2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 377978 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Može Njujork - Hjuston... pa jebote reci de nalaziš to a ne ovako Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ма гуглам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
A tako... ja reko imaš neki sajt odakle skidaš...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Frizider
Citat
Или финале Њујорка и Хјустона, Јуинг на Хакима?

Jebanje mame.........sto je najcrnje tada sam kao klinac navijao za Njujork Smile

I od tada sam zamrzeo Orija i Sem Kasela koji valjda bese ruki il druga sezona tako nesto Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Hvala brate Smile

Inače, ja sam zgotivio Njujork tamo od vremena Sprivela i Alana Hjustona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
NBA: Veliki korak ka "lokautu"

Nacionalna košarkaška asocijacija Sjedinjenih Američkih Država (NBA) saopštila je u petak da je odložila trening kampove i predsezonske utakmice.

Čelnici NBA, koja se prvi put posle 13 godina suočava sa lokautom, saopštili su da su trening kampovi, čiji je početak rada bio predviđen za treći oktobar, odloženi na neodređeno vreme. Takođe, NBA je obavestila javnost da se u prvoj nedelji predsezonski utakmica, od devetog do petnaestog oktobra, neće odigrati 43 duela.

"Nažalost došli smo u takvu poziciju i nismo u mogućnosti otvorimo kampove na vreme. Isto tako otkazane su i predsezonske utakmice", rekao je zamenik komesara NBA lige Adam Silver.

Sindikat i predstavnici NBA liga spore se oko ugovora o radu i ograničenju ukupne visine novca koju jedan klub može da potroši na godišnje plate igrača (seleri kep). Igrači su ponudili da tokom perioda od pet godina smanje svoje zarade za ukupnu sumu od 500 miliona dolara, što je NBA liga odbila.

Predstavnici lige zalažu se da ograničenje za plate na godišnjem nivou u svakom klubu iznosi 62 miliona dolara, što su igrači odbili.

Poslednji put do "lokauta" došlo je u sezoni 1998/1999, kada je sezona počela nekoliko meseci kasnije i odigran je manji broj utakmice nego što je uobičajeno. I tada je veliki broj NBA igrača tokom jeseni i zime pronašao kratkoročni angažman u Evropi.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Himki doveo i Ostina Deja
Košarkaš Detroita, koji je 2009. izabran kao 15. pik na Draftu, novi je član ruskog Himkija, bar dok traje lokaut u NBA.

Himki je rešio da i drugu sezonu zaredom igra u najelitnijem evropksom košarkaškom takmičenju, ali ovoga puta nešto veću ulogu nego lani. Uz Timofeja Mozgova, koji je stigao iz Denvera, ruski vicešampion angažovao je i dvadesettrogodišnjeg krilnog igrača Pistonsa Ostina Deja.

Ovaj krilni igrač prošle sezone prosečno je beležio 7,5 poena i 3,8 skokova za 20 minuta po meču te će sigurno biti od ogromnog značaja za tim Kurtinaitisa. Za Detroit je u prošloj sezoni odigrao 72 meča od kojih  kao starter.

Njegov kolega na terenu biće još jedan NBA igrač. Reč je o Timofeju Mozgovu koji je već nosio dres Himkija (u periodu od 2006. do 2010.) posle kojeg se uputio preko bare, prvo do Njujorka da bi prošlu sezonu završio u Denveru.

Obojica imaju važeće ugovore sa Denverom odnosno Detroitom, tako da će biti u Rusiji samo dok traje NBA lokaut.

Inače, još dve zanimljive stvari u vezi transfera NBA igrača su da će jedan francuski reprezentativac Kevin Serafan igrati za Kahu Laboral, dok će drugi, Boris Dijao verovatno obući dres francuskog drugoligaša Bordoa, čiji je i vlasnik. Jedina prepreka biće mu osiguranje koje svaki klub, koji želi da angažuje NBA igrača dok traje štrajk, mora da plati.

« Poslednja izmena: 24. Sep 2011, 17:03:01 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.