Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:04:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne mogu vise...  (Pročitano 2727 puta)
08. Jul 2006, 10:46:31
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja imam svega 16godina,i uopste nisam zadovoljna sobom,ali UOPSTE.Pocela sam da izbegavam drustvo,da se povlacim u sebe,nocima razmisljam "da li cu ikada biti zadovoljna sobom?".Kada bi roditeljima predlozila neku promenu oni bi rekli "to tebi uopste ne treba" ili "to je luksuz.."(a ja smatram da je to sasvim normalno pogotovu sta danasnje devojke sve rade)...Imam utisak da me niko ne razume,da niko nece meni nesto da ugodi...Mnogo puta sebi kazem "ima i gorih!",ali ne mogu vecito time da se tesim!Ne znam vise sta da radim...poslednjih meseci na zivot sam pocela da gledam kao veliko mucenje,postala pomalo nepodnosljiva...Ne znam da li je u meni problem,ali ako ovako nastavim smatram da cu poludeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung G810
Ja mislim da je to neka prolazna faza, tipicna za tvoje godine...
Na koje promene mislis?
Sve ce bit OK...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve ce bit OK...
Ja mislim da nece..
Mislim na farbanje kose, tretman lica,da idem u solarijum(da li je to TOLIKO strasno i luksuz?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung G810
Niti je strasno, niti je luksuz... Stoji da skoro svaka devojka radi nesto od toga...
Ja sam isao u solarijum...

Nije problem u tebi, ni u tvojim roditeljima... jednostavno, zivimo u takvom drustvu gde se sve vise cene vizuelne vrednosti, a pogotovo kod devojaka...
Muskarci su delimicno krivi zbog toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
@Marijana999

ОК, једну ствар мораш да знаш. Никада нећеш бити задовољна собом. Ма шта да урадиш, ма који третман да примениш, увек ће бити још нешто што ћеш пожелети да промениш. Без бриге, то је сасвим нормално за нас, жене.  Smile

Ипак, мораш да научиш да поштујеш и волиш себе, и то не само своју личност, већ и своје тело. Нико није савршен, нити ће икада бити. Уосталом, права лепота долази изнутра, спољашњост је само амбалажа.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da,znam da cu uvek biti nezadovoljna zbog necega,ali zasto da nesto ne uradim cime bi bila zadovoljna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
Па, свакако да можеш да урадиш нешто за своју душу, само је битно да се не оптерећујеш тиме. Не морам да ти причам да си још увек млада, имаш тек 16 година, и још ће се гомила ствари променити код тебе... Нарочито око лица.

Конкретно, соларијум. ОК, "то све девојке раде", али то баш није најздравије решење... Много би здарвије и ефикасније било да "боју на'ваташ" тако што ћеш, нпр да играш тенис или да идеш на базен предподне или предвече.

IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
jos si mlada,mozda cak i za farbanje kose...gledaj to ovako,imas prirodnu i neostecenu kosu,bez potrebe da koristis skupe sampone i pakovanja,uz potrebu redovnog odlaska kod frizera  Smile

tretman lica je poreban,to bi mogla izvesti jednom u nekoliko meseci,tako da to nije luksiz,a za solarijum? pa ja i dan danas ne idem. nije to zdravo za kozu. da bi dobila i odrzavala boju moras se stalno prziti u onom sanduku (bila samo jednom i mislila da se ono cudo nikad nece otvoriti  Smile),bolje odi do bazena sa drustvom,to cete ujedno opustiti.  Smile
razmisljaj malo o nekim drugim stvarima,nadji nekog decko koji ce ti stalno govoriti da si divna onakva kakva si

generalno si nezadovoljna sobom zato sto si u tim godinama-to sigurno,ja sam tada bila nepodnosljiva.svaka sitnica na mom telu mi je smetala.proci ce to.
ako tvoji kazu da je za to luksuz i da ti trenutno to nije potrebano mozda su u pravu.imaces vremena kad to raditi,pa ce ti dosaditi Smile ne znas sta raditi? pa nista,dok jos malo ne poodrastes  Smile i pocnes zaradjivati,onda ce sve biti o.k. sve ce doci na svoje mesto.

nemoj se zbog takvih sitnica zatvarati,jer si prijateljima potrebna zato sto im tvoje drustvo prija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

vazno je i da ne mislis da je nesto super samo zato sto to sve devojke rade...

eto ja se farbam, ali samo zato sto sam po naslednoj liniji vrlo rano dobila sede... inace ne bih, strasno mi se svidja moja prirodna boja kose... i u nju se i farbam
u solarijum me ne bi naterali ni da mi plate (ne samo tretman, nego mnooogo vise)
a u kozmeticke tretmane ich ne verujem... vrlo rado sebi muckam raznorazne vocne i povrcne maske i mazalice sama kod kuce
ali zato redovno vezbam i sl., volim da imam lepu frizuricu i da se lepo (ali i udobno!) obucem...

hocu reci, razne promene su ti na dohvat ruke i bez tih kojekakvih tretmana, samo se treba dosetiti Smile
mozes ti biti i lepa i negovana i moderna i bez kozmeticara i solarijuma,
naprotiv, ti tretmani uopste nisu garancija lepog izgleda  Smile

nemoj biti i zeleti da budes 'zrtva' mode i kao drugi...  Smile

i pokusaj na svak nacin da uzivas u sebi- ti si sebi najvrednije sto imas

vejiiiki pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 13:12:20 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
pa, tretman je oko 1200-2000... to moze da se ustedi za 2-3 meseca, a ako bas nemas problematicnu kozu, cesce i ne treba da ides... s druge strane... za svakodnevnu negu ti ne treba nista vise od gela za umivanje (300-500 din), losiona (250-370) i za leto hid kremice (300-400) i sve traje po par meseci, a mozes da kupis od dzeparca Wink solarijum... izbegavaj... imas suvise mladu i osetljivu kozu
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:04:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.