2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 405748 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Šteta što Sansi nemaju pojma da igraju odbranu, sem Grenta Hila... ne trče, ne udvajaju, ne skupljaju odbranu, lade jaja... vodili većinu prvog poluvremena, al eto Lejkersi malo stisli i na poluvremenu +6. Neš već 10 asistencija.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ekipe koje igraju dobro protiv Lejkersa, a ulaze u play off: San Antonio, Dalas, Denver, Memfis! Smile

Skapiraj da ti je regularni deo mnogo drugaciji od plej ofa Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Kakva utakmica jebote... za infarkt... ode u treći produžetak

LAL - Finiks 139:137

Šteta za Sanse, stvarno sam navijao za njih... mada istini za volju uvek navijam protiv El Eja.  Smile

Imali su minus mislim čak 20 poena u trećoj četvrtini i uspeli da se vrate... Grent Hil pogodi trojku za produžetak, na sekundi do kraja produžetka Lejkersi imaju +3 i Fraj biva fauliran na šutu za 3, pogađa tri bacanja i ode tekma u drugi produžetak. Na čini mi se dvadeset sekundi do kraja drugog, Lejkersi vode za 1, Neša udvajaju na 10 metara od koša uz aut liniju, čovek bukvalno pada u aut jer ne može da se iščpa niti okrene i baca loptu iza leđa pravo u ruke Gortata, ovaj krene da napadne obruč, povratna Fraju koji je sam na trojci i beeeeng. I onda Brajant krene na ulaz, Hil ga maestralno sačuva otera ispod koša, čovek poleti ka tom delu tribina jer nema gde i vrati povratnu Gasolu masetralno i ovaj na 2 sekunde do kraja biva fauliran... dva bacanja i ode u treći produžetak. I Finiks se držao junački i vodio 2 razlike do momenta kada se Hil zaradio šestu ličnu. Taj čovek je neverovatan... Jeste Brajant dao 42 poena al voleo bi da vidim statistiku ako se vodi, koliko je dao dok ga je on čuvao... Znači ako ga ne izaberu u All Defensive Team na kraju godine biće smradovi. Onda Kobi dobije malo slobode, da koš, pa trojku, Artest ukrade loptu i zakuca.. do kraja je Finiks uspeo samo da smanji na 2.... ali svaka čast ljudima stvarno su odigrali to drugo poluvreme i produžetke neverovatno. Šteta će biti ako ne uđu u plej of.

Čenig Fraj dabl dabl 14 skokova i 32 poena, rekord karijere. Mislim da mu neće trebati puno da obori ovaj rekord... nadavaće se on koševa. Budućnost Finiksa.
Neš kao mladić... čovek da ga gleda nikad ne bi reko da ima 36 godina. 19 poena 20 asistencija. Doduše izgubio je 5,6 lopti od toga jednu vrlo bitnu u trećem produžetku, ali dobro. Opet je on mozak tima i lopta je najviše u njegovom posedu. Obzirom koliko je drži, malo je lopti izgubio.

Grent Hil dakle igra čovek odbranu bre! Svaka mu čast... 38 godina jebote. I još ona trojka za produžetak. Nije uzeo puno šuteva, možda 7, 8 puta. 11 poena.

Vins je razočarao. Krenuo je siloooovito u prvoj četvrtini, dao 12 poena, radio sve. Trojka, ulaz, ukrade loptu, asistira... kako je krenuo ja sam mislio da će da zabeleži 30+poena i možda tripl dabl. A on u nastavku dao 5 poena uz katastrofičan šut. Šutnuo je 100 puta, prestao sam i da brojim... a dao dva u nastavku. Mislim da ga je to demoralisalo. Kad se meč lomio  Džentri je morao Dadlija da ubaci mesto njega, u strahu da Vins ne napravi neko sranje.

Bruks je odigrao super, ja ne znam što mu Džentri nije dao više minuta... čovek je za 15 minta dao 15 poena. Finiks je taj zaostatak od 20 poena počeo da topi kada su na terenu bile druge postave i Eron Bruks upravo bio na kecu. Napravio je bitnu razliku. Opustio se, krenuo da radi ono što radi najbolje, penetrira čovek s driblingom vrhunski.

Gortat je uz Fraja odigrao najviše minuta, iako nije bio starter. Lopez je počeo. Dabl dabl i za njega 24 poena 16 skokova. Sjajna partija. Sjajno se pozicionirao, sjajno skako, postavljao blokove, pratio Neša... super. Baš sam prijatno iznenađen njegovim partijama u Sansima. Dobio je više slobode u igri i evo odmah vraća to.

Dobra je klupa Sansa, i Pjetrus je bio dvocifren, Dadli je isto obavio dobar posao mada je imao nezahvalan zadatak da čuva Kobija.

A kod žutih standardno... sve već znamo. Kobi blistao, asistencija mu falila za tripl dabl... 12 skokova 42 poena.
Gasol standarno odličan, 24 poena, 13 skokova, Artest je bio isto dobar, 18 poena, od toga dve bitne trojke i ona krađa... al izdvojio bih učinak Lamara Odoma. Čovek je gazdovao terenom. 29 poena, 16 skokova, Bajnamovo odsustvo koji igra fenomenalno od Ol Stara, se nije ni osetilo.

Šteta za Finiks, da su dobili opasno bi se približili plej ofu, al dobro. Sigurno ni oni nisu računali da će pobediti noćas.

« Poslednja izmena: 23. Mar 2011, 07:26:20 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Uh... steta sto je nisam gledao :-|

A Cikago pisao i po Atlanti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Da, strašna ekipa. Rouz je dao 6 trojki iz 8 pokušaja. Dosta je napredovao zaista na tom polju... a i inače je napredovao mislim u svim segmentima. Da nema Kevina Lava možda bi on trebao da dobije nagradu Most improved player, mada već uveliko ozbiljno konkuriše sa MVP-ja.

Biće jako jako zanimljivo i videti ko će startovati sa prve pozicije, izginuće i Bulsi i Seltiksi, mada i Majami ima šanse. Uglavnom, izginuće sigurno jer će naravno pre želeti da igraju sa Indijanom nego li Njujorkom ili Filadelfijom.

Raspored Bostona do kraja marta - večeras čekaju Memfis, u petak Šarlot i onda kreću na road trip i prvo Minesota 27. marta, pa 28. Indijana, pa San Antonio 31.

Raspored Bulsa - u petak protiv Memfisa kod kuće, u subotu će da se skoknu do Milvokija, pa onda u ponedeljak čekaju Filadelfiju i u sledeću sredu i oni idu Minesoti pa Detroitu.

Raspored Hita - večeras gostuju Detroitu, u petak čekaju Filadelfiju, u nedelju Hjuston i onda gostuju prvo Klivlendu pa Vašingotnu i Minesoti.  Majami i posle ovoga ima još tri aj da kažeš lakše utakmice, Netsi, pa Baksi i Bobketsi i tek onda Seltiksi.

Jadna Minesota čeka je redaljka. Ima da se izređaju na njoj i Boston, Čikago i Majami jedan za drugim...

Realno po minimum 3 pobede će svi ostvariti iz ovih 5 mečeva. Majami i Bulsi možda i sve pobede. Boston ipak ima malo zajebaniji poso sa Pejsersima i posle Sparsima.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2011, 11:20:21 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung SGH-E590
Koliko su me smorili Sansi sinoc... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sto se Rouza tice, jedino mu zemeram sto kad ide na ulaz izbegava kontakt, znaci ide posteno da postigne kos, dok naprimer Vejd prvo ide na kontakt a tek onda misli na kos.

I mnogo vise slobodnih po utakmici sutira Vejd neko ROuz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
To je sve stvar vežbe i iskustva. Rouz je mlad igrač, sa 2 godine staža, naučiće i on sve fore. Normalno da Vejd traži kontakt u svakoj situaciji, veliki igrači uvek traže kontakt kako bi došli u mogućnost da postignu 3-point play ili ako ne uspeju idu na bacanja.

To se isto na treningu vežba, kao i šut pod kontaktom iz svih mogućih pozicija... to je danas Brajant recimo skoro doveo do savršentsva.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2011, 12:48:48 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Brajant je tata za ovu dvojicu... Ali ja reko da uporedim njih jer imaju slican ulaz Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Kamings je uvek trazio kontakt Smile a Mageti dok je imao minutazu valjanu... e on je bio tata za te stvari Smile

Inace, misljenja sam da ce Dorouzn dobiti nagradu za igraca koji je najvise napredovao.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.