Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 14:12:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne kradi, već - kraduckaj  (Pročitano 5122 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung GT-S7580
Добро.. сад ми је мало јасније..

Citat
Neko zaustavi choveka na ulici i pod pretnjom oruzija mu uzme novchanik i josh ga shutne u glavu i ode - to je pljachka.

А је л' би бил пљачка кад би га покрао без претње оружја и без било каквог ударања?

Хоћу рећи.. да ли је пнеопходно оружје да би нешто била пљачка?
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Lazo, jer tvoj nalog koristi i tvoj mladji brat ili pokusavas da trolujes? Smiley

Ako ti ukradem uzinu bez upotrebe oruzja, a ti ne vidis, onda je to kradja, a kad ti nabijem pod grlo srafciger i uz pretnju probijanja tvog grla ti uzmem uzinu, onda je to nasilna pljacka.

Sama pljacka se deli na vise vrsta, oruzana, nasilna, pljacka sa zastrasivanjem i slicno ali se podrazumeva da je izvrsena sa nekim oruzjem, hladnim, vatrenim, zgodnim ili nezgodnim.

Evo za tebe objasnjenje:

http://bs.wikipedia.org/wiki/Kriminal

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung GT-S7580
Чуј "украдем ужину".. нисам ја баш толико мали, мого сии неки други пример, но ок је објашњено..  Smile

Citat
Sama pljacka se deli na vise vrsta, oruzana, nasilna, pljacka sa zastrasivanjem i slicno ali se podrazumeva da je izvrsena sa nekim oruzjem, hladnim, vatrenim, zgodnim ili nezgodnim.

Конкретно ме је занимало: Ако ти неко прети да ће те пребити и узети ужину.. да л' би то била пљачка..

Сад кад си рекао ово:

Citat

Сконтао сам.. Хвала лепо..  Smile

Ваљда сам добро сконтао..
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ne, ja ću dati onome kome treba šta treba ako imam. verovao ili ne, ovo na meni prelazi 5 crvenih. npr, samo patike prelaze 5 crvenih. o kajli da ne govorim.

i da, govorimo o preživljavanju, a ne o crnačkim bandama u americi.
Ti radi sta god moras da radis, ali ako govoris da je bolje da se ljudima dozvoli da pljackaju i kradu ostale stanovnike Srbije, onda ostali stanovnici ( poput mene ) imaju isto pravo da kazu da li su saglasni sa tvojom genijalnom idejom posto se to ne tice samo tebe nego svih stanovnika Srbije.

ko krade tebe osim poslodavca ? šta tebe briga da li neko primenjuje robin hud ideologiju ? zašto se TI osećaš ugroženo ? te pare ionako neće biti utrošene za dobrobit čovečanstva.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Lazo, jer tvoj nalog koristi i tvoj mladji brat ili pokusavas da trolujes? Smiley

Ako ti ukradem uzinu bez upotrebe oruzja, a ti ne vidis, onda je to kradja, a kad ti nabijem pod grlo srafciger i uz pretnju probijanja tvog grla ti uzmem uzinu, onda je to nasilna pljacka.

Evo za tebe objasnjenje:

http://bs.wikipedia.org/wiki/Kriminal
( Decko ti je postavio pitanje, zasto nisi odgovorio ?!? Ti si moderator, pa ko ti ne odgovara je trol, a onaj cije reci nisi sposoban da shvatis je dragulj, jel tako ? )

Na tom linku nema nikakvog objasnjenja a po najmanje nelogicnosti koju naturas mladom Lakiju.

Ako ti kazem daj mi uzinu ili cu te izbosti nozem ( kojeg ja ustvari nemam ) a ti se useres pa kazes
" Evo ti dragulju uzina. " da li sam te opljackao ili pokrao ?

Pljackom se smatra svaka situacija u kojoj je zrtva svesna oduzimanja vrednosti, moze biti izvrsena bez ikakvog oruzja, sa plasticnim pistoljem ili pravim oruzjem i tada se ( kao sto je navedeno u uvodnom tekstu ) naziva
" razbojnistvo ". Sve te razlicite vrste pljacki nose sa sobom razlicite mogucnosti presude a najveca se dobija upotrebom pravog oruzja.

Od dzeparenja koje nije primeceno pa do svih drugih oduzimanja vrednosti kojima zrtve nisu prisustvovale se naziva kradjom.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2013, 22:47:47 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5

To sto si ti corav, pomalo i slabouman, tvoj je problem. Inace, tvoja raskenjavanja na religiji prolaze samo zato sto si zanimljiv odredjenima tamo, ovde ti i nece proci prica o prozivci "ti si moderator, bla, bla". Ako ces lakse shvatiti, ko mi neodgovara je trol, ko mi se svidja je dragulj. Ti nisi trol, niti mi odgovaras, ti si treca vrsta, vrsta kojoj su 2 i 2 negde oko 4, jer nista nije apsolutno, tako da 4 jednostavno nije tacan rezultat kada se sabiraju 2 i 2.

Pljacka je pljacka, bilo da u ruci drzis plasticnu cetku za govno prislonjenu na necija ledja dok ga pljackas. Zrtva je zaplasena, ne zna da umesto pistolja drzis cetku za govno.

Pljacka je pljacka, bez obzira sto si u banku usao sa plasticnim pistoljem, jer salterska sluzbenica sigurno nije blesava da proverava jel pistolj pravi ili ne, ona strahuje za svoj zivot.

Ima puno primera, mrzi me da ih pisem, nadam se da nisi razumeo poentu.

Komentar sa sajta ciji sam tekst kopirao:

Citat
Из паркираних аутомобила на Чукаричкој падини веома често се ноћу краде бензин, ломе се браве и чепови од резервоара. Иако смо неколико пута пријављивали полицији, кажу да су немоћни јер појединачне крађе не прелазе 4.000 - 5.000 динара. Чак су нас саветовали да уградимо аларме уколико их немамо (иако бензин нестаје и из обезбеђених аутомобила у раним јутарњим часовима). При том, поуздано знамо ко нам краде бензин - људи које никада нећете видети на бензинској пумпи да у своје фрезе, мотокултиваторе и слична нерегисторвана возила сипају бензин. Скупљачи секундарних сировина су по ко зна који пут заштићени у крађи. Овај пут бензина а иначе шахтова, саобраћајних знакова и слично. Шта нама остаје? Да се самоорганизујемо и узмемо правду у своје руке? Да платимо неке намрштене момке да нам ноћу чувају паркинг?

« Poslednja izmena: 22. Jan 2013, 00:19:48 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
kako li se naziva kad opštiš sa drogiranom devojkom koja nije svesna ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
To sto si ti corav, pomalo i slabouman, tvoj je problem. Inace, tvoja raskenjavanja na religiji prolaze samo zato sto si zanimljiv odredjenima tamo, ovde ti i nece proci prica o prozivci "ti si moderator, bla, bla". Ako ces lakse shvatiti, ko mi neodgovara je trol, ko mi se svidja je dragulj. Ti nisi trol, niti mi odgovaras, ti si treca vrsta, vrsta kojoj su 2 i 2 negde oko 4, jer nista nije apsolutno, tako da 4 jednostavno nije tacan rezultat kada se sabiraju 2 i 2.
bilo kakav komentar sem ovog bi bio iracionalan.
Citat
Pljacka je pljacka, bilo da u ruci drzis plasticnu cetku za govno prislonjenu na necija ledja dok ga pljackas. Zrtva je zaplasena, ne zna da umesto pistolja drzis cetku za govno.

Pljacka je pljacka, bez obzira sto si u banku usao sa plasticnim pistoljem, jer salterska sluzbenica sigurno nije blesava da proverava jel pistolj pravi ili ne, ona strahuje za svoj zivot.

Ima puno primera, mrzi me da ih pisem, nadam se da nisi razumeo poentu.
Plasticni pistolj je oruzje ? Jel se u ovoj "drzavi" pljacka plasticnim pistoljem smatra oruzanom pljackom ?
Ako nemas cinjenice, tvoja misljenja me ne zanimaju.

Evo primera iz pravne drzave :

Court rules that robbers using toy guns are not really armed
Monday, October 17, 2011 at 8:08 by Karen Voyles   

Florida’s Fourth District Court of Appeal in Palm Beach has issued a ruling that may affect future robbery case rulings where a toy gun is used.

Last week a three judge appellate panel ruled that using a toy gun to commit a robbery does not automatically elevate the crime to armed robbery, which carries a much stiffer prison sentence.

The case under review involved a man charged with armed robbery, The man’s attorney argued that because the man was not using a real gun, he wasn’t really armed.

Judge Jonathan Gerber wrote the opinion for the three judges who heard the case. According to Gerber, a toy gun cannot be considered a weapon even if the victim thinks it may be real.

A weapon has previously been defined by an object that could cause death or inflict serious bodily harm.

The justices pointed out that this case was different than another case where a toy gun was used to beat a victim because in that case the toy gun was used as a weapon.

The recent case involving the man who appealed his sentence has his prison sentence cut in half from 30 years to 15 years after the judges determined he has committed a robbery, not an armed robbery.
Citat: gottago
ko krade tebe osim poslodavca ? šta tebe briga da li neko primenjuje robin hud ideologiju ? zašto se TI osećaš ugroženo ?
Niko, ni poslodavac, dobijam tacno to sto sam potpisao u ugovoru o radu.
Ko primenjuje robin hud ideologiju ? I sta ja imam sa tim ?
Ne osecam se ugrozeno u bilo kom obliku, formi ili nacinu.
Govorio sam da bi svi glasaci trebalo da odluce da li zele da se donese zakon kojim bi pljackasi/kradljivci prolazili bez krivicnih prijava, posto se to tice svih glasaca i njihovih porodica.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Apple 15
Zaista nema potrebe za recima "maloumnik", "psihopata" i slicno...

Ako niste u stanju da vodite iole pristojnu diskusiju.. prosto.. nemojte...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Sta da kraduckamo, zvake po trafikama?
« Poslednja izmena: 25. Jan 2013, 15:14:32 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 14:12:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.