Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:58:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne jure sve žene "sponzore"  (Pročitano 12372 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Opet isti stari zakljucak- tu dragi moji nema ljubavi-
Ti ocekujes to, ti trazis to, ja cinim ,ti ne cinis.........nije ljubav matematika. Jedna zena puno cini, jedna zena je stub kuce, ona vaspitava decu, uvek pomaze u donosenju bitnih odluka. Zato je istina da ispred nje stoji uspesan muskarac! I svaka pametna zena se ponosi time. Uostalom lakse je mudrovati nego raditi Smile.
Sta znaci brinuti o egzistenciji? Sta znaci sacuvati porodicu? Stvoriti?
Brinuti podjednako!Ljubav nije matematika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ja volim sponzoruse,sta cu kad sam takav,nisam ja napravio svet ovakvim kakav jeste,samo koristim to sto mogu

svet se mnogo promenio od kada su vasi roditelji bili vasih godina,mislim da vi ne zivite u skladu sa vremenom,i da je to problem,a i nemoguce da se milioni muva varaju...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2007, 23:16:28 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Uvek je bilo 'sponzorusa' , uvek je i bilo i onih devojaka koju su pametne , lepe i dobre ...
Verovatno ljudi koji jure takve devojke ili ne mogu da nadju one bolje ili znaju da ako ih i nadju , nece nikad biti njihove ...
Za mene bi bio licni poraz da budem sa takvom devojkom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
eto ti u jednom postu gomila gluposti.....izvini brate,ali stvarno su gluposti...mozda treba da razmislis jos malo

da li je moguce da ti stvarno verujes u to "licni poraz"???

ili ovo jos gore "ako ih nadju nikad nece biti njihove" jer ti ti neka uteha ili sta,izvini ako se vredjas ali ne razumem da covek moze tako nesto da kaze i da ostane da stoji,ja postujem tvoj stav,i ne vredja me ni malo,bez obzira na to sto mislim da je samo duzi put do istog cilja,ali niakad necu resi da si ti takav zato sto ne mozes drugacije,to je prosto tako,da li si,i koliko pogresio vreme ce da pokaze,bice sudija i tebi i meni....

neozbiljno je,prosto tako....

« Poslednja izmena: 03. Jan 2007, 23:49:08 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Meni ne smetaju takve zene, naprotiv, ali me jako zalosti sto te devojke misle da nisu dovoljno sposobne da same sebi naprave siguran zivot, nego se vezuju za muskarca. I onda posle par godina braka, zgade se jedno drugom, pocnu svadje, varanja, u ekstremnim slucajevima i nasilje.
I to sve zena, nazalost, trpi, jer i dalje je uverena da ne bi prezivela bez muskarca. I ostaje u tom paklu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Razmislite dobro i neka svaka krpa u novoj nam 2007 nadje svoju zakrpu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
uopste se ne radi o tome rasho,ich,sto bi reko nas narod....

svi se slazu da su one vecina,jer tako,da li je fizicki moguce da su sve glupe,ja mislim da nije,a onda mislim o cemu su i na kojin nacin svi ovi ljudi koji postuju ovde razmisljali da bi rekli,ma da sve su one glupe pa ne mogu drugacije....tu nesto nije sasvim ok,mozda treba da razmislite ponovo o svemu...

ako je makar i jedna pametna,ja bih se zapitao sta ona tako pametna trazi u takvom drustvu?
eto vam i odgovora na pitanje iz teme?

ovo sto rasha kaze se svodi na mucili su ga dok je bio mali,pusti rasho tu USA demagogiju sve potice iz porodice.....ti si bar nase srpche....
« Poslednja izmena: 03. Jan 2007, 23:59:43 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nego?
Iz toga bas sve ide.
Dobro, ja sam ovde skrenuo sa teme klasicne sponzoruse sa splavova, na malo dublji socijalni aspekt, ali u tome je, po meni, poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
eto ti u jednom postu gomila gluposti.....izvini brate,ali stvarno su gluposti...mozda treba da razmislis jos malo
da li je moguce da ti stvarno verujes u to "licni poraz"???
ili ovo jos gore "ako ih nadju nikad nece biti njihove" jer ti ti neka uteha ili sta,izvini ako se vredjas ali ne razumem da covek moze tako nesto da kaze i da ostane da stoji,ja postujem tvoj stav,i ne vredja me ni malo,bez obzira na to sto mislim da je samo duzi put do istog cilja,ali niakad necu resi da si ti takav zato sto ne mozes drugacije,to je prosto tako,da li si,i koliko pogresio vreme ce da pokaze,bice sudija i tebi i meni....
neozbiljno je,prosto tako....

Ehm...obrati paznju...

ja volim sponzoruse,sta cu kad sam takav,nisam ja napravio svet ovakvim kakav jeste,samo koristim to sto mogu
svet se mnogo promenio od kada su vasi roditelji bili vasih godina,mislim da vi ne zivite u skladu sa vremenom,i da je to problem,a i nemoguce da se milioni muva varaju...

Da se ponosis time sto u svom drustvu imas jednu takvu ili vise istih , ne bi to rekao kao sto si rekao ... ergo => ti si sa nekim a u sustini ne zelis takvu osobu kraj sebe .. ergo => ti ne mozes drugacije a zeleo bi...

Apro po one price da je to licni poraz... pobeda sigurno nije ... -_-

Zasto bi bio neko samnom zbog novca pored mojih drugih kvaliteta... sto povlaci obrnutu situaciju, tj. ne posedujem neke kvalitete pa muvam, na kola , 3 telefona, kajlu i kintu ...

Ako ti volis tako, to je tvoja stvar ... verovatno si se uvredio jer znas za surovu istinu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ma nisam se uvredio,zasto bih,ovo je i onako prica,svako se vraca i ziv po svome,da,volim ih,zato sto su jednostavne,eto zato,a logika ti je bas tanka,samo dve mogucnosti,i  ti i ja znamo da zivot nije logika,apro po,a zasto da ne bude,kad odes u prodavnicu i kupis keks,sta kaze prodavacica,sigurno te ne pita da li znas da levitiras na tacni za kafu,jer kaze komsija to vas kosta toliko.....??????Aaaaa???Ode logika i prica iz hiljadu i jedne noci >????

a i gotivan mi je tvoj nik,stvarno je ok,i nemam nista protiv tebe,ali se ponasas kao lisica,"kiselo je",kladim se da bih te za nedelju danu okrenula tako da ne bi znao ni odakle si posao ni gde ides....

da probamo,jel' frajeru,da vidimo koliko su jaka ubedjenja,ja ti posaljem jednu da se smrznes a ti je vrati ako i dalje verujes u to sto pises....????moze???

« Poslednja izmena: 04. Jan 2007, 00:13:58 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:58:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.