2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 416765 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Bicu ponosan na sebe Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
San Antonio ce ispasti odmah na pocetku plej ofa... prva ili druga runda ali ispasce, nece stici daleko.
Smile lupio si ga svetski. prvo kazes ispasce odma, pa onda da nece doci dalje od druge runde, ko da ima 10 rundi Smile
sto se tice osvajaca zapada, to mogu da budu samo la(iako trenutno nista ne pruzaju) i sas, trece ekipe nema...
i da sas spusti gas a recimo dallas, oklahoma i utah odigraju priblizno svojoj gornjoj granici , opet bi prednost dao san antoniu. and thats the fact
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Videcemo na kraju ko je lupio svetski... priznacu gresku ako se ne desi ono sto sam rekao a to je da San Antonija nece dogurati dalje od polufinala konferencije. Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
jebem ti mater sudija u picku da ti jebem! kako navlace za milvoki pa to je smesno Smile

edit:a vidi majmuna salmonsa sad kad sam ga izbacio iz fantazija poceo je da pogadja Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 04:43:56 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Gledam Sakramento sa Denverom... Melo se raspada, Kingsi se odlicno drze. Kazins vrlo pokretan, dobro igra kao i Evans (konacno).

Edit: Napunise ih Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 04:58:36 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
ma mrs u picku materinu i salmons i milvoki i dalas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
i ja gledam Kingse, jbt pa oni neznaju da skoce,a i kad ih prokenja pa uhvate neku loptu sudija svira skok s pogresne noge ili tako nesto  Smile

edit: nemoze gore od veceras, 2 tima za koje navijam pukli
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 05:25:09 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E71
UTA - MEM 98:92
Zajebavali se ovi iz Jute i umesto da odu na +10 i mirno privedu utakmicu kraju pustili Memfis da ih stigne i morali su da zapnu da bi dobili. Derona nema nigde tri cetvrtine i onda udje u zadnjoj i resi utakmicu. Milsap je dobro odigrao, 22p, 10s uz sut 8-11.

p.s. Dzefersone jebem li ti sve po spisku! Smile Promasio na 10s do kraja oba bacanja i meni oborio singl...
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Никад ми неће бити јасно прозивање Брајанта и Џејмса за себичлук, умишљеност и слично...

Naravno da se od glavnog igraca i vodje tima ocekuje x koseva, ali toliko izdrkavanje sa loptom je previse, bar za moj ukus. Za Dzemsa ne tvrdim sigurno, jer stvarno nisam puno gledao NBA zadnjih godina. Mada kako sam primetio ljudi ga ne vole, za razliku od Brajanta, slicno kao sto su i Brajanta svi mrzeli dok je Dzordan jos igrao. Tad je Kobi svima bio nalozen i umisljeni klinac. Inace lik je, nakon drafta, odbio da igra za tadasnji Sarlot, pa je tako u zamenu za Divca, zavrsio u Lejkersima. Ako mene pitas mnogo umisljeno, za nekog ko nije umisljen.

Cenim Sparse samo zbog Grega i zbog toga sto znaju da igraju ozbiljnu odbranu kad hoce,inace su mi njihovi igraci antipaticni,svi odreda. Poslednji koji mi je bio gotivan je bio Robinson i to je to.

Djinobili Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 09:47:21 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Slazem se sa Dukijem po pitanju ovih mega zvezda,ali kad vidim onu drugu postavu recimo Lejkersa,oni ljudi ne da ne znaju da daju kos nego ne mogu ni da sutnu ljudski,bukvalno na teren  izadju da bi se Kobi i Gasol odmorili a da oni za to vreme makar daju onoliko koliko prime koseva,sto im obicno ne polazi za rukom...

Djinobili je vanserijski igrac,ali jebiga ne volim ga. Mislim ni ne mrzim ga al njah... Smile
Sparsi me podsecaju na onaj legendarni sastav Jute sa Melounom,Stoktonom,Hornasekom,Raselom,Ostertagom...skroz dosadno su igrali,imali samo pik en rol.....i pik en rol al jbg igrali finale  Smile
E tako i ovi(samo naravno naprednija verzija) i ne bi me iznenadilo da se dovuku makar do finala konkurencije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.