2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 405832 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Sve nesto mislim da Majami u ovom sastavu nema nikakve sanse da ponovi i ovaj uspeh dogodine Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sve nesto mislim da Majami u ovom sastavu nema nikakve sanse da ponovi i ovaj uspeh dogodine Smiley

To pod uslovom ako ostanu u ovom sastavu ...

Lebron ce sigurno opet da ode negde za " sampionskim prstenom " Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Come to the dark side,I have cookies

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svaka čast Dalasu zaslužili su ovo titulu Dirk,Kidd,Terry,Peđa i ostatak ekipe.Imali su bolju kemiju u timu i do ih je dovelo do titule(uz malo sreće)  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"You are the best. You are the worst. You are average. Your love is a part of you. You try to give it away because you cannot bear its radiance, but you cannot separate it from yourself. To understand your fellow humans, you must understand why you give them your love. You must realize that hate is but a crime-ridden subdivision of love. You must reclaim what you never lost. You must take leave of your sanity, and yet be fully responsible for your actions."-Gnarls Barkley
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Мисим говно с млеком. Очајна кошарка, о-чај-на. Ко кад узмеш да гледаш баскет Рума-Шид при чему су играчи подједнако глупави ал су физички животиње. Туга божија.

Кажем једино ми је због Пеђе драго, ал ми је смор што није нимало играо у финалу што је ипак и разумљиво ал ето баца ми мрљу.

Далас је завршио, лабудова песма. А вала и заслужили су, толке године имају врло добру екипу и ео дођоше до прстена. Ал то је то. Дирк је матор, Тери је матор, кид је мааааатор. Крај, врхунац екипе, не може боље а остали могу, ето рецимо Мајами а и ОКЦ ми пада на памет.

Ал пре свега највећи утисак ми је говно кошарка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Evropski basket je zakon, malopre pogledah neke detalje sa meca, i ostajem da pri svom misljenju da je ovo jedan veliki crikus, i da je evropska kosarka mnogo ozbiljnija! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia krntija
Ne može to batice da se poredi. NBA je za 3 koplja iznad.

Protiv ovakvih odbrana, sa ovoliko trčanja i pokrivanjem ovolikog prostora, nijedna evropska ekipa ne bi mogla da izađe na kraj.

Željkov PAO bi i Dalas i Majami sveli na 35-40 poena.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Gledaj, stoji da se u NBA mnogo vise forsira na tome da igrac bude atleta, dobrih fizickih sposobnosti ali batice tu grama mozga nema kod vecine igraca, pa bre ja ne znam sa kojim igracom iz NBA bi ti mogao da poredis brata Dimitrosa, bar sto se tice razmisljanja tokom igre, verujem nijednog.
Cekam taj dan kada ce najbolji evropski tim odigrati sa NBA sampionom da vidim da li sam bio u pravu ili u zabludi...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
I ja mnogo vise volim evropsku kosarku, ali dovoljno je videti kako se ameri koji nisu mogli u NBA setaju kroz evropske odbrane... Takodje, americki bekovi imaju mnogo brzi izbacaj, i mnogo bolji sut iz trka, pa to stvara iluziju da su odbrane slabe. Mada sam siguran da bi najbolji evropski treneri mogli da osvoje titulu u NBA, bez da imaju najbolji tim.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Gledaj, stoji da se u NBA mnogo vise forsira na tome da igrac bude atleta, dobrih fizickih sposobnosti ali batice tu grama mozga nema kod vecine igraca, pa bre ja ne znam sa kojim igracom iz NBA bi ti mogao da poredis brata Dimitrosa, bar sto se tice razmisljanja tokom igre, verujem nijednog.
Cekam taj dan kada ce najbolji evropski tim odigrati sa NBA sampionom da vidim da li sam bio u pravu ili u zabludi...

Evo ti majstore .. pogledaj ovu listu

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NBA_vs_FIBA_/_ULEB_games
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia krntija

Ma gde nijednog, dal si lud.  Smile

Kid, Neš, Pol, Vilijams, Lebron, Brajant, Bilaps, Đinobili, Rondo, Pirs, Batije, Felton, Roj, Andre Miler, Lauri... a to su samo imena koja su mi prva pala napamet, od ovih aktivnih igrača.

Stvar je što ta liga obiluje fizički nadmoćnim igračima. To su životinje od ljudi.

Ništa oni košarkaški nisu obučeniji od ovdašnjih igrača i trenera, ali njihove mogućnosti su veće. Da tako sposobni igrači igraju u Evropi i mi bi gledali istu košarku.

Misliš da ne bi Obradović da ima u ekipi jednog Kevina Duranta išao svaki treći napad na njega i njegov skok šut. Pa i ja bi da imam takvog igrača forsirao, kad znam da može da pogodi 8 od 10 šuteva sa 5 metara. Svako normalan bi ga forsirao. Daj mu loptu i skloni mu se s puta.

A takvog igrača u Evropi nemaš... dok ih preko bare ima kolko oćeš.

A o odbrani da ne govorimo... upravo te fizičke predispozicije im omogućavaju da igraju ovako, sa dosta udvajanja i preuzimanja. Obratite pažnju na ta preuzimanja i kako oni to rade i kojom brzinom. A i ako neko prođe izlazi centar na tebe istog trena, dok si uspeo da izgovoriš prvo slovo od reči keks, a da asistiraš njegovom igraču često i ne stigneš jer je njega već neko preuzeo.

Zato se i često ide na šuteve i na snažna probijanja, jer su odbrane toliko moćne da često ne dozvoljavaju da se igra razvije.

Citat

Nema šta da čekaš, pogledaj samo učinak njihove reprezentacije. To ti je otpilike isti kurac... 1992. u Barseloni SAD je posalo taj prvi drim tim, sa Džordanom, Medžikom, Birdom, Barklijem, Drekslerom, Juingom, Robinsonom, Pipenom, Melounom, Stoktonom, Krisom Malinom i ne znam ko im je beše bio 12. igrač, nije ni bitno. Verovatno neki ruki, oni uvek imaju praksu da pošalju rukija sa drim timom.

Ta ekipa se bukvalno ispišala na svaku ekipu sa kojom je igrala. Svakom protivniku su ubacili 110+ poena i pobeđivali sa 50+ razlike.

Samo su im se Hrvati u finalu kao nešto suprotstavili... izgubili su sa 30 razlike.  Smile

A Hrvatska u to vreme jedna od najjačih evropskih selekcija, pa i bez Srba. Pazi, to je ekipa sa Draženom koji je sasvim moguće najbolji evropski košarkaš svih vremena, sa jednim Kukočem, sa jednim Rađom, sa jednim Perasovićem, Komazecom, Cvijetičaninom... jak tim bre. Mnogo jači nego sve ove današnje evropske selekcije, osim možda Španije. Tu su negde.

I oni su njih urnisali sa 30 razlike. I to su ih gazili i sa 50, nego oni pred kraj smanjili, kad su se ovi opustili.

Onu našu ekipu 96. u Atlanti su ugazili sa 27 razlike.

Kažem ti... 3 koplja iznad. Neuporedivo.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 00:53:11 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.