Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Okt 2025, 04:43:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne damo Miru Marković!  (Pročitano 2327 puta)
26. Jan 2012, 07:54:55
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
DIPLOMATSKI SKANDAL
KONUZIN: NE DAMO MIRU MARKOVIĆ!

Četvrtak, 26. Januar, 2012.|  Autor: Ekipa Kurira
 Ruski ambasador tvrdi da je boravak Mire Marković u Rusiji u skladu s ruskim i međunarodnim pravnim aktima

BEOGRAD - Pod ruskom zaštitom!
 Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin izjavio je da Mira Marković, za kojom je Srbija raspisala poternicu, boravi u njegovoj zemlji potpuno legalno?!

- Mira Marković se legalno preselila na teritoriju Ruske Federacije i njen boravak u našoj zemlji je potpuno u skladu s ruskim i međunarodnim pravnim aktima - tvrdi Konuzin.

Iz srpskog ministarstva pravde poručuju da se ovakvim stavom Rusije praktično onemogućava vođenje sudskog postupka protiv Markovićeve. Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen u izjavi za Kurir kaže da je ovakav stav Rusije vezan za odluku da se Miri Marković i Marku Miloševiću da status političkih izbeglica.

- Ministarstvo pravde je 2008. zvaničnim putem obavešteno da su Marko Milošević i Mira Marković 2003. dobili status političkih izbeglica. Ovakvom vrstom političke zaštite praktično je onemogućeno suđenje. Naravno, svaka zemlja ima ovlašćenje da daje politički azil, ali smatram da bi zbog dobrih odnosa dveju država bilo dobro da se prethodno proveri da li se protiv nekoga vodi krivični postupak - kaže Homen.

Upitan da li ovakav nastup ruskog ambasadora ima karakteristike diplomatskog skandala, bivši ambasador Srbije u Parizu Predrag Simić Simić odgovara:
 - Ako je Mira Marković na Interpolovoj poternici, a Rusija to ignoriše, to može da se nazove vrstom skandala!

A kosovski Srbi ne mogu

Na zahtev oko 75.000 Srba s Kosova da dobiju rusko državljanstvo kako bi ih Rusija zaštitila, iz Moskve je stigao negativan odgovor. Kako je Konuzin objasnio, „to nije u skladu sa ruskim zakonodavstvom“.

Mira: Bez komentara

Kurir je juče pozvao Miru Marković. Međutim, ona je samo kratko rekla: „Nemam nikakav komentar ni na šta!“, i prekinula vezu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Ako je Mira Marković na Interpolovoj poternici, a Rusija to ignoriše, to može da se nazove vrstom skandala!

не...то може да се назове да русију заболе и да могу како хоће Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Politick izbeglice?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Rusi zbrinuli Miru a ovi sa Kosova kako im bude  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
BEOGRAD 27. 01. 2012

PRESS

Prognana i neizgubljena
Mira Marković za Press: Vratila bih se odmah u Srbiju

Odmah bih se vratila u Srbiju, izjavila je juče u razgovoru za Press Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, dan pošto je ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Konuzin saopštio da se Mira Marković legalno preselila u Rusiju.

Dakle, planirate da se vratite?
- Vratila bih se doveče u Srbiju. Eventualno ujutro, ukoliko ne bih stigla odmah da se spakujem. Ali, to ne zavisi od mene.

Od koga zavisi? Od srpskih vlasti i ukidanja optužnice?
- Ne znam.

Može li to da se tumači i kao vaš strah od eventualnog hapšenja u Beogradu?
- Ne. Ne plašim se, ali moja odluka o povratku sigurno ne zavisi od mene.

Slobina biografija

Mesto Slobodana Miloševića u nacionalnoj istoriji se zna. Odredile su ga njegova višedecenijska borba za slobodu i nezavisnost u zemlji i petogodišnja u tamnici van zemlje. I život položen za njih - slobodu i nezavisnost zemlje. To je njegova biografija, navela je Mira Marković.
Jeste li u kontaktu sa porodicom?
- Jesam.

Šta kaže vaš sin Marko Milošević, razmišlja li možda on o povratku u Srbiju?
- To biste morali njega da pitate. Nisam njegov portparol.

Da li vam je laknulo posle poruke ambasadora Konuzina, koji je obelodanio da legalno boravite u Rusiji?
- Ne bih to da komentarišem.

Kako se trenutno osećate, pošto ste u predgovoru vaše nove knjige napisali da se nalazite u izgnanstvu?
- Dobro. Trenutno sam zaokupljena i oduševljena svojom novom knjigom - rekla nam je Mira Marković, s kojom smo kratko razgovarali zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću, koji se, dok smo dogovarali intervju, čuo sa suprugom Slobodana Miloševića.

Srećna sam zbog nove knjige

Miri Marković je upravo izašla iz štampe nova knjiga „Destierrada e imperdida II" (Prognana i neizgubljena). U njoj se nalaze tekstovi koje je pisala na portalu Udruženja „Sloboda", koje je formirano nakon odlaska Slobodana Miloševića u Haški tribunal, ali, kako navodi Markovićeva, i danas afirmiše njegovu politiku i njegovu borbu za tu politiku dok je bio u zatvoru.
- Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili ja sam na slici. I ja sam to sama slikala.

Nenad Čaluković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili ja sam na slici. I ja sam to sama slikala.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
а добро...стигле је године...малко булазни Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
"Црвено се цело крдо на Јулино сели брдо..." Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2012, 15:57:03 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
ne znam zasto se dize tolika prasina, dat im je status politickih izbeglica, pod protektoratom su i kompletno su nedodirljivi.. o tome je trebalo da se razmislja onda kada se ta dokumentacija formirala, dakle pre skoro deset godina, ista demokratska vlada je ovde vladala, dakle ocigledan je propust nase vlade i pravosudja. Sad placemo nad prosutim mlekom i upiremo kako su Rusi nevaljali...

jebala vas Mira .. ko da nemamo vecih problema od jedne izlapele Zozefine...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Okt 2025, 04:43:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: damo Markovi Miru

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.