Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne jure sve žene "sponzore"  (Pročitano 12465 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia the best
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
glviki  Smile

"Šta da uradi žena koju takav muškarac ne interesuje, a proganja je? Da nastavi s odbijanjem sve dok on ne shvati da je njeno "ne" stvarno "ne", a ne pokušaj da sebi podigne cenu. A ovakav tip muškaraca mogao bi da se potrudi da shvati da ima žena kojima je jasno da novac nije sve i koje od muškarca žele nešto sasvim drugo. Žele njega."

Ukoliko je bas navalentan i uz sve to ne kapira da je "ne" zaista "ne" - a takvih je previse, jedini nacin je da mu damskim manirom natrlja umisljeni nosic tako da ne zna sta ga je snaslo  Smile Takav tip, koji "dijamantima i brilijantima" pokusava sebe da prikaze u sto "lepsem svetlu", se nece potruditi da shvati da na ovom svetu postoje i one pripadnice zenske populacije kojima nije bitno "materijalno bogatstvo", jer su mu mozdane vijugice, blago receno: zakrzljale  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jedini nacin je da mu damskim manirom natrlja umisljeni nosic

to ne pomaže sa takvima, a evo i zašto

jer su mu mozdane vijugice, blago receno: zakrzljale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A cisto pitanje:

Zasto trazite uglavnom muskarce koji imaju odlican posao, dobru perspektivu, reseno stambeno pitanje, a djubre od coveka...

(Opet se ogradjujem, najveca vecina...)

Ne verujem da je neciji san radnik na gradilistu, koji zivi sa roditeljima, bez neke perspektive, a lep ko Apolon i dusa od coveka, koji bi vam dao celog sebe....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Rasho... Vec smo utvrdili da najveca vecina Smile ne juri takve ljude...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
rašo,
svi mi različito tražimo

neko želi bogatog i uspešnog
neko lepog i dobrog
neko sposobnog, perspektivnog
neko samo traži ljubav, ništa mu drugo nije bitno

sve zavisi od čoveka.
postavlja se sad pitanje, šta su danas, i za koga, prave vrednosti - gde je ta granica između emotivnog i materijalnog

svi smo svesni da se sistem vrednosti malčice promenio, bar kod mlađih generacija je to došlo do izražaja
kad prođe vreme, i kad se stekne neko iskustvo, mišljenje se menja (ovde moram da se ogradim - kako kome, doduše  :[115]Smiley
vraćamo se na stare dobre proverene vrednosti

mislim da je sve to u stvari normalno, to je jedan proces koji neminovno prolazimo. i dobro je da je tako. ne valja preskakati stepenice  Smile

široka je to tema, a ja sam poznata da ne volem mnogo da pričam, heheheheh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej ljudi mislim da preterujete....ja nisam sponzorusa da odmah razgranicimo,odbila sam gomilu frajera koji su puni kesa,ali i onaj do koga je meni stalo je bogat,stvar je hemije,samo sto bogatiji mogu da priuste vise luksuza i sebi i devojci,i obicno su sigurniji u sebe i imaju vise stila jer im se moze........a u ostalom zar svi mi ne tezimo da imamo vise od onog  sto trenutno imamo,uostalom zato zavrsavamo fakultete i radimo sve i svasta da bi uspeli.Ja licno ne bi bila s tipom samo zbog para,ali od muskarca trazim da bude zanijansu uspesniji od mene i da on meni bude oslonac a ne ja njemu,znam puno takvih likova i verujte to su najobicniji ljudi sa raznim,svojim,cesto i trgicnim zivotnim pricama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
samo sto bogatiji mogu da priuste vise luksuza i sebi i devojc,ii obicno su sigurniji u sebe i imaju vise stila jer im se moze........a u ostalom zar svi mi ne tezimo da imamo vise od onog  sto trenutno imamo,uostalom zato zavrsavamo fakultete i radimo sve i svasta da bi uspeli.

Netacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
samo sto bogatiji mogu da priuste vise luksuza i sebi i devojc,ii obicno su sigurniji u sebe i imaju vise stila jer im se moze........a u ostalom zar svi mi ne tezimo da imamo vise od onog  sto trenutno imamo,uostalom zato zavrsavamo fakultete i radimo sve i svasta da bi uspeli.

Netacno.
slažem se. i sa konstatacijom i sa bojom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
To je bas ono o cemu pricam.
To je nekako u genima. Ti ne tezis da ti budes bolja, da ti doprineses sebi, ti tezis da te neko obezbedi, da imas nekog ko ce brinuti o tvojoj egzistenciji i buducnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.