernog, fino upakovanog bezbriznog zivota na ledjima roditelja ili sponzora, koji misle da se svet vrti oko njih i da svi oko njih treba da im udovoljavaju i da ih zadovoljavaju na ovaj ili onaj nacin...itd, itd...Neki od njih "padnu" isto kao i ti u "mrtvo more" i udave se, a neki zgrabe svoj zivot u svoje ruke i bore se, ucestvuju u njemu, uticu na njega, kreiraju ga...ne kukaju, ne jadikuju, i neopterecuju se kompleksima i slicnim glupostima...to je samo tesko breme koje te usporava i pritiska, kakva god da si osoba.

Osvesti se, devojce, i pocni da ucestvujes u svom zivotu, a ne da ga posmatras sa tribina, sa strane...Te gluposti u fazonu "bice sve u redu, samo se ti opusti..." su kojestarije...jer istina je da nece biti sve u redu (naprotiv, bice sve gore) ako se ti ne potrudis i ne zgrabis taj svoj zivot u svoje ruke i ne raskrstis sa sobom cinjenicu da ne treba da budes onakva kakvom te drugi teraju, vec kakvom ti zelis sebe i sto pre prihvatis cinjenicu da na sebi upravo ti moras da radis (a ne drugi) i da od jadikovanja i kukanja, samoce i usamljenosti, zatvaranja u sebe i bekstva od zivota nema apsolutno nikakve korsiti...

E,a kad se oslobodis glupih i uzasnih predrasuda i kompleksa o fensi zivotu, ribama, muskarcima, kulama, gradovima, jagtama, vilama, zadovoljstvima, nezadovoljstvima, sminkama, maskama, solarijuma, depilacija, ogromnih sisa...bla, bla, bla...onda ces da shvatis da ovaj zivot zapravo i nije tako los, i da je lakse biti ono sto jesi, prirodan, normalan i obican...i da ce te ljudi zeleti i ceniti bas takvu.

U suprotnom, nemoj da se zavaravas, sledi ti do jaja depresija i ko zna koja mracna strana zivota...jebiga.

U zdravlje, i nemoj da se vredjas molim te, tu gde si ti sada, svi smo mi na ovaj ili onaj nacin bili...sa distance od plus 13 godina zivota u odnosu na tvoj, to izgleda tako smesno da ne mogu ni da ti iskazem...zato, gore glavu, i zivi taj svoj zivot, ne traci ga.  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ako već nisi rođena sa talentom kvalitetnog odnosa prema sebi i životu,onda na tome moraš da radiš,ako ne misliš da mladost,a samim tim i čitav život koji je samo tren,provedeš u ojađenosti i sopstvenom paklu.uvijek se rastužim kada vidim da je neko spreman da najveći dar,a to je život,tako olako odbaci.biti nesposoban vidjeti smisla i ljepote u sebi i oko sebe je najveća kazna na koju osuđujemo sami sebe.beskrajno mi je žao što tako razmišljaš,ali se nadam da u tebi čuči ratnik koji se ne plaši da živi.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Oh yeah ... she's back. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
bre dete nije to nista strasno batali solarijume i gluposti samo ce da navuces neku koznu boles, na kraju krajeva ko ti je rekao da si ruzna . procitaj " ruzno pace ". memoj da plasis ljude ovakvim naslovima
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Коме ли, овде, пишемо када аутора теме нема од 31.07.2006. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
majke mi Smile
ajmo dalje :ballbounce2:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.