2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 402961 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
I ja sam za strajk...

Nego vidite vi one iz WNBA, svake sezone su u Evropi Smiley  posto njima sezona pocinje sada i zavrsi do oktobra Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Sagem xg6
I ja sam za strajk. Pa da lepo dodju u Evropu da im Zeljko, Kari, Duda i ostala jugoslovenska imena vuku usi... da batale kosarku.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N70
Navijajte da dođe do lok auta, jer će tom slučaju na Euro u Litvaniji doći svega možda 10% NBA igrača, što nama daje veliku šansu da osvojimo to sranje. Pogotovo jer smo u grupi sa Francuzima kojima faktički ceo tim igra u NBA i Italijanima kojima su glavni igrači - Barnjani, Galinari i Belineli takođe u NBA.

Ni Nemcima Novicki ne bi igrao 100%.

I sad se neki od vas pitate zašto NBA igrači ne bi igrali na Euru u slučaju lok auta? Pa zato što je kolektivnim ugovorom NBA lige i Unije igrača osim fonda za plate i fonda za lične dohotke, regulisano i osiguranje igrača koji igraju preko leta na kontinetalnim i svetskim šampionatima ili Olimpijskim igrama. Obzirom da ovaj aktuelni kolektivni ugovor ističe 30. juna, a da se oko odredbi novog Unija igrača i Liga spore i niko ne zna kada će doći do kompromisa, od 1. jula počinje zvanična obustava rada i svi ugovori u okviru onog kolektivnog se suspenduju.

Pa tako NBA igrači prestaju da budu osigurani i ukoliko bi Gasol, Novicki, Parker rešili da igraju na Euru i dožive povrede koje bi ih udaljile sa parketa, oni ne bi primili ni centa plate za to vreme koje su povređeni, plus bi morali da plate velike penale klubu za to što su igrali bez osiguranja.

Tako da će svako od njih u tim okolnostima, ako se odluči da igra, dosta rizikovati.

@bookee

Nisi me razumeo. Pa bas za takvog Ajversona su mislili da ce da trpa ovde u Evropi, kad ono tuki...

Ja nisam mislio. Niko normalan nije mislio. Mislio sam da će biti onako solidan, ne da trpa sve redom.

I verovatno bi bio solidan da se nije ispovređivao.

Lepse bi bilo da osvojimo sa svim tim igracima na prvenstvu Smile.

Nisam ja ni mislio (ovo oko Ajversona) na tebe, ali je bilo i pacijenata koji jesu (kazem, Amera uglavnom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Osiguranje je jedino sto ih drzi ali isto tako i forma .. ti isti igraci ako ne budu igrali nigde celu godinu ce izaci iz forme garantovano
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Te price da se u NBA ne igra dobra taktika su glupost! Svaki tim igra najbolje sto moze, a ako imaju jednu superzvezdu zasto da ne idu na njega?! Zasto bi u Dalasu naprimer Kardinal trebao da ima vecu minutazu, pogotovo u play off-u?! I zasto Dalas treba da igra veci broj akcija, ako im je i ovo dovoljno?! I ako ste gledali play off onda znate da je Dalas pristupio svakom timu sa drugaciom taktikom... U NBA ima mnogo dobrih trenera, a ima i debila(isto kao i u Evropi).

A ako dodje do lock out-a ja sam siguran da ce Dirk i verovatno jos neki stariji igraci ipak igrati za reprezentaciju. Sto se tice Dirka siguran sam da ce igrati zato sto je to vec izjavio, a Parker mislim da nece igrati jer je on vec par puta odustao od reprezentacije, e sad za ostale ne mogu da pricam, ali bice igraca koji ce igrati...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Parker je pickica od coveka ... mrzim ga iz dna duse i uopste ne mislim da on i zasluzuje poziv u repku posle svega.

Za mene je jedan od pravih reprezentativaca Barbarosa koji je iako su odbijali iz Toronta, dok je igrao za njih, da ide ipak otisao i igrao sa svojim drugovima iz repke i umalo da naprave cudo te iste godine iako se povredio i Toronto mu trazio odstetu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Parker se tek oporavio od povrede i nije ni bio spreman, a i mator je, sklon povredama i mislim da nece on jos dugo, nema on iste kvalitete kao naprimer Kid pa da moze do 40-e godine da pika...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Parker se tek oporavio od povrede i nije ni bio spreman, a i mator je, sklon povredama i mislim da nece on jos dugo, nema on iste kvalitete kao naprimer Kid pa da moze do 40-e godine da pika...

Bas tako ... nije on Kidd koji moze da igra do vecnosti sa ljudima koji su 10+ godina mladji od njega
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590

« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 19:27:04 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.