2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 406412 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Džordan: Rouz je MVP!

Ekipa Čikaga bi opet, posle mnogo godina, mogla da ima najkorisnijeg igrača NBA lige. U konkurenciji za MVP nagradu od samog starta sezone je plejmejker bikova Derik Rouz. Njega stručnjaci već stavljaju u idealnu petorku, dok ga legenda "grada vetrova" i Bulsa, Majkl Džordan deklariše kao MVP-a.

- Derik je najbolji. On je MVP - rekao je Džordan pošto je u Čikagu odgledao susret Bulsa i njegovih Bobketsa.

- Zaslužio je i bez sumnje igra na tom nivou. Ako ne dobije nagradu... E, onda će znati kako sam se ja godinama osećao! - dodao je "Er Majkl".

Rouz nije ostao nem na Džordanovo zapažanje, ali je priznao da su oni "dva sveta"...

- Njegovo prisustvo se oseća. To je ludo... Nas dvojica... Ne, ne mogu da se poredim sa njim! - rekao je Rouz.

http://sportal.rs/news.php?id=46794

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Такође мислим да је Роуз врло, врло јак кандидат за МВП-а. Можда први, можда 'само' међу првима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Zasluzio je pre svega zato sto je pravi vodja tima,a da ne pricamo o ucinku na svakoj utakmici. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
A preporodio je Bulse, i da ne bude ove sigurno ce narednih godina biti MVP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Čim sam video da ste se zaćutali znao sam da je Majami dobio Lejkerse...  Smile

Vidim da je bilo napeto celu utakmicu, igralo se koš za koš maltene, ali su konačno uspeli da finiširaju kako treba.
Samo kad bi igrali malo više timski... Kris Veber je jednom pričao da kad je igrao u Sakramentu, ekipa je imala za cilj da uvek zabeleže bar 23 asistencije. To je broj koji su uvek ganjali i koji im je garantovao dobru igru. Kaže da kada bi taj broj premašili, skoro uvek bi pobeđivali.
Majami je noćas imao 17. Moraju više da razigravaju centre, oni u napadu ništa ne doprinose. Da gledaju kako recimo u Dalasu razigravaju Čendlera ili u Denveru Nenea... to su u napadu jako limitirani igrač, oni znaju samo za kucanje, aley oop i put back. Ja ne pamtim kad sam video da neko od njih kreira neki napad, da igra leđima, da šutne sa polu-distance, horog... ali ih razigravaju, oni lepo prate svoje plejeve i ostale saigrače i nadavali se lakih poena. Evo Nene noćas imao 9-12 šut iz igre, 22 poena...  mahom sve kucanja i polaganja.
To bi morao i Majami da radi sa Dampijerom, Entonijem i Ilgauskasom... trebao bi da ih uključi u igru i tu će dobiti te asistencije... Gle Denver sinoć... 28 asistencija i naravno ugažen Finiks sa 20 razlike u sred Ju Es Ervejs centra. O tome pričam...

gledajte ovaj potez Lebrona na kraju prve četvrtine

http://www.nba.com/games/20110310/LALMIA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000964#nbaGIboxscore

kakva zadrška, koncetracija, šut jednom rukom i to u zadnjoj sekundi... majstorstvo

Nisam gledao Denver sinoć, ali vidim da i bez Aflala i Galinarija gaze li gaze  Smile Padoše Sansi posle 7 godina u Finiksu 116-94 Loson još jednom brijlira

Ceo tim se upisao u strelce, čak je i Kufus dao 4 poena za 5 minuta... Tim bre!!!

evo hajlajtovi i dole statistika

http://www.nba.com/games/20110310/DENPHX/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000966#nbaGIboxscore

« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 09:50:20 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja sam gledao prvu cetvrtinu, i sa obzirom da sam bio prva smena na poslu Smile

Bolje mi je bilo da legnem da spavam

Napocetku je Kobi poceo da siluje u njegovom stilu i pomislio sam da ce mu ici sut do kraja ali nije bilo tako ocigledno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Samsung SGH-E590
NY kida, bla, bla, bla, super trejd, bla, bla, 3 zvezde, bla, bla...

Vise da nisam video ovakve izjave, Dalas se zezao sa njima sinoc! Smile
Stodemajer dao 36 poena, a gadja ispod 50%...ma zajebi me sa takvim skorom...

Bravo za Majami, konacno i oni da izadju iz krize!
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 12:15:38 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
A preporodio je Bulse, i da ne bude ove sigurno ce narednih godina biti MVP
Ako ove godine ne bude ja vise ne pratim NBA

Inace, krivo mi sto Monro ne dobi od pocetka sansu umesto bangavog Valasa... sigurno bi bio odmah iza Grifina po ruki ucinku... a da je Grifin odigrao proslu sezonu... ruki godine bi Greg bio garant. Odlican igrac je vec sad... bice zver od tog coveka.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Samsung SGH-E590
Au Tepacenko izdo si me...Pa ja ispljuvao NY zbog tebe, dosadno mi je! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ma nisam vido sta si piso Smile pa kolko vidim, povredjen im je Bilaps... on je trecina tima jebiga... isto kao kad ti kazes da je Dirk rovit i da su zbog toga izgubili Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.