Gospođa Jones se u spavaćoj sobi porodične kuće 'troši' sa svojim ljubavnikom, kad se iz predsoblja kuće čuje: - "Honey, I am homeeee." Brže-bolje, ona ljubavniku kaže: - "Stani u kut i ne miči se ni za živu glavu, jasno?" Kad je isti stao u kut ona uzme bočicu ulja i prolije po njemu, a zatim istrese po njemu i čitavu kutijicu pudera. Ulazi muž. Ona: - "O, dragi baš dobro da si stigao, znaš, kod Smithovih sam videla grčki kip u spavaćoj sobi pa sam odlučila i ja nama nabaviti jedan, što kažeš aa?" On: - "Pa... nije loš, mislim..." Istu večer muž i žena legli spavati, a 'kip' sve vreme nepomično stoji. Nakon nekog vremena, baš kad je 'kip' pomislio da se može malo opustiti, muž ustaje iz kreveta, odlazi prema kuhinji i vraća se sa mlekom i keksima, prilazi 'kipu' i kaže: - "Uzmi, kad sam ja bio kip kod Smithovih nitko mi ništa nije dao."
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra. My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.